- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz
PirosHello #467 üzenetére
Nem nagyon kapkodják el.
-
Anulu79
addikt
Lecseréltem a Telekomos romot odinnal a független 8.0-ra. Már a bootolásnál érezhető volt a sebességkülönbség.
belakom aztán kiderül, hogy akkor is érdemes volt-e.
-
Anulu79
addikt
Telekomra nincs még?
-
Anulu79
addikt
válasz
nyecsi44 #398 üzenetére
Ha hibásan kapod vissza akkor egyből meg kell reklamálni és ők kivizsgálják a dolgot. Én is jártam így már. Bár az igaz, hogy telefonnal. De ugyan ez volt. Szétcseszve kaptam vissza. Megreklamáltam, kivizsgálták, kijavították. Szerintem itt is ugyan ez a történet lenne. Mert hát a szóban forgó telefon is Samsung volt.
-
Anulu79
addikt
válasz
nyecsi44 #394 üzenetére
Akkor vagy így használod tovább (ami szerintem nem éri meg) vagy pedig kénytelen leszel kivárni amíg elkészülnek vele. Nem tudom, hogy ilyen készüléknél is adnak-e valami csere darabot. Vagy ez csak telefonoknál van így? Szóval jobban jársz ha felkészülsz a szervizre és minden fontos dolgot lementesz a gépről.
-
Anulu79
addikt
válasz
Tomasewsky #357 üzenetére
Az az 5 “gyufa“ póthegy a penhez a csipesz meg eszköz a cseréhez.
-
Anulu79
addikt
válasz
#65577472 #331 üzenetére
Nekem voltak Note-jaim de ennek a tabnak a cerkájának nekem jobb a fogása, hogy ilyen kis vaskos. Millió módja lenne ennek a cerkának a tárolására is gyárilag. Csak minek bajlódjanak vele gondolom, hogy ha így is megveszik. Vagy abban bíznak, hogy majd a gyári kiegészítőt megveszik hozzá jó pénzért.
-
Anulu79
addikt
USB OTG funkció van a tabban?
-
-
Anulu79
addikt
Ki lehet azt valahol kapcsolni, hogy ha 24 óráig nem nyúlok a géphez akkor ne kérje a jelszót hanem csak elég legyen az ujjlenyomat olvasó?
-
Anulu79
addikt
Lehet témázni a tabot? Vagy csak launcherrel?
-
Anulu79
addikt
Vett már valaki gyári billentyűzetet a tabhoz? Becsukva vajon a gombok nem csesztetik a kijelzőt?
-
Anulu79
addikt
Szerintem ezt a funkciót alapból vagy kivette vagy eldugta a Samsung a 7-es doridból sajna.
Valamilyen fóliát használ valaki a kijelzőre? Érdemes egyáltalán?
-
Anulu79
addikt
Egy éjszaka alatt 15 % merülés az normális? Vagy még be kel állnia az aksinak?
-
Anulu79
addikt
Jár gyárilag füles a tabhoz?
-
Anulu79
addikt
Van valakinek Note-ja a tab mellett? Kompatibilisek a pen-ek keresztben a készülékekkel? Még nem próbáltam ki.
-
Anulu79
addikt
Nekem nincs tervben a lakáson kívüli hurcibálás. Így csak ráraktam a tok tetejére a "cerkát". De majd otthon megnézem, hogy valójában mennyire tart. Egyébként ez a mágneses tok nem fogja haza vágni a mágnes miatt a gépet? Vagy már nem számít a mostani kütyüknek a mágnes?
-
Anulu79
addikt
A pen tárolást ti, hogy oldottátok meg? Nekem semennyire nem tartja meg a keret. Ugye a gyári tokban sincs sajnos tartó ahová be lehetne rakni. Egy videóban láttam, hogy becsukott állapotban a hajló részre volt feltűzve. Felraktam én is de akkor meg hozzá ért a kerethez és nem akarom megkoptatni.
-
Anulu79
addikt
Haza érleztem a tabbal.
Vettem hozzá tokot is. Most nem jut eszembe a neve. Az a gyári mágneses Samsung.
Ráadásul kaptam a tokra 5000 Ft kedvezményt. Így 8000 vagy 9000 Ft volt "csak".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest