- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
netboyszi
csendes tag
válasz netboyszi #1200 üzenetére
Szerintem az indikátor nem színeződött el akkor, mert valószínűleg a víz csak oda ment be a telfonba ahová tud, tovább nem, és gondolom az indikátorok beljebb vannak. Pl. a sim kártya tartója sem volt egyáltalán vizes. Egyes telefonokban ott is van indikátor, bár a fold 3-ban állítolag a sim tálcánál nincs indikátor...
Mert most gonodoljatok bele, akkor ha bármelyikőtök vízbe teszi a fold 3-at akkor az indikátor már elszíneződik? Nem hiszem, csak akkor színeződhet el, ha jól logikázom, ha beljebb megy a víz a szigeteléseken, különben mindenki indikátora el lenne színeződve, aki egyszer is vízbe tette a telefont. De ha már beljebb megy a víz a szigeteléseken, akkor ott azzal van a baj, nem a felhasználóval (kivéve ha olyan vizbe teszi amibe nem szabd pl. tengervíz).
Arra tippelek hogy a zsanérban volt valami sérülés pl. a szalagkábelen, valai gyári hiba, és azt érhette a víz, ami a zsanérba ment. -
-
Gubu0101
veterán
válasz Ace owner #1202 üzenetére
En is folyo csapviz alatt mosom,kb szoba homersekletre beallitom meg nem teljesen kinyitott csapnal.Eddig kutya baja,Toltonyilast kell jobban kiszaritani mert nyavajog,hogy viz kerult bele.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
helixP
nagyúr
Az akkumulátor energiatakarékos módban hogy lehet megoldani, hogy a szinkronizálás ne álljon le?
-
netboyszi
csendes tag
Most megbüntették a Samsungot egy igen komoly összegre mert félrevezette a vásárlókat a telefonjaik vízállóságát illetően a reklámjaikban, miközben egy csomóan hasonlóan jártak, mint én most a Fold 3-al... https://m.sg.hu/cikkek/it-tech/150726/fizet-a-samsung-a-vasarlok-felrevezetese-miatt
-
-
Grenczii
tag
Én a belső kijelzőnél félnék tőle hogy ha van benne valami alkohol akkor bejut alá és lassan elválik a széle (Spigen fóliával jártam így még az S10nél)
Meg pl. az LG 3D TVknél is ha ilyennel pucoltad szépen feljött róla a fólia a kijelzőről.
Az enyémet Zeiss szemüveg-törlőkendővel törlöm amit szemüveghez adtak. -
vilmose33
őstag
Elég durván elkezdett feljönni a belső kíjelző fólia a hajtásnál. Utána érdeklödtem szeptember közepe felé üzemelik be a gépet ami tud fóliát tenni rá az Aradi utcai üzletben.
A jövő most van
-
-
helixP
nagyúr
Találkozott már valaki olyannal, hogy az energiatakarékos mód elcseszi az alkalmazás frissítéseket, és értesítéseket, annak ellenére, hogy az alkalmazások korlátozása nincs bekapcsolva (utolsó pont)?
Köszi előre is!
-
veterán
-
Sziasztok. Érdekes kérdésem lenne. Nemrég vettem a Fold 3-at, nagyon megszerettem ez alatt az idő alatt, pont azt tudja, ami nekem kell. De csak b@szogatja a fantáziám a Fold 4. A fold 3-at vissza tudom még küldeni, így kb 300 euró ráfizetéssel tudom elhozni a Fold 4-et. Ezzel nem is lenne igazából gond. A probléma az, hogy a Fold 3-hoz vettem egy raklap kiegészítőt, így az mehet a kukába. Esetleg baromi olcsón, jó nagy bukóval eltudom adni. Így már viszont kb 500 eurót kellene fizetnem, mert a Fold 4-hez való kiegészítőket ugyanúgy megkellene vennem. Megér vajon ez ennyit? Tesztek még nyilván nincsenek, de színtiszta hardveres specifikációk alapján, szerintem nem. Ti, hogy gondoljátok?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Gubu0101
veterán
Amugy kint a frissites 437,62 Mb
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
veterán
"Tudtam játszani kb egy órát a Fold 4-el. Nyilván rengeteg videó van már fent a YouTube-on szóval az alapokat kihagynám és főként azokat a dolgokat mondanám el amit a legtöbb videó kihagy. Mindegyik észrevétel a Fold 3-hoz viszonyítva értendő.
Hardware
Egy kicsikét könnyebnek érződik (-8g), de biztosan érezhető a különbség.
A külső kijelző szélesebb (+3mm), de észrevehető a növekedés főleg pötyögésnél. Sokat szenvedetem a külső kijelzős írással a Fold 3 esetén, de a Fold 4-en nagyszerű élmény gépelni és kb olyan érzés, mint egy normál telefonon (legalábbis számomra). A képernyő méret körülbelü iPhone 12/13 minihez hasonlítható csak magasabb.
A zsanér sokkal masszívabb és nagyon merevnek érződik. Ez az egész készüléknek egy sokkal prémiumabb érzést ad.
Az egész telefon "laposabb" és kevésdbé kerekített. Az oldalakat itt is az iPhone 12/13 szériához tudom hasonlítani. A külső kijelző is kevésbé kerekített az oldalakhoz.
A kamera az rengeteget javult. Egyből elindul, nagyon folyamatos és az eredmények sokkal-sokkal jobbak, mint eddig. Az ultraszéles viszont mostmár csak 0.6 és nem 0.5 ami kicsit gáz.
A kamera sziget nagyon hasonílt az elődhöz viszont vastagabb és nagyobb. Asztalra letéve még jobban libeg.
A belső képernyőn a rejtett kamera is sokkal jobb lett. Továbbra is látható, de csak akkor, ha keresed. Legtöbb esetben (kb 99%-ban) észre sem veszed egyáltalán. Nagyon jól bele olvad mindenbe.
Mindkét kijelzőn keskenyebb a káva (1mm?), ami az egész készüléket jobbá teszi. Nem annyira észrevehető képeken vagy, ha egymás mellé teszed a 3 és 4-et viszont amikor a kezedben van a telefon és ránézel a kijelző egyszerűen lenyűgöz.
A bézs szín sokkal szebb élőben és a zsanér rész nagyon fényes.Software
Van olyan opció hogy egy "tab-ot" felteszel a képernyő legtetejére (a fő képernyőn) és ez olyan lesz, mint egy felugró ablak amivel egyből tudsz módokat váltani, mint például az osztott képernyő vagy felugró mód.
A taskbar nagyon hasznos és lehet gombokkal valamint gesztusokkal is vezérelni. Ha gesztusokat használsz akkor a gombok természetesen eltűnnek, de ugyan úgy működik. Amit sokan nem említettek meg az az, hogy egyszerűen engedélyezhető vagy blokkolható az egész Taskbar simán attól, hogy hosszan lenyomva tartjuk.
Igaz, hogy még csak a One UI41.1. van a demo készüléken, de a szöveg felismerő funkció már működik. Csak rá kattintasz és kijelöli amit akarsz.UI: Én már előrendeltem mielőtt kipróbáltam volna és szerencsére egyáltalán nem bánom. Lenyűgöző készülék és a Samsung csomó olyan problémát megoldott amivel én egy ideje "küszködtem". A két fő ok a váltás miatt az a lényegesen jobb kamera és a szélesebb képernyő. Szerintem nagyszerű újítások mégha kevésnek is tűnik és alig várom megérkezzen. Persze megértem azt aki nem ennyire molyol el a dolgokkal és nekik nem tűnnek nagy számnak ezek az újítások."
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ribarszki
őstag
Egyébként a Fold3 kamerája annyira le volt húzva, hogy félve vettem kézbe. Én nagyon kellemesen csalódtam. Lehet volt FW frissítés, de nekem nagyon rendben van. Samu Note8 után ég és főld. De feleségem S22 telefonja sem csinál jobb képeket. Amúgy volt egy független flnémet fotóösszehasonlító teszt. Iphone12pro, Samu S22ultra, fold3. Első lett 1 pont előnnyel az s22 ultra, masodik a fold3, lemaradva 12pro. Egymás mellett a képernyőn volt a 3 fotó, ugyan azon témáról. Így ment a pontozás.
Szerintem nagyon rendben van a fold3 kamerája.. -
veterán
-
veterán
válasz ribarszki #1224 üzenetére
Nincs gond a kamerával természetes fényben és "standstill" tehát nem mozgó fotózásnál. Rosszabb fény viszonyok mellett vagy kevesebb fény és mozgó tartalom esetén viszont (számomra) nagyon gyenge volt az iPhone 13 Pro és az S22U után. Kíváncsi leszek a 4-re, nagy reményeket fűzök hozzá ezen a téren!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
bcl
senior tag
Szuper! Kb ezek az én szempontjaim is.
Amikor meglett, és a küldő kijelző akkor volt amekkora, nagyon tetszett (N10+-ról jöttem). Aztán használat közben derült ki, hogy túlságosan is keskeny.
A kamera (sokat fotózok), meg a szélesség, ami nekem a "hívószavak" voltak, de amiket írsz, vagy bele futottam én is, vagy tetszik a leírás alapján
Mondjuk a szoftveres dolgok szerintem előbb-utóbb megjelennek a Fold3-ban is, nem látom okát, hogy ne így lenne, mostanában szokta is a Samsung....most már csak meg kellene jönnie...
-
veterán
-
veterán
válasz gyuri81 #1230 üzenetére
Bementem a SES-be és volt készleten aztán úgy volt vele, hogy egye fene.
Drágább volt valamennyivel, de türelmetlen típus vagyok.
Eddig a külső kijelzőn voltam szinte végig és érezhető nagyobb lett szerintem. Nyilván nem azt mondom, hogy groundbreaking, de nekem elég nagy kezem van és kényelmesebb. Második dolog, hogy nincs a külső kijelzőn fólia, hát ez szerintem vicc kategória..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz gyuri81 #1233 üzenetére
Semmit szerintem. Sokkal jobban bele olvad a környezetbe, de ugyan olyan használhatatlan komolyabb dolgokra.
#1232; Nem gondoltam volna, hogy az ennyire praktikus lesz, de minden téren az. Nem csak multi-tasking esetén, hanem sima alkalmazás váltás és megnyitásnál is..
-
veterán
hát én nem nagyon találtam semmi olyat eddig a leírások és a képek alapján, mai miatt szaladnék lecserélni a fold3-at.
-
veterán
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, lehet valamit a brutuszon allitani? Van egy regi kihangosito a kocsiba, de nem akarnak normalisan parosodni.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
veterán
válasz N.YCityBoy #1239 üzenetére
valóban
Majd élőben azért össze nézem, de képeken ha nincs alá írva, hogy melyik melyik, akkor nem tudom megmondani -
veterán
válasz Iceman83 #1236 üzenetére
A belsőn persze van.
Eddig nagyon pozitív főleg az akksi idő szerintem javult bőven ahogy a kamera is. Fő okok ezek voltak és eddig jó döntésnek bizonyult a váltás.
Na meg az alsó menü az borzasztóan hasznos. Sok időm ma nem volt eddig, de majd estére.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
veterán
Ha az Edge panelra gondolsz akkor azért jobb, mert ez ténylegesen ott van mindig és nem kell ki húzni és sokkal jobban kézre is áll. Pl én az Edge panelt szinte soha nem használtam ezt meg tegnap óta folyamatosan.
-
-
válasz N.YCityBoy #1249 üzenetére
Proci miatt az üzemidő is jobb lehet. Az, meg hogy hogy néz ki, az engem nem érdekel. Úgyis megy rá tok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest