Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Drachoo #18040 üzenetére
Köszi, hogy ennyire együgyűnek nézel!
Az nem jutott eszedbe, hogy az illusztrációig valahogy el is kellett jutni?Tessék négy pontban összefoglalható a 2.2 újdonsága 2.1-hez képest
Ebből mi az a funkció,ami nem nélkülözhetetlen?
A gyorsaságról meg annyit, hogy nem a KERNEL gyorsabb, hanem a javascript futtató interpreter! A weboldalak betöltődésekor a javascript töltés, indítás viszi el a legkevesebb időt, eleve a médiafájlok letöltése százszor lassabb. Jó hogy gyorsabban fut a javascript de ez pont olyan nesze semmi fogd meg jól feature ...
Ami hasznosabbnak tűnik,hogy applikáció végeztével gyorsabban ürítődik a memória
De azt sem hiszem, hogy a használat közben váltogatható többnyelvű billentyűzet akkorát dobna az eladásokon, viszonylag kevés ember váltogat törökről szerbre SMS írás közben
A hotpsot lehetőség sem akkora nagy valami, ha az egyik gépet mini USB kábellel direktbe kell kötni a telefonnal, gyanítom nem sokan mászkálnak kábellel a zsebükben
A LED működtetési lehetősége video készítése közben sem olyan lányeges dolog, pláne ha alapul vesszük, milyen gyenge minőségű felvételt lehet készíteni
Ki ne felejtsem a "Exchange Calendars are now supported in the Calendar application" funkciót, ez minden bizonnyal a legfontosabb szempont ami alapján dönteni kell a két OS között
Szóval, nem találtam olyat, ami egyértelműen meggyőzne arról, hogy 2.2 miatt döntsek egy készülék mellett, legfőképp,ha a 2.2 akár a 2.1-est futtató készülékeken is megjelenhet - persze az új HW miatt ezt egy darabig úgy sem fogják nyilvánosságra hozni, valószínű. 2.2 egyelőre nem érv, de természetesen megfontolandó
-
bokrosolajos
őstag
válasz
duffbeer #18031 üzenetére
Megnéztem az Android 2.1 és 2.2 összehasonlítást. Ennyi különbségért számomra értéktelen a változás.
Ha a 2.1-est ingyen felteszik a Spicára, akkor vszínű az mellett döntök
Habár, a fejhallgató kimenet a 3-ason nagyon jól jönne, az autóban a fejegységbe csatlakoztatva az iGO ott 'beszélne'
-
bokrosolajos
őstag
Taláéltam egy jó kis videot az 5800-ról
Ebben végig a Galaxy S-hez hasonlítják, Az a Spica, vagy a nagyobb testvér?
Az utolsó mondatokat nem értem tisztán, amikor kifejezetten az áráról beszélnekMintha azt mondaná, jobb paraméterei vannak mint a Spicának (de lehet pont fordítva?)
Láttam összehasonlítást az iPhone-nal és szinte teljes egészében ugyanolyan a Galaxy Spica, persze az amerikai zoomos finomságait leszámítva
-
bokrosolajos
őstag
válasz
legiaap #18023 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors választ!
Hétfőtől kapható a Galaxy3, ráadásul forintra ugyanannyiért, kártyafüggetlen, mint a Spica! (54K)
Sajnos ezek az összehasonlítások után sem tudok dönteni. A 3-ban 667 Mhz-es prockó van, a Spicában 800 Mhz
a 16 millió színmélység a 65 000 ellenében nekem is csak ott jelent valamit, hogy nagyobb a képernyő láthatósági szöge, mert más technológia. A Spicáét láttam, az kicsit ferdén tartva kivilágosodik. Ez csak feltéltelezés,mert az újat egyáltalán nem láttam, de a 65K-ban sem vagyok teljesen bizonyos. Sajnos a net tele van téves adatokkal, minden téren!
-
bokrosolajos
őstag
Sziasztok!
Winmobile HTC-ről szeretnék váltani. Eddig az i5700 Galaxy Spica volt a favoritom, de most láttam van már i5800 Galaxy 3 is! Sajnos nem sok infot találtam róla, hogy össze lehessen hasonítani melyiket érdemesebb venni.
Amit biztosnak tűniki5800
+ Android 2.1
- kisebb felbontás
+ 16m színi5700
- Android 1
+ nagyobb felbontás
- 65KDe ezek nem tudom mennyire helytálló adatok!?
Nehéz választás, mert az újabbnak jobb a színtelítettsége, a megjelenítője, de kisebb a felbontás, amin dolgozik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest