- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Köszi. Egyelőre várok vele, mert úgy néz ki helyre jött. Egy fr segített, most 93%-on van. Volt egy olyan érzésem, hogy csak a százalék kijelző szarakodott.
Köszi mindenesetre. Lassan lehet majd csere érett lesz az akksi, 15 augusztusában vettem, tehát nemsokára két éves lesz. Az akksi még egyelőre jól bírja szerintem, olyan 7-8 óra még most is van a legelső német 6.0.1-gyel
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Másfél napja nem tölt 20%-nál többet a tabom. Tegnap 14%-on volt, rádugtam töltőre, használtam közben, lement 13-ra. Használat nélkül azonban még most is 20%-on áll, egész éjjel a töltőn volt. Bár nekem valami itt bűzlik. Kb 3-4 napja nem használtam, és tegnap mikor kézbe vettem mutatott 13%-ot. Azelőtt töltőre dugtam, de furcsa volt már akkor is, mert mikor ránéztem olyan 60 valamennyi volt, aztán pár órával (vagy egy nappal?) később megint csak 13%
Két lehetőség van. Dobok fel egy új rendszert és megjavul, mert csak a kijelzés szar.
Vagy meghal az egész, mert tényleg 20%-on van és ODIN közben kikapcsol.
Meglátjuk.Minden esetre á legrosszabbra felkészülve hadd kérdezzem meg, hogy valaki cserélt e már akksit és hogy honnan lehetne szerezni eredetit.
Köszi[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Bence82 #5747 üzenetére
Lap tetején Samsung galaxy tab a
Alatta összefoglaló kinyitása és egy kicsi lefelé mutató nyíl
Sok hasznos infót megtalálsz ottWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
Én ha jól rémlik valami samfirm nevű progival szedtem le, kb 2 perc volt, vagy még annyi se. Bár mondjuk én 3+1 fájlosat szedtem le. Aztán be odinba hadd szóljon
-
GrooveHero
addikt
Akkor ott valami nagyon nem smafu. Ha használod rendesen is meg kell lenni 6 óra körül. Lájtosabb használat esetén (olvasás, böngészés) 8 óra is megvan, ha meg csak olvasok és tényleg semmi extrát nem csinálok a 10 óra is össze jöhet. Én a legelső németet használom, de nagyon még vagyok elégedve az üzemidővel, olyan 7 óra jön ki böngészés, youtube, két email szinkron ilyesmi használat mellett.
Szerk: a tab 1 éves múlt most augusztusban.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz philoxenia #5533 üzenetére
Már itt is? Nem elég amit a két csontváz leművel a galaxy a totyikban?
Amúgy mostmár minden ok, de nem fér a fejembe, hogy a sima galaxy a gond nélkül viszi az 1 terás vinyót, a tab még még sem nyikkan...hm...különösWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sajnos ez a külső hdd oth megoldás csak félig meddig jött össze, 10-bél kb. 1 szer látta a külső tábos hdd-t, a sima 1 terás külsőt meg sehogy sem,. Bezzeg a fiókból elővett galaxy s6 minden gond nélkül elsőre
Szóval gondoltam feldobok egy 6.01 romot (custom)
Mindent úgy csináltam mint múltkor, de a nem indul a tab, illetve au Android is starting és altta starting apps-nél megakad. Próbáltam bootolni recoverybe, dowlnoad módba is, de nem jön össze, csak újraindul a tab, samsung galaxy s powered by android, majd minden kezdődik előről, ha nyomva tartom a gombokat, akkor mindig csak a sasmung galaxy s feliratig jut el, majd restart és megint.Ki tudja mit lehetne tenni a tabbal?Köszi előre isja igen, és a bal felső sarokban megjelent egy felirat kernel is not seandroid enforcing. Ez vajon mi akar lenni?ezt a hülyét baszki...majd legközelebb szóljatok, hogy home gombot is nyomni kell
uhhhh ez mekkor kő volt ami leesett bakker
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz sambenez #5527 üzenetére
Értem. Holnap elmegyek megvenni a goprót, ma nem volt rá idő, aztán megpróbálom ezt az OTG dolgot, remélem összejön.
Köszi a segítséget, srácok
-
GrooveHero
addikt
válasz philoxenia #5521 üzenetére
Szerencsére az is van itthon egy 8 terás személyében, van rajta kb 5 tera szabad hely, elég kell, hogy legyen
-
GrooveHero
addikt
válasz Dyingsoul #5518 üzenetére
Nekem egy 1 terás vinyót kellene vinnie úgy, hogy közben másolpk rá micro sd-ről. Remélem kivitelezhető. Igazából csak az otg kábel kellene, a vinyó megvan, a gopro ma lesz megvéve
sárkánybá akkor lehet csak fat32 alatt fog menni. Ami igazából nem baj, csak menjen. Milyen otg kánlbelwd van hozzá amúgy? Egyik fele micro usb a másik fele pedig usb anya?
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz philoxenia #5516 üzenetére
Válaszoltam ma reggel, de azóta nem néztem, bocsi, itthon vagyok, de nincs net, csak telóról van mobilnet
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. OTG-t tud a tabunk? Egy olyan dologra kellene, hogy tesómék akarnak venni egy gopro kamerát mert mennek amerikába. Ha vesznek hozzá egy 64-es memóriakártyát és van egy 1 terás külső hdd, akkor megoldható a másolgatás tabról? Csak ez miatt laptopot vinni amerikába nem akarnak. Vajon megoldható ez a dolog a tabbal?
Köszi előre is a segítséget[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Wireless töltést nem támogató telóknak új hátlap kell, amiben van tekercs, annyira én sem vágom. De nem tudom a tablethez elérhető e ilyen. Nem hinném.
Lehet neked van igaza, nem tudom. Én simán töltöm vezetékkel, így is jó, pár óra alatt föl is tölt. Ráadásul az új marsmallow miatt az akksi igazán szuper lett, 6-7 óra sőt megvan úgy, hogy volt kicsit proci igényesebb alkalmazás is futtatva. Candy crushWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Akhim92 #5378 üzenetére
Köszi. Én már felpattintottam, semmi extra, minden ugyanúgy néz ki, bár érzésre mintha kicsit simábban futna, mint az 5.0.2. Egyelőre marad, belakom, meglátom milyen lesz, aztán ha az akksi idő nem lesz valami fényes, akkor megy vissza az aosp,vagy nézek majd valamit, hátha lesz ebből a 6.01-ből valami frankó főzelék
látom már fent van itt, amit linkeltél, de sztem ez csak 1 fájlos, az meg nemkő, én 3+1 fájlosat pattintottam fel odinnal
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Akhim92 #5375 üzenetére
Valóban, már jön is lefelé, megnézem milyen. Remélem szépen jön a többi is sorjában
Bár érdekes, hogy a samfirmware oldalon még semmi sincsWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
De ez a hír egy hónappal ezelőtti, míg a cáfoló hír két napos. Mondjuk megnéztem volna milyen, de így is jól elvagyok aospon
-
GrooveHero
addikt
válasz tepenzed #5307 üzenetére
Na ez szuper, ok, köszi. Rootra nem vagyok rászorulva, bár már a knox sem 0
De a gapps-nak utánanézek. Köszi. De lehet flash után kéne egy factory reset, lehet jobb lenne a sotWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz tepenzed #5302 üzenetére
Én is ezt használom. Az egyetlen gondom vele, hogy ha jön ota és frissítem, akkor a play szolgáltatás fc-zik, semmit nem tudok használni jóformán. Szóval kb erre az a megoldás, hogy frissítés letöltése, twrp-ben flash majd gapps és már jó is
De amúgy szuperül megy, bár múltkor csak 4:15 sot volt vele, és mintha merülne is...hm...majd még lássuk kicsit később.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Na kikapcsoltam odinban a rebootot, jó is lett, felment a twrp. Flasheltem is egy 6.0.1 romot, de a gapps ami hozzá volt már nem ment fel, mert azt írta, hogy korrupt. Nem baj, mondom resi, apk mirror-ról leszedtem egy airdroidot, feldobta újra, ezután már ment, de mikor bebootolt elkezdett fc-zni. Valószínűleg a rom után kell és akkor nem lesz fc, majd holnap délelőtt megoldom
-
GrooveHero
addikt
válasz philoxenia #5240 üzenetére
Nem, itt Angliában, ahol élek, szó szerint a bolt ahol dolgozom mögött, egy plázában dolgozunk. A béka még mennyben kuruttyolni
-
GrooveHero
addikt
Köszi
Ez soar segített. Sajnos el Keller jönnöm dolgozol, így csak éjfél körül leszek otthon, remélem addigra faszán beég a kijelző is. Nem baj, már a knox sem 0, szerencsére van samus ismerősömWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Twrp-t próbáltam odinból feltenni, sikerült is az odin szerint, de recoverybe bootolva semmi nem történik, továbbra is a gyári fogad. Ma újra próbáltam, fail, és nem tudok download módból sem kilépni. Van valakinek ötlete?
Köszi előre isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sajnos nem tudom. Nem igazán olvastam végig, csak átfutottam és beraktam ide. Lehet valahol írja, csak át kell futni kicsit tüzetesebben.
-
GrooveHero
addikt
Ha valakit érdekel a root, akkor itt egy metódus. Videó is van:
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Akinek nem számít a knox ugrás, mint nekem, tudna ajánlani egy stabil kis ROM-ot?
KösziWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
Na majd ha lesz időm én is rootolom a tabot, a gar nrm fontos, mert angliàban élek és milyen kicsi a vilàg a munkahelyemtől kb 20mp-re van egy samu bolt és dolgozik ott egy magyar sràc, és mondta, hogy amig nincs külsérelmi nyom adxig nem probléma, gond nélkül cseréli az alaplapot ha ugrig a knox. Szóval szuper
-
GrooveHero
addikt
+1 a brandora, én is ilyet fogok rendelni hamarosan a tabra. Nexus 5-ömön volt ilyen, de én hülye hidegben le akartam venni és elrepedt. A mostani még valami mo-ról rendelt kókány szar. Már karcos és a jobb alja is fél akar jönni és igy elég csúnya. Há veszek, akkor csak brando-t
-
GrooveHero
addikt
válasz tepenzed #3875 üzenetére
Naha már irtál akkor leirhatnád nekem hogy mit és hogyan, oszt akkor nekem se fog laggolni
Köszi elöreis.
Ne videozd le a te kipucolt rendszereddel, mert hiszek neked. Csak a segitségedet kérnêm, hogy az enyém is olyan faszânyos legyen. Ahogy irtam 5.0.2 lolli van most.
Köszi mêg egyszerWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Na jó, de most nem âllok neki felsorolni a másik 628 weboldalt ami szintén laggol. Igazából minden laggol. Ha volt a kezedben gyâri androidos telefon, akkor tudod miröl beszélek. Egyszerre a kettött használni meg elég durván látszódik a különbség
-
GrooveHero
addikt
Na akkor én is csatlakoztam egy 16 gigás fehér lte verzióval, amit itt schferenc77 kollégától vettem, aki a mult héten hirdetett itt egyet, azt vettem meg. Elsőre egész frankó, bár rohadtul laggos, nexus 5 mobilom van, a gyári rendszer közelêben sincs az élmény. Majd lesz root, talán jobb lesz pucolva, stb. Remélem a chrome laggoláson is segit mert még egy index.hu vagy prohardver.hu görgetés is fájdalmas. Ota 5.0.2 van rajta, de touchwiz ment a lecsóba ês helyett nova van, ami csak egymillioszor jobb nála. Nem tudjátok hogy lesz e gyári 5.1.1? Bár mindegy is, az is egy kalap szar lesz a touchwiz miatt.
Na kb ennyit igy hirtelen.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Hali. Én is pár hónap múlva akarok majd ilyen tabletet venni, addigra talán az ára is megy lejjebb kicsit, mert jön nemsokára az új generáció. Addigra remélem összedobsz valami frankó rom-ot rá, ha már a másik használati eszközömre, a Nexus 5-re csináltál
Ha kihagyod a sok felesleges samu bloatware-t, akkor sem fogok megharagudniWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest