- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Ez azért elég nagy túlzás. Asphalt7-et én is toltam kicsit. Játszható, az tény. De hogy ~20-25 fps-nél nincs több az is biztos. Van akinek ez befolyásolja a játékélményt (nekem pl). PC-n se bírom, ha egy játék 30fps-el megy. Főleg ha az gyors akciójáték. SGX544 mp1, ennyit tud nem kell tőle csodát várni, de közel sincs a mai high-end soc gpu-khoz képest (544mp3-mp4 vagy mali t6xx vagy adreno 320/330). A következő low-end qualcomm szériában is olyan gpu lesz, ami kb ~50%-ot ver az mt6589-re (adreno 305).
-
devast
addikt
Egyetértek. Az mt6589 nagyon jól sikerült soc. Természetesen alapfeladatokra, nem hardkór gémereknek
Az mt6577 még kicsit gyenge volt, köszönhetően az sgx531-nek, de az mt6589-be nem igazán lehet belekötni. Tudja az android 4.2-nek a legtöbb szolgáltatását (miracast, always-on vpn, stb...), és teljesen "smooth". Aki nem, nem játékra, videó kódolásra, egyéb teljesítményigényes feladatra használja a telefonját, annak szerintem jelenleg nem kell jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest