- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Én is így vagyok kicsit. Egy ilyen tabletnél - ahogy említve is van a cikkben néhány helyen - a munkára való felhasználás lenne az első, mert amúgy lehet venni tartalomfogyasztó tabéletet akár féláron is.
AliceWake: Így számomra itt olyan dolgok maradtak el hogy mennyit megy a pen egy töltéssel, BT billentyűzet egér hogy működik vele (tudom a Note10 DEX-es cikkjében benne van), és az ehhez hasonló prodiktivitással kapcsolatos dolgok akár mégegyszer leírva, vagy nem tudom. Én pont ismerem a Note10 cikket is mert szeretném olyanra váltani a note8-at, de nem derült ki számomra hogy pl van-e értelme egy ilyet vennem mellé dolgozni vagy nem.
Jó lett volna még szerintem 1-2 példát hozni arra hogy miként működik együtt másik samsung telefonnal (úgy tudom noteot használsz).
Látom hogy nincs a cikkben a billentyűzet mert idén nem fértetek hozzá - hát szerintem hiányzik is, a fenti példa miatt.Ettől függetlenül köszi meg ilyesmi
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Delta Force (2024)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6/128gb - Makulátlan, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- Apple iPad Pro 11 2024 256GB M4 WiFi + Magic Keyboard Tok + Pencil Pro
- APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Ezüst + Smart Folio tok
- Eladó Apple Ipad 4 Wi-Fi 16GB
- Apple iPad 9th gen. 64GB, Átlagos állapot, Wi-Fi, Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 3/32GB, Átlagos állapot, Független, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest