- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
Ezek az érzékszervi játékok ilyenek, audio példával hiába figyeltem egy dac-nál a különböző filterek közötti különbségre, semmit sem vettem észre. Másnak pedig egyből feltűntek a finom árnyalatok.
De pl a tab s8+ vs s8 ultra natrual közti különbség meg számomra szembetűnő, ennek kapcsán találtam ezt a módozatot, ami persze pont X800-on nem működik.
Most egy módosított vivid beállítással elvagyok S8+-on.Milyen különbséget veszel észre s8 vs S9 kijelzői között?
Az idle jobb lett ahogy olvasom. Hány órával nőtt S9 alatt a SOT-od? -
Pierre75
senior tag
Nyilván ízlés kérdése. S2-n gyárilag elérhetők voltak, aztán szedték ki vmiért. A reddit-en írta egy srác, amivel én is egyetértek: basic-natural és az amoled movie/photo között nincs nagy különbség. Az amoled photo akkor hasznos ha a vivid-natural közötti megoldást keresel. Pl S8+-on a natural "punnyadtabb" mint Ultra-n, ott jól jönne.
Pc-n rászántam az időt, adb turkálással sem tudtam X800-on beüzemelni. Elfogadja a parancsot, de csak a két gyárit váltogatja.
-
Pierre75
senior tag
válasz
Pierre75 #215 üzenetére
Nincs szükség pc-re, app-ból is megnézhető:
Secret Samsung Galaxy Screen Modes Include AMOLED Cinema, AMOLED Photo, sRGB & How to Change Them - YouTubeNálam S8+-on nem működik, csak a 2 meglévőt cserélgeti. Tesztelné vki, hogy nála kiírja-e módosítás után a beállítások/kijelző/képernyőmódnál?
-
Pierre75
senior tag
Aki esetleg "valósághűbb" színeket szeretne és nincs megelégedve a natural vs vivid választási lehetőséggel, annak némi adb turkálással van módosítási lehetősége:
https://www.reddit.com/r/samsung/comments/jlik2w/vivid_and_natural_are_not_the_only_screen_modes/
Az a vicc, hogy korábban alapból felkínálta a Samu mind az 5 választási lehetőséget (pl Tab s2), amihez most adb turkálás kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest