- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Akkor Nektek bevált, és nem csak egy érdekes kütyü.
Jegyzetelés, vagy rajzolás inkább, amire használjátok?
Nem karcolta meg a belső fóliát?
Milyen beszerzési forrásból vásároltatok?Köszönöm!
-
bcl
senior tag
Nekem 2017, a Note 8 óta ceruzás telefonjaim vannak-voltak. Azt szoktam mondani, hogy nekem nem létszükséglet, de amikor kell, akkor nagyon-nagyon jól jön. Elég sok megbeszélésen ücsörgök, jegyzetelni szoktam vele. Igazából a Note10+ után a toll, meg a vízállóság volt, ami "rábeszélt" a Fold3-ra
A Fold3-hoz, most a 4-hez is van tollam, egyik kijelzőjén sem okozott semmi észrevehető elváltozást.
A 3-hoz a Note pack-et vettem meg, a 4-hez a tollas-kick-standes tokot (akkor még nem volt note pack hozzá), mindkettő SES beszerzés. -
lasse001
senior tag
Sziasztok. Tegnap én is lecsaptam a Telekomnál egy 512Gb zöldre 430 ért. Egyben fizettem az árát már levonták a számlámról. Remélem pénteken meg is érkezik.
-
Decske
senior tag
Én a Fold 2-nél mondtam anno, hogy ha lesz toll támogatás, csak akkor lesz hajtogatós telefonom. Tableten már lassan 5 éve jegyzetelek digitálisan és meguntam, hogy mindig két eszközt kell magammal vinnem. Szóval én inkább jegyzetelésre használom. Nagyon ritkán szoktam rajzolni.
A telefonnal együtt kaptam Note pakkot és az abban lévő tollat használom.
A kijelzőn igazából semmi nyoma sincs, a gyűrődésnél talán egyszer vagy kétszer fordult elő, hogy rosszul érzékelt, de valamelyik tavaszi frissítés óta már az sem fordult elő.Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Beantech
tag
Sikeresen nem a válaszra nyomtam.
#1406 helixP
Én kb. fél éve használom aktivan a tollat. 95%-ban jegyzetelek és folyamatábrát ilyeneket skiccelek fel megbeszélések közben.
Régebben az S21 ultrához is használtam néha tollat de nekem ott valahogy szenvedés volt nekem kicsi volt az a kijelző érdemi jegyzeteléshez, a folddal meg élmény jegyzetelni felskiccelni bármit a meetingről. Sokszor akkor is rajzolgatok amikor nem is lenne fontos de élmény rajta firkálgatni. 99%-ban Onenote-ot használok a problémamentes szinkron miatt, mire leülök a gépre tuti ott vannak a feljegyzések a laptopon is.[ Szerkesztve ]
-
Decske
senior tag
Nekem a OneNote vált leginkább be, mert platformfüggetlen. A gyári se rossz, viszont az csak Samsung terméken használható, Windowson trükközve lehet csak beszerezni a Store-ból.
Ritkán még az Office appot szoktam használni, ha nyomtatni kellene a jegyzetet vagy mondjuk ppt-re kell firkálgatni.Közben megjött a szeptemberi frissítés, az új OneUI-al.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
-
ribarszki
őstag
Én is leszedtem az új FW-t de még nem raktam fel. Nem lassít? Nem ront az akkun? Mehet nyugodtan?
-
válasz ribarszki #1412 üzenetére
Szerintem ezt a frissítést max pár napja lehet elérni. Így sok tapasztalatot nem fogsz találni. Az újdonságok jók, az új tálca tényleg nagyon jó. (nem mellesleg hasznos is.) Aksiról nincs tapasztalatom, én is délelőtt raktam fel. Animációk nekem folyamatosak, szóval szerintem nem is lett lassabb. Ha gondolod, várj pár napot/hetet, hogy több infód legyen.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Beantech
tag
Kijött nekem is a frissités eddig szimpi, az alsó bar nagyon jó (bár eddig is használtam azt a verzió ami a good guardians-ban van) egy kis konfigurálhatóság kéne még a bar-hoz nekem hasznosabb lenne ha lehetne inkább kirakni az éppen nyitott alkalmazásokat.
-
veterán
Hát nekem, hogy a vezérlő gombok jobbra kicsibe kerültek, egyenlőre megszokhatatlan.
-
-
MrCsiT
addikt
válasz vinczetibor #1388 üzenetére
Az imént voltam bent az Oktogon Samsung szervizben (Aradi utca 2. alatt) , ahol a Fold 3 belső fólia csere kérdésemre az ügyintéző az alábbiakat mondta:
- garanciális ügyintézéshez számla és garanciajegyet kér(t volna, de csak érdeklődtem, semmi nem volt nálam ezekből);
- nem volt hajlandó gyári szám alapján megnézni a garit (érdekességként kérdeztem rá);
- a telóról mindent le kell menteni, mondta;
- 2-3 nap, mire kicserélik a fóliát.Aki ettől eltérő infót kapott volna ugyanebben a szervizben, ossza meg, kérem.
Ha megyek újra, majd megkérdezem, mennyibe kerül a csere nem garis telóra?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
gilfoyle
őstag
Nekem ezen válaszok alapján nem igazán nőtt a bizalmam a hazai szervizekkel kapcsolatban...
Lusták - meddig tart megnézni a garit?
Ráadásul olyan dokumentumokat kérnek, amiket az anyacég nem ad, mondván nem kell... Gondolok itt a Samsung webáruházból rendelt eszközökhöz adott nem igazi számlákra (pl a tavalyi rendelésemhez nem letölthető pdf-ben, de az ideiekhez szerencsére igen) és az alapból nem kiadott jótállási jegyekre.
2-3 nap: ezt meg tudom érteni, de remélem rendesen kiképezték őket a "fóliázógép" használatára nem csak most kezdenek gyakorolni -
Decske
senior tag
Hát, ez így elszomorító. Csak tudnám, hogy mi tart három napig, egy kb. tíz perces fólia felhelyezésben. Pl. YouTube-on MrMobile-nak ingyen cserélték 90 perc alatt két hajlítható telefonján, anélkül, hogy visszaállította volna gyárira bármelyiket is. (Jó, tudom. Az Amerika ez meg a Balkán… De akkor is.)
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Ace owner
addikt
10k ha nincs gari. Vicc hogy ott kell hagyni a telefont egy valószínűleg 15perces mutatvány miatt. Meg minek leformazni egy fólia cseréhez???? Vicc pláne annak tükrében hogy pár éve házhoz jött a szerviz ingyen, most meg ott ül 4 bohóc aki azt sem tudja mi az a root meg knox.
Galaxy Fold 4
-
lasse001
senior tag
Most jött TMH -ra a szeptemberi frissítés.
-
Gubu0101
veterán
Jott egy 231 MB-os biztonsagi frissites(szeptember).
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Snoop27
őstag
válasz Gubu0101 #1431 üzenetére
Kissé kihalt a topik, engedd meg, hogy megkérdezzem neked mennyire vállt be a telefon, mint látom iphone tapasztalataid is vannak. Köszi.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
domos
senior tag
válasz Snoop27 #1432 üzenetére
Nem ő vagyok, de válaszolok én is: sok iPhone mellett (12mini,12pro,12promax,13promax) használom, ez az egyetlen androidos telefon ami majdnem elcsábított az iPhone-ról, de sajnos vannak dolgok (az android miatt) amik egyszerűen nem működnek normálisan. Viszont ha kötelezően androidot kellene vennem, akkor az biztosan az aktuális Fold lenne. A Fold 3 egyetlen gyenge pontja egyébként szerintem a kamera.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Gubu0101
veterán
Masodlagos telefonkent hasznalom(egyenlore)elso sorban az iphonet nyomkodom,kenyelmesebb es tovabb birja az akkumlator mint a foldban.
Lassan keszulok megvalni az iphone-tol igy csak a fold marad.Amugy szerintem teljesen jo,egy ami zavar az,hogy konnyen bemegy a por a zsanerokhoz,nekem meg olyan a munkam ami jo sok porral jar.Emiatt elegge zavaro mikor otthon kinyitom es recseg ropog,nem gyozom mosni csap alatt,hiba van rajta olyan tok ami vedi a zsanert is,semmit nem er.Ugy,hogy ilyen melo melle nem ajanlom,ha csak nem tartod taskaban.Keszulok most venni majd egy ovtaskat emiatt.Amugy szerintem korrekt,nem lassu,egyszer se vettem eszre,hogy megakadna.Kamerat ritkan hasznalom mivel az iphone-al szoktam kepeket csinalni.Profi fotokat nem szoktam csinalni,amit en fotozok neha,arra meg tokeletes ez a minoseg is,bar szerintem jo kepeket csinal.Gyari foliak vannak meg rajta,nekem meg birja,pedig kapja rendesen Hatlapot kell majd csereltetnem,mert ketszer kirepult a kantaros nadrag felso zsebebol mikor nem volt tok rajta,igy 2 helyen is berepedt Por,toresteszt nalam mar megvolt…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Snoop27
őstag
Én 11 PM-ot használok jelenleg, de pl. ami hiányzik az a normális billentyűzet, illetve képernyő tükrözés, ebben az android szvsz okosabban oldotta meg.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
helixP
nagyúr
Mért lenne kihalt a topic? Napi 3-4 post van
Ez a telefon nem csúcs kategória, hanem reálisan a felső kategória alja. Ez főleg a kamerában, töltési sebességben mutatkozik meg.
Viszont a fold tulajdonsága verhetetlen, és kevesen tudják így.
Akinek pont ez kell, az vegye. Akinek nem kell a hajtogatás, az inkább Note-ot, S kategória nagyobbik tagja.domos: Nálad mi nem működik normálisan?
-
Snoop27
őstag
-
veterán
Nekem van egy céges iPhone, és a saját Fold3-am. Hát én eldöntöttem, hogy soha többet nem kell nekem sima telefon
-
Snoop27
őstag
válasz Gubu0101 #1434 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad. Nálam a vastagság miatt megy a vacilálás, s hogy milyen sokszor nyitogatnám, na de ez már más téma. Ami biztos, hogy bejövős teló.
-
Gubu0101
veterán
válasz Snoop27 #1440 üzenetére
Hat a rovid nadragot biztos lehuzza,tapasztlat Van szukebb farmer nadragom es ha zsebre teszem nem zavaro,ulve sem.Akkor nyitogatom,ha valami videot nezek vagy olvasgatok.Kozepen kinyitva a “gyurodes”( arok )se tunik mar fol,mar megszokta a szemem.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Nekem se miota vettem ra tokot Pedig mindig az az elso mikor veszek telefont,hogy megyek gsm boltba es veszem hozza a tokot.Sose tortem meg egy telefont se.Erre tessek a legdragabb telefonom “torom” ossze Ha nagy baj lenne van ra biztositas,inkabb kotottem.
-
ribarszki
őstag
Samsung Note8-ról váltottam a nyáron. Ősszel szerettem volna iPhone 14pro-t venni, de a Samsung kuponozással 270k-ért meg tudtam venni a Fold3-at. Gondoltam kipróbálom, majd ősszel eladom és veszek i14pro-t. Nehezen indult a kapcsolatunk, mert nagyon furcsa volt a Note8 után. Nem lehet normálisan zsebbe rakni, vastag, nagy... szóval igazán kompormisszumos telefon. Utána teltek a hetek, megszoktam, hogy a kezemben viszem, tokban!!, és feltűnt, hogy milyen sokat használom kinyitva. És itt a lényeg, hogy kinyitva viszont.. áhhhh minden mást überel. Szóval a kinyitva való olvasás, filmnézés, tartalomfogyasztás, munka, email, netezés sokkal-sokkal többet ad mint amennyi kompromisszumot kíván a mérete miatt.
Annyira megszerettem, hogy eszem ágába sincs eladni. Pedig már lemondtam az android vonalról, de a Fold3 miatt maradok. De kell neki egy kis időt hagyni, és nagyon megszereted majd.Nálam az üzemidő teljesen rendben van. Csak 85%-ig töltöm, nyüstölöm is rendesen, de simán kibír egy napot.
Illetve a kamera is teljesen rendben van. Kevesebb fénynél biztosan van jobb kamerás telefon, de normál körülmények között nálam ez is csúcs.
Amúgy ebben a vaktesztben a Fold3, S21Ultra és az iPhone 12 Pro Max kamera összehasonlítás szerepel. Gyakorlatilag a Fold3, S21Ultra fej fej mellett első.. -
szalai112
senior tag
Sziasztok
Szerintetek a zsanér max mennyi időt bír ki, valós használata mellett. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest