Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TsEeGaH
csendes tag
A nokia 5800-t volt szerencsém kipróbálni még régebben. Jó kis telefon, de igen csak kifutóban van már. Alapvetően jó és egyszerű telefon mindemellett szabadon bővíthető relatíve sok programmal.
Ezzel szemben a spica újabb modell és elérhető rá a legújabb android, szóval láthatóan nem állnak még le a támogatásával. Android rendszert még nem használtam, de az így is látszik hogy rengeteg programot widgetet témát lehet rá találni és ez a szám is rohamosan nő, míg a symbiannál én úgy gondolom inkább stagnál.
Én is csak annyit tudok mondani mint az előttem szóló. A symbian jó, egyszerűbb mint az andord, de ha valami igazán ütőset akarsz akkkor az andoridot választod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest