Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One UI 8-cal kapták rajta a Galaxy S25-öt
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
Captor #21137 üzenetére
Pontosan. Ezért van hogy pár perc nyomkodás után már nincs is 100%-on reggel töltőröl lehúzva. Én ezen úgy segítek hogy első ébresztéskor kihúzom majd visszadugom és ismét tölti míg el nem indulok kb 20-30 perc. Na ilyenkor szépen bírja 100%-on sokáig. Ha ezt nem teszem akkor pillanatok alatt 95%.
-
person
senior tag
válasz
Kephamos #20471 üzenetére
Igen. Class azt jelöli. Minél nagyobb annál gyorsabb az írási olvasási sebessége. Nekem kingston 8GB class4-es van és app2sd-t használok ha jól emlékszem 512-es partícióval és lassulást nem érzek. Most hogy szóba jött próbálgattam és azonnal tölti az appokat. Játékkal gondolkodik csak 1-2 másodpercet de ez szerintem normális. Annyi a hátránya, hogy nem lehet kivenni menet közben mert akkor fagyi.
-
person
senior tag
válasz
duffbeer #20421 üzenetére
Köszi. A torrentezést én sem ma kezdtem. Ezekkel a dolgokkal tökéletesen tisztában vagyok. Azért kérdeztem rá, hogy nálam van e a gond és így érdemes e vele foglalkoznom. Most viszont swarm végzett az első letöltésével és elkezdett seedelni egy darabig de meg is állt. Remélem csak azért mert kevés a leecher. Próbálok egy aktívabbat.
-
person
senior tag
Nekem is több hónapos és gyári a fólia. Semmi nyomát nem látom , hogy le akarna jönni . Annak viszont igen, hogy kell oda az a fólia mert kezd itt ott karcos lenni elég durván.(már mint a fólia) A hátsót viszont most téptem le kb 1 hete mert kezdett lejönni a sarkán és már idegesítette a kezemet. Na meg kíváncsi is voltam milyen nélküle.
Hátsót van aki még használja vagy újkorában letéptétek?
-
person
senior tag
Így valóban az. Én mondjuk tökre be szoktam nyomni a külső zajok miatt és a hangzása is jobb de szerencsére nem bántja a fülemet. Gyári szilikonnal nekem kényelmetlen volt és a hangzása sem volt az igazi. Mondjuk azt hiányoltam, hogy gyárilag nem adtak hozzá több méretet.
-
person
senior tag
válasz
Kokesz0812 #18164 üzenetére
Én készülékemmel ez max töltőre vagy usb-re csatlakoztatott állapotban lehetséges.
-
person
senior tag
Ma már nem de holnap meglesem. Ugyan azok az eszközök vannak mindig. Na meg újra is raktam mindegyiket. A pc-n többször is több verzióval próbáltam. Ami érdekes, hogy használat vagyis képernyőzár után már volt hogy nem ment. Mindegy holnap még meglesem ezt az ip-s dolgot.
-
person
senior tag
Van valakinek ötlete, hogy Gremote miért nem látja a pc-t? Első nap tökéletesen működött másnap már csak néha indításkor majd első képernyőzár után már nem akart. Azóta viszont egyáltalán nem látja !
szerk.: Wifin használtam. -
person
senior tag
Hali. Ha marketről nem megy a letöltés arra van valami megoldás restarton és factory reseten kívül? Előbbi már megvolt utóbbi meg egy hete szintén pont e miatt és most megint jelentkezett a probléma.
-
person
senior tag
Azért ADW.Launchert is csiszolgatják. Nem tudom mióta van benn de én nemrég fedeztem fel, hogy a tálcát a képernyő bármely részén egy felfele húzással el lehet tüntetni majd ugyan így visszahozni. Valamint a tálcáról lenyíló panelt szintén a képernyő bármely részén lefele húzással le lehet nyitni ami azért elég kényelmes főleg azoknak akik rövidebb ujjúak. És ez akkor is működik ha a tálca el van tüntetve. Az alsó sávot is hasonlóan el lehet tüntetni egy mozdulattal így aki nem ismeri a telót az meg sem találja a többi appot akár az üzeneteket ha nincs külön kinn az asztalon.
Ennél viszont a visszahozáshoz elég jól el kell találni egy adott pontot az asztalon.
-
person
senior tag
Hasonló használat mellett kb nekem is ennyit bír az aksi. Eddig kevesteltem de akkor ilyen használat mellett ez normál? Folyamatos netkapcsolat wifin vagy 3G-n. Utóbbin napi 9 óra álatlában. Reggel veszem le töltőről és hasonló használat mellett talán picivel több zenével bírja 50%-al estig. De az éjszakát nem merem kockáztatni ébresztés miatt és jobb ha másnap napközben nem kell töltéssel foglalkoznom.
Más.: WifiFixert száműztem örökre mert mióta nem használom egész stabil lett a kicsike. Inkább bontsa a netet néha mint fagyizzon. Érdekes hogy pár nap folyamatos üzem után kezdi akaratosan bontogatni és nem akar önállóan csatlakozni. De pár naponta kibírok egy restartot.
-
person
senior tag
válasz
BloodRay #14228 üzenetére
Lehetséges de ha valaki segítene annak nagyon megköszönném. Előző hsz-em végére még szerkesztettem a mobilnetes problémámat is. Azt is megköszönném mert az valóban segítség lenne.
Szerk: Enyém csak egy szilikon tokot kapott. Na de azzal sem vagyok megelégedve mivel semmi tartása nincs így majdnem leeseik róla 2500Ft-ért.
-
person
senior tag
válasz
duffbeer #14216 üzenetére
Hát igen. Itt van 2.1 alatt a wifi. Hogy ne dobja le mert folyamat megy msn , gmail kell a WifiFixer ok. Emiatt bizony volt fagyás mikor elhagytam a lefedettséget és bementem pl egy egységbe ahol csatlakozáskor elfosta magát. Hazaérve magától nem csatlakozott ugye amire Y5 -öt kell használnom. Komolyan vicc kapásból 2 app ami normál esetben felesleges lenne persze lehet csak utána kéne néznem, hogy is van ez de elnézést van más dolgom is mint a netet bújjam ilyen dolgok miatt. Ja és 2 napja mobilnetnél olykor fogja magát és 100%-on járatja a procit míg nem bontom a kapcsolatot. Innentől erre is figyelnem kell hogy miért nem tudom de valaki megsúghatná aki ugye ért is hozzá.
-
person
senior tag
válasz
BloodRay #14215 üzenetére
Újra még nekem sem indult csak egyszerűen kikapcsolt a zsebemben. Biztosan rosszul léptem. Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy más kezében az én készülékem, hogy megy el 3-4 napot. Garantáltan benyalnék. "tudni kell használni" Ne használd arra amit elvileg tudnia kellene. Mindenféle gúny nélkül de mindig vannak emberek akiknél mindig minden tökéletesen működik csak mikor találkoztok pont akkor romlik el hihetetlen módon de amúgy még sosem fordult elő .......
-
person
senior tag
válasz
trobi28 #14172 üzenetére
Hát hasonlóak a tapasztalataim mint neked. Egyébként érdekes mert pár napja én is erősen a cserén gondolkozom. Inkább nevezném a készüléket valami játékszernek azok számára akik tényleg nagyon ráérnek. Sok mindenre jó de igazából szinte semmire mert csak a gond van vele. Gyors merülésre visszatérve sokszor észreveszem hogy ok nélkül durván melegszik és 1-2 óra alatt 80-70%-ra leesik az aksi.(restart hamar) És nem maradt 800MHz-en mielőtt feltenné valaki a kérdést. De egyébként nyugodtan lehet 800MHz-en hagyni úgy is kibírja az 1 napot de többet a nélkül sem nagyon. Második napra max 1 óra nyomkodás marad vagy fél nap készenlét. Feltéve ha éjjel nem gondol egyet, hogy kisüti magát és aztán lehet szaladni késéssel a melóba persze ha még igényt tart ránk a főnök. Bevallom első "okostelefonom" de ha ez erről szól akkor valószínű maradok valami egyszerűbb megoldásnál.
-
person
senior tag
válasz
Cyberbeni #13559 üzenetére
Kicsit szórakoztam vele és rájöttem marha vicces kis telefon ez csak én nem értékelem a humorát. Ha lakásban indítom ahol nem lát műholdat és úgy megyek ki nyitott helyre épp hogy kilépek már be is rak de ha kint indítom akkor semmi. Várhatok percekig akkor sem pedig a gps idő után már nem villog mintha talált volna műholdat, csak épp nem történik semmi. Tegnap 15 Km kevés volt szegényemnek, hogy magához térjen. Még egy próbát teszek később ahogy mondtad. Ha nem jön be akkor meg marad Igo vagy rosszabb esetben megtanítom repülni a földet érést meg majd megoldja.
-
person
senior tag
Valakinek van ötlete NDrive miért nem bir berakni és csak keresi a műholdat holott GPS Test és GPS Státusz rahedli műholdat lát és még az Igo is simán talált műholdat ez meg az első alkalommal működött azóta semmi.
Már 2x újra is raktam. Van hogy megbolondul tőle a GPS Test is és idővel már az sem lát semmit de még szürkén sem jelzi őket míg újra nem indítom.
-
person
senior tag
Valószínűleg a MobilWeb Profi. Régi előfizető vagyok gondolom ezért ajánlották hűségidő nélkül a csomagot. De most néztem ha aláírsz 1 évet akkor 6 hónapig féláron neked is.
Más.:Szintén gsmline
De az 53-tól nem véletlen van odaírva. Legalábbis mikor én vettem oda volt. Érdemes telefonon érdeklődni mit is tartalmaz alapáron mielőtt beleéled magad.
-
person
senior tag
Tudtok ajánlani valami jó 3G adatforgalom számlálót? 3G Data User-t tettem fel de ahogy elnézem wifit is számolja.
-
-
person
senior tag
-
person
senior tag
Nos olyannal ki találkozott hogy "szöveges üzenetek tárhelye megtelt", miközben nincs benn egy üzenet sem.
Csak jelez ha jön egy és ezt írja ki de sms sehol.
-
person
senior tag
Nálam 2x csinálta mint fentebb is írtam. Az első alkalomnál volt TaskKiller. Többen mondták, hogy felesleges. Jó gondoltam kipróbálom, töröltem. Hát semmivel nem bír többet az aksi mellesleg érezhetően jobban akad egy idő után főleg ha már 30 folyamat van és 20Mb memoria. Igo indítása olyankor már esélytelen amúgy meg össze vissza akad rosszabb esetben fagy. És lám péntek este ismét lemerült váratlanul így is. Erről ennyit ! Tegnap tettem is vissza TaskKillert és bizony határozottan jobb. Szóval nem ez a probléma forrása az tuti. Nem általánosan merül jobban hanem váratlanul és nem hiszem hogy a töltöttség kijelzéssel van a gond mert este vettem le töltőről igaz 90% körül, éjjel buli és talán 1x ha hozzányúltam huzamosabb ideig ami kb 20 perc lehetett. Mellesleg az alatt a 20 perc alatt 2x fagyott le miközben be akartam mutatni a jó kis telómat.
Ezek után hozzá sem nyúltam és délben arra kelek, hogy lemerült.
dobost.: Én úgy vettem észre hálózatról jobban bírja és gyorsabban is tölt.
-
person
senior tag
válasz
trobi28 #12636 üzenetére
2x jártam így én is. Legutóbb péntek éjjel és tudom hogy mikor letettem volt még az aksiban bőven. Legalábbis kellett hogy legyen mert alig volt piszkálva. Ami érdekes hogy ilyenkor még a Batterymindert sem szoktam hallani jelezni pedig 50% alatt 5%-os csökkenéseknél jeleznie kellene. Ilyen alapon minden éjjel töltenem kell mert nem lehet kockáztatni, hogy reggel ne ébresszen.
-
person
senior tag
Utóbbi 2 napban nekem is állandóan lefagyott pedig eddig soha. Volt hogy egymás után kapásból 2x. Mindent töröltem már amit a héten raktam fel de ugyan az. Egyszer rossz pillanatomban jön rá és falhoz ba.....
Megpróbáltam TaskKiller nélkül az életet de ma visszaraktam mert annyi folyamatom volt hogy azt sem tudtam ki kivel van a teló meg csak akadozott. Annak meg nincs értelme hogy manuálisan lövök ki dolgokat ha használni is akarom valamire pl Igo. Mióta visszatettem még nem fagyott! kopp kopp kopp -
person
senior tag
válasz
hedgehog01 #12308 üzenetére
Akkor titkosítsd.
Valszeg a router is nyitva lesz vagyis alapértelmezett ha már a hálózat is nyitott.
-
person
senior tag
Az még érdekesebb hogy szilikon tokban is így viselkedik, pontosabban nem veszít az érzékenységéből ha azon keresztül fogom. De ha csak a másik kezemben fogom még az is határozottan jobb mintha letenném. Frissen feltöltött állapotban vagy töltés alatt viszont tökéletes letéve is.
50%-nál már szinte használhatatlan.
-
person
senior tag
Csak nálam van így vagy nálatok sem olyan érzékeny az érintő panel ha nem a kezetekben tartjátok a telót hanem leteszitek valahova és úgy nyomkodjátok.? Ez engem borzasztóan idegesít és ha jól gondolom nem szabadna hogy erre érzékeny legyen. Van mikor szépen megy de ált úgy alig lehet használni. Vagy csak nekem kéne feltöltődnöm?
Na persze....
-
person
senior tag
Kellett emlegetni tegnap a kikapcsolást. Ma már nálam is jelentkezett a probléma és csak aksi kimozdítása után lehetett bekapcsolni.
Aksis témához kapcsolódóan én reggel 5-kor vettem le töltőröl és minimális használattal wifivel fűszerezve most 80% 4000mV.
-
person
senior tag
válasz
werszomjas #12002 üzenetére
Valamit kihagytam. " "
Sorry
-
person
senior tag
Engem egy normális NDrive demo jobban érdekelne....
-
person
senior tag
válasz
person #11991 üzenetére
Na ez végre gyönyörűen kiélesíti a képeket. Corax Picture Viewer
-
person
senior tag
válasz
Dashes #11987 üzenetére
Köszi. Valóban jó a zoom de amúgy tényleg lenne rajt mit csiszolni.
petipetya Ezt már próbáltam és zoomol is de nem teljesen élesre. Amúgy elfogadható lenne maga a program. Nálam megnyitja a 3MP-es képeket is. Szerintem nézz be a beállításokba, egyszer elállítottam és akkor nekem sem nyitotta meg.
-
person
senior tag
Gondolom már párszor elhangzott de azóta nem találkoztatok valami normális képnézegetővel? Borzalom hogy nem érdemes nagyítani mert homály az egész.
WifiFixer nekem is fent van de még egyszer sem indult újra a teló. De viszont olykor megbolondul tőle a wifi és nem bír csatlakozni.
Esetleg olyat ami alvó módban is csatlakozik automatán pl ha talál nyitottat vagy amihez van hozzáférése és erről hangjelzéssel, rezgéssel értesít nem tudtok? Van ezer féle apps wifihez de normálisat,hasznosat nem találni.Legalábbis én nem találok.
Ja és msn amin van hanghívás is? -
person
senior tag
Az miért van hogy fényképezéskor az első kép elkészültéig elég sötét a kép. Utána egyből kivilágosodik a fényviszonyoknak megfelelően. Ugyan ez fordítva is igaz. De az első kép így mindig kuka. 2.1
-
person
senior tag
Hol tudom visszaállítani alapértelmezettnek a LauncherProt?
-
person
senior tag
Win 7 64bit alól mehet Odinnal a frissítés vagy nem ?
-
person
senior tag
válasz
person #10710 üzenetére
A válasz még mindig foglalkoztat. Olyat találtam hogy All Call Recorder. Ez szinte majdnem az amit kerestem csak az a gond vele hogy használhatatlan.
Én nem hallok semmit még a kicsörgést sem amikor a program megy. Így elég nehéz telefonálni, igaz utólag vissza tudom halgatni miről is lett volna szó.
És a másik gond vele hogy 18 másodpercnél többet nem akar rögzíteni.
Amúgy automatán indul minden hívásnál.
-
person
senior tag
-
person
senior tag
Telefon beszélgetést mivel tudom rögzíteni?
-
person
senior tag
-
person
senior tag
Üdv. Halkan megjegyzem hogy közben én is beléptem a klubba egy függetlennel igaz már kedden de időm eddig nem igen volt hogy foglalkozzak a telóval. Eddig nem bántam meg. Igaz a gps olykor elég nehezen akar műholdat találni máskor meg szinte azonnal.
-
person
senior tag
válasz
encoder #9732 üzenetére
Én nem írtam alá mert esetemben úgy is közel azonos áron lett volna a készülék mint függetlenbe. Na de mi van ha aláírtam volna? Így is 5 éve ugyan ott vagyok ugyan abban a csomagban és valószínű hogy ott is maradok. Akkor miért ne írnám alá ha ebből bármi hasznom, előnyöm származna? Arról nem beszélve hogy esetleg kapnék hozzá igo-t és ha garis gondom lenne csak bedobnám a sarki boltba és nem kéne Pestre postázgatnom esetemben saját költségre. A frissítésről nem beszélve.
Szóval szerintem azt mindenki döntse el maga a helyzetétől függően hogy számára mi a legmegfelelőbb, kedvezőbb, kevésbé kockázatos vagy éppen szimpatikus megoldás.
Mindezt mondom úgy, hogy én is függetlenbe rendeltem de még mindig nem vagyok benn biztos, hogy annyira jól döntöttem.
Sorry... -
person
senior tag
válasz
littlerock #9480 üzenetére
Grat.
Remélem jövő héten én is megtudom oldani. Aprón szerintem csak kedvtelésből hirdetnek.
-
person
senior tag
Nem vagyok teljesen képben ezekkel a garanciás dolgokkal.
HU Gyártói Garancia , EU garancia.
Valaki kifejtené melyikkel járok jobban ha gond van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest