Új hozzászólás Aktív témák

• gombsadi

aktív tag

válasz bendegruz #2452 üzenetére

En nem tehetem meg, hogy vegyek szifont, sot, most egy darabig semmit, de lehet holnap foldhoz vagom, es szettaposom. Gusztustalanul korulmenyes hasznalni. Mi a szarert csak a contact listam felebe importalja a szomakt, adatokat(amit gepen bejelentkezve tokeletesen latok), miert kell meg varnom, hogy 3g-2g valtaskor atvaltson, ha elotte lepek ki, marad minden az eredeti allapotban. A live calendart miert nem akarja hasznalni rendesen?! Neha meg meg akad, felre utok ugyan ugy a billentyuzeten, szetb@ssza a forumot, csak ezt a lapcsaladot, a tobbi ok, persze alasztasi lehetoseg nincs ezen a teren. En droidrol valtottam, pontosabban csereltem, de egy nap utan megbantam. Pedig nem rossz, ertem mit akar a picipuha, de ez, igy, ebben a formaban meg harmatgyenge.
    Mas, nektek is csokken a terero, ha az also reszet markolasszatok? Van akinek hivas kezdemenyezeskor sercen egyet a telefon hangszoroja? Az also muanyag mozog valakinek? Nekem picit igen, neha, ha ugy fogom meg, picit reccsen, de nem veszelyes, csak zavar.
    Ja, az akku milyen gyorsan tolt fel? Nekem 4 ora toltes utan is ott volt a kis villa...
    Kikapcsolva nem lehet tolteni?

Új hozzászólás Aktív témák