- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
válasz
bendegruz #2452 üzenetére
En nem tehetem meg, hogy vegyek szifont, sot, most egy darabig semmit, de lehet holnap foldhoz vagom, es szettaposom. Gusztustalanul korulmenyes hasznalni. Mi a szarert csak a contact listam felebe importalja a szomakt, adatokat(amit gepen bejelentkezve tokeletesen latok), miert kell meg varnom, hogy 3g-2g valtaskor atvaltson, ha elotte lepek ki, marad minden az eredeti allapotban. A live calendart miert nem akarja hasznalni rendesen?! Neha meg meg akad, felre utok ugyan ugy a billentyuzeten, szetb@ssza a forumot, csak ezt a lapcsaladot, a tobbi ok, persze alasztasi lehetoseg nincs ezen a teren. En droidrol valtottam, pontosabban csereltem, de egy nap utan megbantam. Pedig nem rossz, ertem mit akar a picipuha, de ez, igy, ebben a formaban meg harmatgyenge.
Mas, nektek is csokken a terero, ha az also reszet markolasszatok? Van akinek hivas kezdemenyezeskor sercen egyet a telefon hangszoroja? Az also muanyag mozog valakinek? Nekem picit igen, neha, ha ugy fogom meg, picit reccsen, de nem veszelyes, csak zavar.
Ja, az akku milyen gyorsan tolt fel? Nekem 4 ora toltes utan is ott volt a kis villa...
Kikapcsolva nem lehet tolteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Freemail
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest