- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
-
blueMerle
veterán
Egyszerűen szerintem...nekem bántja a szememet....
Ezek mind saját egyéni vélemények, nem erre voltunk kiváncsiak. Köszönjük, Emese.Nem tudod kihasználni az android nyújtotta lehetőségeket.
Erre a kijelentésedre szerettünk volna tényeket kapni, ami látom nem sikerült.Én egy Bladet (480x800) és egy Galaxy 3-ast (240x400) használok a mindennnapokban és semmivel sem rosszabb a Galaxy 3-ast használni. Természetesen a részletesebb kijelző finomabb rajzolatot erdeményez, de ennek köze sincs ahhoz hogy ne tudnám a Galaxy 3-asban ugyanazokat a funkciókat kihasználni mint a Blade-emben. Tehát hogy biztos megértsd: nem vagyok vak, látom a különbséget elég jól, csupán a rendszer adta lehetőségekben nincs különbség a kijelző felbontása miatt, mint ahogy azt Te állítottad.
-
DeFranco
nagyúr
Tényként állítottál valamit. Tényeket kértünk ennek alátámasztására, nem véleményeket, és szerintemeket.
Engem nem befolyásol, én teljes megelégedettséggel használom a mostani telefonom, és egy élmény a használata, az indoklásod esetleg abban segítene, hogy a későbbiekben menyire lehet téged komolyan venni.
De nekem mondjuk mindegy, tőlem az ül fel a soron következő felbontás hype-ra aki akar.
-
sbazsi
veterán
fogtál már kezedben ekkora felbontással androidos telefont?
melyik funkciója lesz élvezhetetlen ilyen felbontáson?
melyik funkcióját nem tudod kihasználni?
konkrétan lécci!!!Az, hogy a samunak sok jó felbontású kijelzője van, az nem jelenti azt, hogy csak azt kell árulnia. Valamiért a BMW is kihozta az 1-es szériát, a Merci is az A-t, és az Audi is az A3-ast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- SkyShowtime
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest