Új hozzászólás Aktív témák
-
Jött egy 300 megás frissítések.
Biztonsági frissítés juni 1 -
-
válasz
N.YCityBoy #897 üzenetére
Én nem tudok embert elképzelni, aki ebbe a készülékbe csalódna
-
Nekem nem nagyon bír ki egy napot, de én is a 85%-os max töltést használom.
-
-
Küldöm kijelzőn valaki cserélt már fóliát?
Sikerült két nagy katcot bele rakni, ezért lecserélném :DReggel jött valami frisditésem
-
Ez a Pro toll nekem is újdonság
-
Nekem azért tetszek a Note pack-os ceruza tartós tok, mert mindig, mikor kiveszem belőle a telefont, rácsodálkozik, hogy milyen szép, keskeny
-
válasz
vinczetibor #559 üzenetére
Teljesen egyet értek. Kis túlzással az összes sima telefon azóta röhejes, és nem akarok már olyat
-
válasz
ateszapa748 #550 üzenetére
December eleje óta használom, elég intenzíven, de semmi baja.
-
Nekem a note pack-os tokok van, de vagy kinyílik a külső kijelzőről a tok, vagy annyit hátra csúszik, hogy a tok felébreszti a kijelzőt. Nem bírják ezek a strapát
-
válasz
vinczetibor #531 üzenetére
Na majd megkeresem amit én láttam cikket :)
Gubu0101: bírja a port? :D
-
válasz
vinczetibor #528 üzenetére
Nekem se tetszene. Az Oppo pont ezért nem jön be, mert az már túl négyzet. Amúgy a háromba hajtós megoldás nekem tetszik, de nem hiszem hogy abból idén lenne még valami. Meg amúgy sem kivánnám lecserélni, én rég voltam ennyire megelégedve egy telefonnal :)
Köszi a linket -
Igen, én is erre tippeltek, illetve arra, hogy a hajtás kevésbé fog látszódnak.
Én is szeretem hogy normál méretű a toll, jobban kézre áll.vinczetibor pedig olyan pletykákat olvasni, hogy a külső kijelző aránxán változtatnak. Amúgy Ti ne. Tudom hogy vagytok vele, de nekem úgy fél napig volt fura, utána megszoktam. Egyedül a billentyűzet ami néha bosszantani kicsi :D
-
válasz
gilfoyle #522 üzenetére
Semmi gond... 10 év ban
A véleményünk kérdezték, neked ez, ezzel semmi gond nincs.
Ami nekem eszembe jutott, hogy a tollat igazán bele rakhatták volna a telefonba. Viszont, így kellett venni hozzá egy tokot, én a note pack-ot vettem meg, és így viszont az általad írt fektetve nem volt fogás így számomra megoldódott.
-
válasz
ateszapa748 #516 üzenetére
Hát Fold3 óta nekem minden más telefon kiesett. Ezt a bármikor kéznél lévő nagy kijelzőt nagyon gyorsan meg lehet szokni, és én nem mondanék már le róla.
Nálam azért nem olyan jó az üzemidő mint Beaumont forumtársnál, de egy napot azért kibír.
Ja, és a dex. Én most ismerkedtem vele össze, és nagyon szeretem. És ezt nagyon más gyártó nem tudja. -
válasz
vinczetibor #508 üzenetére
Király, örülök hogy sikerült
-
válasz
vinczetibor #506 üzenetére
-
Nekem ma jött meg az 1,1 gigás update
-
-
Vettem végül egy alzás a dokkoló állomást. Fontos volt, hogy tudjon sd kártyás is fogadni, ne kelljen külön egy usb-s kártya olvasó. Eddig nem bántam meg. Szépen át viszi a gyorstöltést, a memória kártyát is simán kezeli a telefon. Féltem hogy nem fogja, teszi a dolgát. Holnap megnyitón egy kicsit jobban, de eddig csak ajánlani tudom, ha esetleg ilyesmit keres valaki.
-
-
-
á, így már értem, köszönöm.
Én azt gondolnám, hogy 10x feltöltöm 20-80% között az aksit, az közel sem károsítja annyira mint mondjuk 5x 0-100-at.
Az S9-be úgy bírt 2 évet, hogy szinte mindig rádugott éjszakai töltés volt, 1 hónapban úgy 8-10 napot napi 10-12 órát netet osztott szinte végig töltőn. Szóval nem kínéltem. Erre most azért jobban figyelek és pl netosztás sincs már ekkora mértékben, így ha 3-4 évet kibír aksi csere nélkül én már elégedett leszek -
Dexhez mi kell tulajdonképpen? A port extender vagy mi a fene és kész?
én amúgy a Note pack-ban adott gyári töltőt használom, de álltalában lassú töltéssel, és 85% limitációval.
Decske: Az utolsó részt nem értem. Mi nem hoz mit a konyhára?
(A lítium akksik tulajdonsága miatt a 20-80%-os tartomány nem igazán hoz a konyhára (főleg, hogy ha kétszer töltöd egy nap). Az sokkalta károsabb, ha magas töltöttségen tartod úgy, hogy nem ad le áramot (értsd éjszaka 100-ra feltöltés után a töltőn hagyod).)Én éjszakára hagyom 85%-on, vagy napközben töltök többször, kicsit, és éjjel semennyit. Az én úgy gondolom jó. Vagy nem?
-
válasz
Winchester95 #409 üzenetére
hát bizonyos helyzetekben szerintem az S9+ -om jobb képet csinált, de azét elvagyok vele
Menslee: Én is nagyítóval keresem a különbséget
-
-
válasz
Winchester95 #393 üzenetére
nálam egyenlőre minden rendben. Watch4-es is működik rendesen továbbra is.
-
válasz
Simon Balázs #374 üzenetére
köszi.
nagyon kíváncsi leszek, hogy az pl az ACR tényleg működik-e ismét.
-
válasz
Simon Balázs #372 üzenetére
És mik az első benyomásaid? -
válasz
Simon Balázs #370 üzenetére
wow, ez most jött az éterből neked?
-
-
De amúgy nagy kijelzőn van fólia gyárilag?
-
Én egy pebble-t cseréltem le rá. Fény korában nagyon jó volt az üzemideje annak is, de eljárt felette az idő, és azt is 2 naponta töltöttem már, és legalább semmit sem tudott
igazából nekem a napi töltéssel semmi bajom nem lenne, ha mondjuk 20 perc alatt, amíg lezuhanyzom, feltöltődne. De egyenlőre még bírom a töltögetést, és sportolni is mostanság kezdtem, ahol meg extra motivációt ad a mindenféle adat, szóval jelenleg nem bántam meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest