Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
Én mindenképp a két symbianos egyikét ajánlanám. Mostanában sokat szidják a symbiant, hogy elavuld, gagyi, de ezek a s60v3as telok nagyon jók, szinte midnent tudnak, mint a mai érintősök. Énis hasonló okokból vettem egy éve egy i8510et és nem bántam meg. Hidd el zenei téren sem tud többet a w995. Az akksi meg kakukktojás, de igazából attól függ a lemerülés dolog, hogy tudod e használni a telot, kilövöd a programokat használat után stb. Nekem sok zenehallgatással, néha wifi, kevés gps 2 napot simán elmegy. Szvsz az i8510 egy nagyon szép telefon, amit nem mondhatok el az n86ról, tehát én szemrebbenés nélkül az i8510et választanám megint. Még valamit a zenei képességekről: én egy sennheiser hd 215 fülessel használom, amit azért nehezebb rendesen meghajtani mint egy kis agybadugóst, illetve elég profin szól, és ígyse venni észre hibákat a zenelejátszásban, illetve korrekt hangerőn szól a nagy fejhallgatóval is.
Úgyhogy 1 szavazat az innov8re -
delbarta
senior tag
Szia. Igen, ki lehet rakni a készenléti képernyőre. Max. 8 db. fér ki, ennyi hely van. Ez a normál képernyőn van. De van ennek egy másik kinézete, ott külön szakaszban jeleníti meg.
Igen, ismétli a naptár riasztást, kb. 5x. Beállíthatod, hogy milyen időközönként. Van egy RemindMe nevű progi amiben ugyanígy be tudsz állítani hangjelzést/rezgést az elmulasztott hívásokhoz, sms-ekhez, email-ekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest