- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz vinczetibor #2200 üzenetére
Ez azért eszköz függő is. Pl oled verziós Nintendo switchnél a kijelző része és ez világosan levan írva a használati útmutatóban is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Something_
őstag
Olvasgatom itt a repedéses posztokat.
Nekem is fel van púposodva közepén a fólia, jó randa. Most nézem, hogy a fólia alatt olyan csík van, mintha karc lenne a fólián/üvegen.
De nincs karc a fólián, így gondolom nekem is be van repedve.
Ez így nagyon vicces lesz, hogy egy 650.000 Ft-os telefonon normális használatnál bereped a kijelző. Felül kb 5 centis csík, alul meg egy 2 centis.. -
kisgyerek21
csendes tag
Sziasztok!
Nekem kb. 8-10 hónap után elkezdett feljönni a belső fólia középen. Próbáltam elintézni, hogy megvárhassam a fólia cserét az oktogon szervízben, de nem ment. Ezek után egy nyitáskor "szétrepedt" a belső kijelző. Közepén (ahol feljött a fólia) megjelent egy hosszanti fekete csík és megszűnt az érzékelés is. Szerencsére jótállás keretében cserélték, kb. egy hét alatt lett meg.
Azt még hozzátenném, hogy nem volt intenzív használat, az első időszak után kb. napi 1-2 nyitás, szóval szerintem ez sajnos típushiba. -
vilmose33
őstag
válasz kisgyerek21 #2205 üzenetére
Nálam is ez volt csak 1 èv 2nap után, akkor mèg nem volt fólia, én meg nem vettem le ,semminél jobb. Nem rég írta itt egy mérnök, hogy valószínűleg a feljött fólia okozza.
A jövő most van
-
helixP
nagyúr
válasz Something_ #2209 üzenetére
Teljesen egyetértek.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz csolaca68 #2212 üzenetére
Szerintem ne nézegesd. Ameddig hülyeséget mondanak, addig van esélyed. Kérd, hogy adják írásba a garanciális javítás elutasításának okát és utána járd végig azt az utat, ami már másnak bejött.
Ha valaki értelmesebbel találkozol és azt mondja például, hogy eltávolítottad a kijelző védelmére szolgáló védőfóliát és emiatt sérült meg a kijelző, akkor bajban leszel. -
Rolland7r
újonc
Sziasztok,
A mai napon beszereztem egy Fold 3-at céges telónak.
Egy a bajom, hogy azt írja rootolt és emiatt nem működik az outlook.
Esetleg erre létezik valami megoldás? -
helixP
nagyúr
válasz Rolland7r #2216 üzenetére
Igazából szerintem nem is a Root a baj (unrootolni mindig lehet), hanem inkább az, hogy a Knox számláló is ugrott.
-
Rolland7r
újonc
Na úgy néz ki, hogy más volt a baj.
Kétszer Smartswitchel hoztám át minden adatot az iphone-omról, egyszer se volt jó az Outlook. Harmadjára költöztetés nélkül lőttem be a telefont és így működik
Szóval jelenleg csak a Samsung passt buktam az meg nem nagy cink.Köszönöm helixP a cikkeket, egyszer ha lessz affinitásom lehet, hogy megcsinálom
-
őstag
válasz Ace owner #2222 üzenetére
Ez a be számítás a samsungnál, nagyon megalázó árat jelent ? Nyilván a kényelemért csrébe....
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
csolaca68
tag
válasz Something_ #2213 üzenetére
Megérkezett a samsung válasza a kijelző hibára. Szkeptikus vagyok, volt már negatív tapasztalatom ezzel a szervizzel.
"Sajnálattal értesültünk arról, hogy az SM-F926B típusú, imei számú készülékével probléma adódott.
Értesítjük, hogy megbízást adtunk szerződött szerviz partnerünknek (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.) az egyszeri alkalomra szóló bevizsgálás elvégzésére.
Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot szervizpartnerünkkel és kérje a készülék bevizsgálását, mely során szervizünk szakvéleményt készít a meghibásodásról és annak eredménye alapján társaságunk a hatályos jogszabályoknak megfelelően megszünteti a hibás teljesítést, amennyiben ezt nem zárja ki egyéb, jótállás körébe nem tartozó tényező.
A szerviz által kiadott jegyzőkönyv alapján tudja Központunk az Ön kérését elbírálni.
Kérjük jelen levelünk másolatával, a kézhez vételtől számított 30 napon belül, az eredeti jótállási jeggyel, a vásárlást igazoló számla másolatával, valamint a gyári tartozékokkal együtt adja le a készüléket gyors-szervizpontjaink egyikénél, ahonnan továbbítják azt központi szervizünkbe." -
vilmose33
őstag
válasz csolaca68 #2227 üzenetére
Feljött szép lassan a belső fólia , utána nem sokkal berepedt középen . Bevittem az Oktogóni szervízbe ,ahol azt mondták az én hibám, mivel elmúlt akkor pár nappal 1 éves ezért teljes àron tudják cserélni csak. Viszont korrekten azt tanácsolták írjak az ügyfélszolgálatnak. Az ügyfélszolgálat tőlem is bekért mindent, utána nekem is le kellett adnom ,bevizsgálták,pozitív elbíráltàk ,kicseréltek az alaplapon és a burkolaton kívül mindent ingyen. Kb. másfél hét volt.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Beszéltem az oktogon szervízel, azt mondták megnézik a kijezőm repedését.
Telekomon keresztül eltudom küldeni Ő hozzájuk? -
Gubu0101
veterán
válasz szalai112 #2230 üzenetére
Lehet tovabb tart,meg kitudja hova kuldik,meg meddig ulnek rajta meg meg okoskodhatsz veluk is egy sort .Lehet a legegyszerubb,ha online rendelsz gls futart,igaz nem ingyen van.Az mar holnap el is megy,felveszi a csomagot meg elviszi a cimre.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Venyera7
senior tag
Voltam a fehérvári Samsung szervízben a fólia csere miatt, azt mondták nekem ott, hogy csak a budaörsi szervizben tudják megcsinálni... Igaz lehet ez vagy csak nem akarják megcsinálni?
-
-
Venyera7
senior tag
Csak fólia csere esedékes még, fél éves a telóm.
Sefneni
Egyszerűen nem értem egy hivatalos szervíz miért viselkedik így. Engem gyakorlatilag lepattintottak... A telefonos elérhetőségük is át van írányítva egy olyan számra, ami mindig foglatat jelez. Napokon keresztül próbáltam elérni őket telefonon sikertelenül.[ Szerkesztve ]
-
csolaca68
tag
-
válasz csolaca68 #2239 üzenetére
Bár más nyelven, de ilyesmit olvastam én is. Szóval itt is a kijelző része, mint az oled switchnél. Gondolom eltávolítás esetén, akár a garancia is ugorhat. Nekem szerencsére még rajta van, de a repedés már egyre hosszabb. Valószínűleg jövő héten küldöm javításra.
-
-
vinczetibor
aktív tag
válasz csolaca68 #2239 üzenetére
Azt írják JAVASOLJUK, hogy ne távolítsa el. Ez bármelyik kijelzőre és védőfóliára igaz. Ha a kijelzőn nincs fólia, akkor könnyebben megsérül, mintha rajta van. Ennek csupán ennyi az értelme, de ugyanúgy nem része a kijelzőnek, mint a külső kijelzőn lévő gyári fólia. Nekem mindkettőt cserélték, amikor a belső fólia megrepedt anélkül, hogy a külső fóliát megemlítettem volna.
-
DrBubo77
veterán
Valaki feltette már a legújabb frissítést?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
-
szalai112
senior tag
-
Sefneni
őstag
Igen, jól érted. Jól jártál, másnak meg a fóliacserével is szívóznak.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Az enyémnek a belső kijelzőjén volt 2 pici repedés vagy karc, fólia már nem volt rajta. Már 15-én leadtam a debreceni márkaszervizben, de még csak tegnap érkezett meg a TMX-hez. Először az oktogon szervibe ment és onnan a TMX-hez. Ma hívtam őket, visszahívást ígértek és vissza is hívtak . Azt mondták gyártói elbírálás alatt van. Reménykedek, hogy nekem is kicserélik . -
Sumptuous
senior tag
válasz szalai112 #2256 üzenetére
Csak a garanciapapír elég ezekhez a javításokhoz, vagy a számlát is kérik?
Szerk: Csatlakoztam a klubba egy fold 2-őt váltottam
Hát, így első körre vegyesek az érzelmek. Akkuidőben jelentős a visszalépés. Melegedés nálam nagyon erősen jelentkezik, de még csak tegnap óta van nálam. Gondolom még sok dolog fut a háttérben, majd megnyugszik?! A kijelző nagyon szuper, szereztem egy spent is hozzá, de a flip tok nekem nem jön be, azt meghírdettem inkább. Egy iPad Pro és egy S21 Ultra összevonását váltja a fold nálam, eddig nagy sikerrel. Nem gondoltam volna, hogy egy 11"-os tablet után ennyire prodiktív tudok maradni egy jelentősen kisebb kijelzőn is. (Azért a fejlesztőiben a dpi 399-re van állítva, ezt javaslom másoknak is!)
[ Szerkesztve ]
-
csolaca68
tag
Jó fej volt a samsung.
„TMX Mobile Solution Szerviz Kft. szervizpartnerünk által végzett bevizsgálását követően megállapítást nyert, hogy az SM-F926B típusú, ... IMEI számú készülék kijelzője külső mechanikai hatás következtében megsérült, mely sérülés nem kezelhető jótállás körében.
A fentiek ellenére és az eddig tapasztalt kellemetlenségek miatt, valamint kérését figyelembe véve méltányossági javítást szeretnénk felajánlani Önnek készülékére, amely egyszeri alkalomra szóló díjmentes javítás.
Amennyiben elfogadja ügyének ilyen módon történő végleges lezárását, kérjük, hogy tíz munkanapon belül, írásos válaszában tájékoztasson bennünket.”
Örömmel elfogadtam, bár nem tudom mit foglal magába a javítás. -
Sefneni
őstag
A hétfőn belső fóliacserére leadott kb. 15 hónapos telefon ma érkezett vissza a budapesti szervizből. Nem cseréltek fóliát, mert már letelt a 12 hónapos jótállás, és mivel a fólia nem alkatrész, így arra a 3 év nem vonatkozik. Természetesen pénzért cserélhető...
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sumptuous
senior tag
Megkapta a Fold 3 is az asztrofotó módot az expert raw alkalmazásban. Próbálta valaki?
-
őstag
válasz Sefneni #2268 üzenetére
Mennyibe kerülne.?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Sefneni #2271 üzenetére
Rablás...
-
Gubu0101
veterán
válasz Maxximus #2272 üzenetére
Ha kiszamolod,hogy 2x akkora a kijelzo
mint egy hagyomanyos mobilon,akkor nem eppen.Tudom lehet venni 3k ert is foliat.De egy minosegit ha veszel es abol kell 2db az kb ott van.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
őstag
válasz Gubu0101 #2273 üzenetére
Inkább az a gond, hogy a foldoknal nem opcioa fólia nelkuliseg, tönkre megy a kijelentés és ezt kegyetlenül be arazzak.
-
Sefneni
őstag
válasz Sefneni #2271 üzenetére
Kis fejlemény a fóliacseréhez: a TMX szerint nem megoldható (?) a fóliacsere a készüléken, csak a képernyőcsere, potom 270 ezer forintért.
A győri szerviz küldött nekik egy levelet, hogy ezt mégis hogyan, várom a választ.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
depence
tag
Én nem akarok kötözködő lenni, de miért kell ragaszkodni a gyári fóliához és hogy a szerviz ergo gyártó tegye fel?! Én Aliról rendeltem párat, szépen feltudtam tenni...
Ez a sok huzavona nem kimerítő?![ Szerkesztve ]
HP Envy curved 34 AIO, Samsung Galaxy Z fold 3, Panasonic FZ2000, Nikon D3300
-
helixP
nagyúr
válasz depence #2280 üzenetére
Tudsz képet mutatni, hogy hogy sikerült?
mióta telefonom van, magam rakom fel a fóliát, de szerintem elég necces a Foldok belső kijelzőjéről leszedni / felrakni. Nagyon puha, kb. ha ránézel már megsérül, a fólia leszedésnél, rásimításnál simán benyomódhat.
Biztos, aki bátor, az nekiállhat egy fél misis telefonnál egyelőre kihagyom. -
depence
tag
Hydrogel fóliát tettem fel. A csomagban volt foldhoz való széles elsimító. Szépen fekszik, öngyógyító.
Alul,-fölül közepén ahol hajlik ott maradtak kb.2mm-es bubik de az ott meg is fog maradni.
Nem nehéz felrakni. 10 ezreket dobálni a gyári fóliáért egyik legnagyobb fxxxg. De ez az én véleményem.Toknál más a helyzet, olyat használok am a zsanért is védi, az is AliExpress es. Teljesen jó!
[ Szerkesztve ]
HP Envy curved 34 AIO, Samsung Galaxy Z fold 3, Panasonic FZ2000, Nikon D3300
-
helixP
nagyúr
-
-
-
-
TODI1111
veterán
Én a [Replaio Radiot] használom.
-
-
-
-
válasz vilmose33 #2309 üzenetére
Szerintem annak semmi akadálya. Régebben viszont úgy volt Magyarországon, hogy csak egy év garancia van az akkumulátorra. Nem tudom, hogy ez változott e azóta, de érdemes utánanézni. Többieknek biztos van róla megbízható információja.
-
őstag
Tune in radio
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Lassan 2 éves lesz a gyári fóliám a belső képernyőnél.
Mai nap arra keltem hogy középen a hajlításnál felvált, buborékosodik.
Garanciában nem cserélik ezt a fóliát?
Valami megoldás van rá esetleg? -
Gubu0101
veterán
válasz Ace owner #2311 üzenetére
Pikpak megszabadultam tole Sokat buktam,de mar nem izgat.Nagyon a beka segge alatt van az ara hasznalt piacon.Mondjuk az enyem nem is volt tiptop,mert a hatlapon volt 2 repedes.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Sanraith
aktív tag
válasz Winchester95 #2315 üzenetére
Garanciában cserélik a belső fóliát, vidd/küldd el hivatalos samsung szervízbe. Legalább egy napig tart a folyamat, mert 24 órán át szárítják rajta az új ragasztót.
-
DrBubo77
veterán
Kijött a májusi frissítés. Valaki telepítette már?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Sanraith
aktív tag
válasz Winchester95 #2323 üzenetére
Én még letöröltem az adatokat, de azóta elérhető a "szervíz mód", ami kifejezetten ilyen esetekre zárja le a telefont: Use Maintenance mode on your Galaxy phone (samsung.com)
"Most olvasom hogy elmúlt egy éves így nem cserélik a fóliát?"
Erről ellentmondó élmények vannak, de az én személyes tapasztalatom szerint de.
1,3 éves telefonnal kérdeztem rá az Oktogon szerviznél, hogy ingyenes-e a fóliáztatás, és ezt a választ kaptam: "A fólia cserét a gyártó a teljes garancia idő alatt egyszer díjmentesen biztosítja ügyfeleinek, amennyiben a számla és jótállási jegy rendelkezésére áll."Ezután végül a Telenornál (ahol vettem a készüléket) adtam le javításra, és kaptam vissza minden probléma nélkül.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A Fold 3 megkapja a Az Android 14-et One UI 6.0-tal? -
-
Decske
senior tag
Hát, nekem eddig a Fold az első telefonom, amit nem akarok lecserélni addig amíg van hozzá támogatás.
Szétesni nem hiszem, hogy fog. Gördeszkáról estem rá. Nem törött, csak a zsanérnál kicsit hullámos lett a külső kijelző alukerete.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Sumptuous
senior tag
Ha valamelyikőtök így jár, azonnal vegye le ezt a fóliát, mert simán tönkreteheti a képernyőt. Én levettem, alatta szerencsére makulátlan volt, [kép]. Nekem az a teóriám, hogy a legtöbb hibás képernyőt ez a dolog okozza. Sokan úgy vannak vele, hogy jó az még, összehajtják párszor, és meg is van a baj... Inkább akkor fólia nélkül használjátok, úgy baromi kényelmes, és nem könnyű megsérteni sem.
-
amstorm
aktív tag
válasz Sumptuous #2331 üzenetére
Whitestone Samsung Galaxy Z Fold 3 kijelzővédő
én ilyet szerkesztettem rá mert kezdett középen feljönni az előző, egész jól sikerült egy 15 perces izzadás után
Efficiency is clever laziness.
-
őstag
válasz amstorm #2333 üzenetére
Ebben még nincs zsaner védő ugye?
-
őstag
válasz amstorm #2336 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz amstorm #2338 üzenetére
Amikor nyitogatod frankón a zsaneron marad?
-
helixP
nagyúr
válasz Sumptuous #2343 üzenetére
Nem kell elolvasni még egyszer, értem én.
De honnan tudjuk ilyen marha biztosan, hogy a leváló fólia teszi tönkre a kijelzőt? Én csak erre vagyok kíváncsi. Milyen bizonyíték van erre azon túl, hogy egy-két embernek pont akkor ment tönkre a kijelző is, amikor a fólia elindult (mindkettő várható egy év után, egymástól függetlenül)
És ne értsd félre, most nem kötekedek, hanem tényleg jó lenne ezt empirikusan igazolni
-
Sumptuous
senior tag
Ha a hajlításnál megnyomogatod a sajátod (nem azt.. hanem a telefont ) akkor láthatod, hogy van egy kis rugalmassága azon a részen a kijelzőnek. Mivel a ragasztós felületű fólia ha fel van válva, többféleképpen is visszatapadhat rá becsukáskor, (emiatt az apró rugalmasság miatt.) a következő kinyitásnál lehet, hogy egy kicsit jobbrább, vagy balrább feszíti a kijelzőt. Na ezt vagy kibírja párszor még, (mert azért elég erős konstrukció,) vagy nem. De az is előfordulhat, hogy olyan szerencsétlenül sikerül neki visszatapadni, hogy a következő kinyitásnál megfeszül, és ha nem figyelsz minden nyitásnál, mennyi erőt használsz, akkor egy ilyen esetnél tönkreteheted a fóliával a kijelzőt.. Most ezt hogy bizonyítod, az más kérdés.. De ha végiggondolod, nem butaság ez.
-
djapor96
senior tag
Tudom lassan két hónapos írás, de a fogyasztóvédelemben ez nem így van.
Neki kell bizonyítania, hogy azért tört el, mert nem volt rendeltetésszerűen használva. Azt gondolom, hogy egy összehajtható képernyő esetén ahol egyébként nincs külsérelmi nyom a készüléken, elég nehéz bizonyítani ha a hajtás mentén reped el a kijelző.Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
Nem csak 2 embernek valamelyik nemzetközi fórumon is ez a vélemény körvonalazódik ki, pár hónapja olvastam róla. A lényeg ezzal, hogy feljön a fólia már nem a teljes felületen tapad és ahol a leragadtfelület széle van, hajtáskor egy vonalban húzza (2x1) meg a felületet, kvázi megpróbálja emelni azokon a pontokon. Ez a feszültség vezethet a repedéshez.
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
-
djapor96
senior tag
Adjatok ötletet a problémámra: Xiaomi wifi kameráim vannak otthon. Korábban minden rendben volt a telefonjaimmal elértem az élőképet. Feleségem S22-e tökéletesen eléri az élőképet. A Fold3 ha wifin van szintén mutatja, ha mobilneten akkor nem tudja a kapcsolatot létrehozni. Ha a párom S22 -e hotspotot ad az Fold3-nak akkor wifin megint megy....
Páromnak és nekem is Vodás mobilnetünk van. Mi okozhatja???[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Venyera7
senior tag
Tettem egy próbát egy aliexpresses belsó fóliával nem jött be... Az első hajlításnál feljött középen. Marad a szervíz.
-
amstorm
aktív tag
válasz Venyera7 #2351 üzenetére
Whitestone Samsung Galaxy Z Fold 3 kijelzővédő nekem ez egyelőre bejött igaz ez ilyen hydrogel folia de 2 hete kb fent van gond nélkül
-
Sumptuous
senior tag
válasz Venyera7 #2353 üzenetére
Összecsukva pont hogy rásimul a képernyőre, úgy nem jut be alá semmi..
Egy apró beszámoló, hátha érdekel valakit:
Én végül a 2es és 3as után átmentem s22ultrára, most meg egy Fold 4-re. Na ez már egész jó cucc. Az akkuidő szerintem pazar: [kép] Én főképp a zoomobjektív miatt váltottam korábban 22-re, de aztán hiányozni kezdett a nagy képernyő.. így jött a Fold 4-es. Ebben már 3X-os a zoom, ami csak egyel komolyabb, mint a 3asban lévő 2x, de adott körülények között sokat jelent, de sajnos még mindig nem elég . Hátha a Fold 5 kapna 5x-öst, azzal már kibékülnék.A külső képernyő szélesebb, ez is kellemes update, illetve a 8+gen1 már tsmc node-on készül, és ez szerencsére érezhető a melegedésen (pontosabb annak hiányán) illetve fogyasztásban is. Gyorsaságban nem volt panasz a 3ason sem, de ez még rátesz egy lapáttal, és van az s23 szeriából megörökölt energiatakarékos teljesítményprofil is. Szerintem az ufs 3.1 leváltása 4-esre nagyobb gyorsulást fog eredményezni, mint amit az új soc. Kicsit magasabb mindkét kijelző fényereje is, ez ebben a napos időben jól is jön.
A hangzása is jobb, de ez lehet csak placebo.. A belső képernyő viszont alacsonyabb, ez az egy dolog zavar benne :"D A zsanér teljesen másmilyen, érzésre is máshogyan viselkedik, kicsit gagyibb hatása van, de elvileg tartósabb.
És van egy ilyen érdekesség is: a belső képernyő támogatja a "force touch"-ot.
Ha találok még valami különbséget, és érdekel valakit, leírom. Bár eléggé halottak ezek a foldos topikok...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Sumptuous #2354 üzenetére
Tok jó összefoglaló . Hasonlóakat tapasztaltam en is . Szinten 3- rol 4 re váltottam . A kijelző alacsonyabbsagat en már megszoktam, eleinte en is úgy éreztem higy a 3 asnak jobb képernyő mérete volt. A külső kijelző szélesebbsege viszont nagyon hasznos.
Johetenk a további tapasztalatok 👍Mas
Lehet külön állítani hogy a fő képernyő csukott és nyitott helyzetben máshogyan legyen beállítva ? Külső kijelző ne forogjon, belső meg igen ?Kepernyo szöveg méretet lehet külön külső- belső kijelzőn más méretre állítani ?
-
őstag
válasz amstorm #2352 üzenetére
Ezt úgy láttam a yt on, hogy az egyik legjobban ajánlott .
Csak a 3- as csomagban meg nincs zsáner védő fólia.
Kin hogy védi egyébként a zsanert, ha pl gyári Samsung tokja van ami sehogy ?Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Venyera7
senior tag
válasz Maxximus #2357 üzenetére
Most néztem én is ezt. Elég jónak tűnik,rendelek egyet,remélem bírja legalább addig amíg a gyári (4 hónapot bírt nálam).
-
-
őstag
Köszi szépen, mindketőtöknek. A rutinokat nem nagyon használtam. Anno még root-olás után customizáltam még kb 6-8 éve utoljára.
-
bcl
senior tag
válasz Maxximus #2361 üzenetére
Ez teljesen más! Egy csomó beállítást szabályok mentén tudsz módosítani.
HA itt-ott vagy (GPS), vagy/és ennyi-annyi az idő, és/vagy a telefon teljesen, vagy részlegesen van kinyitva/becsukva, bizonyos hálózathoz csatlakozol, vagy nem, BT-n eszközhöz csatlakozol, vagy nem, stb, stb
AKKOR... ez-az történik. (Ebből is lehet több)Bár azóta már lehet, hogy láttad.
-
őstag
Ja még annak ideléyn volt türelmem/időm iylen alaklamazásokhoz, mint a TASKER. Szuper, akkor megnézem a rutinokat, ismerős lesz a TASKER után csak gondoom jóval egyszerűbb.
-
Venyera7
senior tag
válasz amstorm #2366 üzenetére
Megjött a Whitestone prémium fólia, összeségében pozitív a veleményem eddig róla,pár apró levegő buborék lett a kapkodásom miatt,de legalább az első hajlításnál nem jött fel középen. Egy negatívum azért van vele kapcsolatban,hogy középen mintha meg lenne törve a fólia hajszál vékonyan és ezért ott töri a fényt. De még így is fényévekkel jobb,mint középen elváltan.
-
Venyera7
senior tag
Itthon én sem találtam külön csak a belsőt, szvsz olcsóbban nem lehet megúszni a belső fóliat, mintha itthoni bolból vennél egy kitet.
[ Szerkesztve ]
-
amstorm
aktív tag
háát whitestoneost csak pakkban lehet venni én innen vettem (top4mobile.hu) telós appon APP10 kóddal lejön 10%
-
Venyera7
senior tag
Ahogy nézegettem a fólia árakat,sztem ez lehet a legolcsóbb azok közül amelyek jók a kijelzőre. Én tettem egy próbát az aliexpresses fóliávial,az nem jött be. Lehet van olyan ami jó ott, ezt nem zárom ki, de sok idő amíg megjön és sztem 2-3 félét minimum kell rendelni,mert nem tudni hogy melyik lesz jó. Esetleg annyit tudok segíteni,hogy elküldöm azt amit én rendeltem, mert azzal lehet szűkíteni a kört.
-
helixP
nagyúr
válasz Venyera7 #2373 üzenetére
Köszönöm a segítséget srácok!
Ahogy jön fel a hajtásnál a gyári, úgy lesz ez egyre szekszibb opció.
Nem drágállom a gyári felrakást sem, de nem tudom egy napra nélkülözni a telefont, sajnos.
Meg rengeteg fóliát / tempered glass-t / self healing fóliát stb.-t tettem fel és azért még mindig lutri, hogy hogy sikerül.[ Szerkesztve ]
-
amstorm
aktív tag
válasz Venyera7 #2376 üzenetére
Hydrogel Film én ilyet vettem előre, hátulra meg a zsanérra egyelőre jóféle, de ugye a belső kijelző az más tészta ilyen szempontból
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Nekem random modon lefagyott az android a Fold3 telcsin, ilyet még nem látam ezen a készüléken.
Kibe kapcs orvosolta a bugot, remélem 1x eset. -
-
Bela52
tag
Tiszteletem mindenkinek. Csatlakoznék a fórumhoz. Sikerűlt vennem, egy Fold 3 telefont.
-
-
Bela52
tag
Uraim,hogy lehet képernyő mentést csinálni?
-
-
helixP
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
szilrobi
aktív tag
Aki cseréltetett már fóliát Samsung szervizben, a telefont tényleg letörölve adják vissza? Azt mondják, hiába a karbantartási mód, GDPR miatt mindent legyalulnak .
-
szilrobi
aktív tag
válasz kisgyerek21 #2393 üzenetére
Remélem nálam is úgy lesz
-
Azt tudja valaki, hogy a telefon mennyi esim kártyát támogat/tud kezelni? Gyanítom csak egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Crypto Trade
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest