Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Stabil pályára állt az Android 16
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Szerintem is épp nyaralásra készültek a cégnél, amikor papírra vetették az FE terveit.
Remélem ez azért tiszta.Huawei: nincs gugli. Senkinek nem ajánlom. Szerintem Te sem vennéd meg. A nyitóár magasabb volt.
Lenovo: tényleg kisebb, igazad van. Öt helyen van raktáron. S6 lite 45 boltban kapható.
Miről beszélünk?Az vásárlók többsége nem jár fel fórumozni, nem néz meg egy árva tesztet sem.
Megkérdezi az üzletben vagy egy ismerőst, hogy mit vegyen. Nem hülye, csak nem ért hozzá és ezt kihasználják. -
bostone
addikt
Te miről beszélsz? Csak én olvastam el a tesztet?
Ebben a méretben?
Kérek egy linket, melyik honi áruház kínál 12" fölötti droidos cuccot, ami nem Samsung!Egyébként nem vagyok a cég embere.
Nem is értem miből lehetett levonni ezt az elhamarkodott megállapítást.
Még azt is megkockáztatom, hogy droidos táblagépből az egyik legtöbb típust én használtam hosszabb-rövidebb ideig itt bárki közül.Mindazonáltal nem mondanám magam szakértőnek távolról sem, viszont a gyakorlati tapasztalataimra hagyatkozhatok.
Az árakat tekintve ez lesz a trend. Mobilhoz képest keveset adnak el belőle és olcsóbb is. Valahol be kell hozni a lemaradást.
A Samsung az Samsung, az emberek nem mennek el mellette, a cég rengeteg energiát fektetett bele, hogy az emberek elfogadjanak egy nézőpontot.
És egyébként is, ha droidos cuccot keresel elsősorban egy Samsungot vesznek le a polcról és tesznek eléd az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az FE elnevezésű Samsung termékek általában jól el vannak találva, táblagépes vonalon viszont most próbálkozik először ilyesmivel a gyártó. És ez inkább egy Lite, mintsem egy rajongói kiadás.
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Politika
- Hővezető paszták
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen videókártyát?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple Mini 6
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest