- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #65149 üzenetére
Es Gizmonak is.
Jó, hogy mondjàtok, mert így tuti nem azzal kezdem a mondókàmat, hogy "szétcsavaroztam a gépet, és..." (; El tudom képzelni, hogy van ahol nézik, söt, még azt is, hogy az én "munkàm" is észrevehetö. De nem szabad szemmel az biztos, nem úgy neveltek.
(Anyàm teljesen kikelt magàból, amikor apàm babahàz helyett csavarhúzókészletet ajàndékoott a 3. szülinapomra. Es ez késöbb sem vàltozott, nàlunk nekem van szerszàmoslàdàm, és én szerelek, màr ha elérem.
)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
apaszka #65114 üzenetére
Nem hàzi szerelöd volt? A szenyó szolgàltatóm elég fapados szervizt ad, a fülhallgatómon több, mint 2 hete ülnek, és nem hiszem, hogy javítjàk (én a Samu helyében cserélném, az olcsóbb, mint a munkaerö). Szóval nincs nagy kedvem beadni a telefont, dehàt mégiscsak az lesz, plàne az új "fehasznàlói szokàsaimmal".
(
az appért)
-
törölt tag
válasz
apaszka #64963 üzenetére
Jó, azért kívàncsisàgból benéztem az alaplap alà, de egy szemernyi vizet sem làttam. Lehet, hogy valamelyik nap leszedem, és körülnézek alatta, mert egész nosztalgikus érzés volt. (Furcsa gyerekkorom volt, na.) A tanulsàg az, hogy piszok könnyü szétkapni a masinàt.
Mondom, a képernyö cseréje kezd égetö szükséglet lenni, csak még vàrok, mert a boltos aszondta, ö nem làtja a csíkot. Most nézegetek rajta jó sok tengeri felvételt, hogy majd ö is jól làssa. De pàr hét és mehet szerintem.Igyekszem én, dehàt a tengeri felvételeknek is megvan a munkamenetük, nem lehet öket sürgetni.
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #64960 üzenetére
Tehàt eddig 3 papírkàt talàltam, mind jó. 1) akksi alatt, 2) a fehér "keret alatt, a micro-USB környékén, 3) a jack dugónàl, szintén a müa. fedölap alatt. Van 4. is?
Mostmàr visszacsomagoltam, úgy jobban tetszik a telefon
Mindenesetre a 3 indikàtor tökéletes àllapotban van, ezek szerint egy fogmosàsnàl több kell neki.
-
törölt tag
válasz
fagyalllo #64949 üzenetére
A jack dugó alatti is jó. Az USB csatit hogy szedem ki? Azt nem mutatja a videó...Ha az alaplap alatt van a cucc, akkor sztornó, az nekem màr túl sok szalagkàbel. De talàltam egy szépséges lakmuszt a csatit fedö plasztik kereten, ezzel beérem egyelöre. Viszont nagyon hasznos volt, mostmàr naponta szétszedhetem a telefont, akàrhànyszor ràm jön a legózhatnék. (Es ha én meg tudom csinàlni, màs is.) Köszönöm mindenkinek a segítséget.
sheep: a galaxykon hajszàrítóval az üveget vàlasztjàk le
De a ventillàtor megfelel a célomnak.
-
törölt tag
válasz
Gizmo94 #64942 üzenetére
Hàt ööö, azért folyt rà a csap egy darabig... De gyorsan elzàrtam
(Nem facebookozunk fogmosàs közben, ezt megtanultam.
) De tény, hogy elég jól esett, szóval nem tünt vészesnek a dolog. A fém hàtlap ugyebàr szépen lefröccsenti a vízsugarakat, igazi esernyö.
Akkor maradok ennél a megoldàsnàl egyelöre, aztàn majd szólok, ha szeném szét tovàbb is.
-
törölt tag
Na, én is csatlakoznék a pancsiklubhoz. Epp reggel olvastam az àzott telefon esetét, és gondoltam is, hogy hàt, legalàbb erre vigyàzok... Ugy làtszik, nem eléggé, fél óràra rà kapott egy kis löttyintést a telefon.
Nem nagyot, és gyorsan törélgettem is, az akksi alatti lakmusznak kutya baja. Ugyanakkor a füles és a mikrousb csatijàt kis papírcsíkkal megnéztem, oda bizony bement egy kevés. Most vettem csavarhúzót
és leszedtem az "alvàzat". Az ottani lakmusz is OK. Estig az irodai USB-s ventillàtorom részesíti kezelésben (sosem lehet tudni), én egyelöre ennél többet nem tervezek vele tenni. Ejszakàra belökhetem a basmati rizsbe, ki tudja, hàtha ad neki valami ízt. Garit nem szeretném ugratni, mivel épp ég befele a képernyöm.
Kellene még valamit tennem? Elöre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Azt elfelejtettem az elöbb megkérdezni, hogy vajon ki lehet deríteni valahogy, hogy mitöl fagy be a rendszer? Amikor a boltban mutattam a sràcnak a beégésem, majd' 5 percbe telt, mert egymàs utàn lefagyott 1) a launcher, 2) a "beépített" lcd teszt, 3) a lock screen, és úgy amúgy àltalànossàgban amihez csak hozzàértem. Gyanítom, hogy valamelyik utility alkalmazàs tesz be (amik a rszr. kinézetébe piszkàlnak), de elképzelésem sincs, melyik...
Esküszöm, lassabb a gép, mint valami alsókategóriàs dzsunkafón.
-
törölt tag
válasz
apaszka #64145 üzenetére
Ja, csak xar az idö.
(Amúgy annyi meló meg szívàs van benne, hogy kb most, 4 év utàn kezdi megérni.)
Màs: Bevittem a telót a szolgàltatóhoz, csak hogy megtudja, mi a helyzet. Ugyanaz van, mint a fülhallgatóval, Németo.ba küldik a samuhoz, kb. két hét, és postàn kapom meg. A sràc "nem làtta" a csíkot, nem mondtam neki, h menjen be a klotyóba.
Mindenesetre, és ez a fontos: felvett egy jegyzökönyvet, hogy bent voltam, és ez a panaszom. Így ha késöbb leejteném a készüléket, nem foghatjàk arra.
Szerintem ez zseniàlis, mert ez volt a legföbb paràm, ugyanis ejtegetem rendesen, bàr a kijelzönek sosics semmi baja. De jó, hogy ezt a részét kiiktattam. Ezt esetleg màs is megpróbàlhatja kezdödö beégéssel.
Mindez persze azt is jelenti, hogy marad a hàtterem.
(#64146) voyi : Ha erre én tudnék vàlaszolni, rég nem így nézne ki a telefonom.
Sajna ehhez hülye vagyok.
-
törölt tag
válasz
roberto211 #64116 üzenetére
Igazan elgondolkodtato es a tomeges migracio...
-
-
törölt tag
válasz
Dapro123 #64088 üzenetére
Ott kezdödik, hogy a baràtod meg sem próbàlta felhívni a telefonkönyveben lévö "Apu", "Anyu", "Muci", vagy épp (a régiókódból ítélve) "Mum", "Mohamed" "Wife1", "Wife2" telefonszàmokat... Hogy ez nàlam erkölcsi probléma, az dolog, de pl. ha az illetö a rendörségen lopàsként jelenti be az elvesztést (ami nem is biztos, hogy az volt), akkor a baràtod hogyan igazolja, hogy a nàla lévö kiütött telefont talàlta? Emellett persze az evidens, hogy a függetlenítés és IMEI àtíràs BTK-ba ütközik, és tiltott téma a fórumon.
(#64091) Dapro123: Facepalm.
apaszka:
Tizenévesen talàltunk a haverommal egy tàrcàt, benne 50 rugóval. Dobàltuk a sajàt huszasainkat a telefonba, hogy végighívjuk a névjegyeken lévö szàmokat. Aztàn végül örült nagyon, a fizuja volt benne, és csak annyit mondott, h adjuk le a szemközti mekibe, majd felveszi. Azt màr nem mondta, hogy igyunk egy kólàt a kontójàra.
Azóta filózunk, ha felmerül, hogy miért ilyen elb.ra neveltek.
-
törölt tag
válasz
roberto211 #64082 üzenetére
Semmi bajom vele.
Egyszerüen csak fetrengek a röhögéstöl a csivava vs. S3 víziójàn, de ez az én bajom, orvos sem tud rà megoldàst.
Am. pont erre gondoltam, hogy nem egyszerü, és àltalàban ha valami kis külsérelmi nyom van, akkor búcsút lehet mondani bàrmiféle garinak.
(#64083) Dapro123: Ebben làtok pàr, itt a fórumon tiltott témàt, de no comment.
-
törölt tag
válasz
apaszka #64071 üzenetére
Sry ha rosszul emlékszem, de nem valami csivava frizbizett a telóval? Csak azért kérdezem, mert nagyon kivàncsi vagyok, hogy ilyen esetekben hogy megy a gari. Tudom, hogy elviekben, meg a sztorik alapjàn (RIP Yeffy) ilyenkor elvész a gari, és pl. màr sudden death-t sem javítjàk, ami totàl hülyeség.
Eppen ezért nagyon érdekelnek az ilyen esetek. (Nàlam is picit izgi, de gondolom, az enyhén nyomott sarkàra nem fogjàk rà a beégést.
)
-
törölt tag
Buzz launcherrel van valakinek tapasztalata? Nem mintha lenne kedvem nagyon testreszabni mielött megy a szarvizbe...
Beégés témàban (azért nem olyan gyakori àm, nem kell paràzni): Itt ugye nincs futàr, szóval szolgàltatóhoz adom majd be. Szerintetek mennyi idö? Megkérdezem ma, meg azt is, hogy adnak-e valami csere-cuccot (ONE-t szeretnék
), de addigis az àjulàs kerülget, hogy hetekig nem lesz meg a dràga.
Ja, és egyre többször indul újra magàtól. Unja az életét? Ha ezt is bemondom a szerviznek, mit csinàlnak? Alaplap?
havri1: Es nem is mindig kell eröltetni.
(#64048) kodoboy: jàtszott az agyaddal.
2 a telóra, 1 a zösszes kiegészítöjére.
De csak mert így belejöttem, és nincs kedvem dógozni:
(#64049) 8nemesis8: Pàr napja volt ez téma, több oka is lehet... En resetelnék az tuti, de nem biztos, h megoldja.
-
törölt tag
válasz
kabalababa #64032 üzenetére
Dejól néz ki, bakker! Vajon tényleg üveg?
Vajon az jó?
(Ki fognak vàgni hazulról, màr annyit kltk erre a nyüves telefonra...)
(#64038) havri1: Nekem ott nincs fólia.
Zavarja, hogy schwitzböl nézem?
(#64040) VBenc: Csak ma, csak neked: Valszeg nem, 4.3 jön októberben, vagy azutàn. De soha nem fognak elöre szólni, h holnap délben kapod OTA-n, ezt most megmondom. Soha senki nem tudja addig, amíg ide nem ér.
-
törölt tag
válasz
Silencer83 #63942 üzenetére
Szerintem nem volt banto, itt ilyen a stilus.
De nem erdemes szemelyeskedni (meg kedvesen se), mert jonnek a modik a nyakunkra, ami nem tesz jot a topiknak.
-
törölt tag
válasz
Silencer83 #63922 üzenetére
A màsik topikban talàn
De igazàból erröl sosincs hivatalos adat, csak ha màr kijött.
-
törölt tag
válasz
havri1 #63913 üzenetére
Viszont ezek a gsm boltok kintről szoktak behozni készülékeket, és azokra nincs itthon gyári garancia.
Hàt én amikor a múltkor ràkérdeztem, volt itt valaki szervizes hàttérrel, és ö hatàrozottan azt mondta, hogy EU-s készülékekre van (nem emlékeszem mennyi), és az én svàjcimra is 1 év. Ezért nem hívtam fel a samut, mert jó esetben 2 évnél hamarabb semmiképp sem költözöm vissza... de lehet, hogy hivatalos (nem àtírt, nem függetlenített) telefonnal azért valamennyi jàr, ha a kontinensröl van. -
törölt tag
Jeee! Tegnap meghalt a fulhallgato, ma beegett a status bar (csak egesz picit, de a teszt kiszurja). Vegre mehet cserere a (nyomott sarku) kijelzom!
2 het hibadzik az 1 evhez
Gizmo: LOL
-
törölt tag
Itt màr szept. 27-töl van Note3.
Akkor valószínüleg megint októberben lesz ingyenes az S4 (elöfizuval)... Hmmm, ez nagyon csàbító, kàr hogy most a ember a soros... Vajon észreveszi, ha az S3-at adom neki helyette?
(((((Vagy ràbeszélem egy ONE-ra, és nem mutatom meg neki, hogy kell a launchert kipucolni. Akkor majd magàtól cserél velem.
))))))
-
törölt tag
válasz
dancsuri #63369 üzenetére
En ígérem, veszek óràt, az egész csalàdnak, hogy mindenki b.sztathasa a telefonom messziröl, csak jöjjön az a frissítés!
Amúgy jól elvagyok a mostanival is, de akkoris.(#63365) bagly
Na, ha ez nàlam is beüt, akkor ledúrom a rszr.t a francba. Vagy megkapja a zuram a telefont...hmmm...Jól néz ki az a note3...
(#63374) Varszegig +1 Megaztàn macera is vàltani, úgyhogy tényleg jónak kell lennie, hogy megérje.
-
törölt tag
Sziasztok! Nahh, engem is elert a veg
Feher hatternel (facebook, chrome) egyre gyakrabban halvany szurke csikok setalgatnak a kijelzon. Mint egy 20 eves TV, eskuszom. Masnak volt mar ilyen? Ez hw vagy sw? Siman el tudom kepzelni, hogy ha beviszem itt a szvissz szolgaltatomhoz, cserelik a kijelzot (inkabb, minhogy veszodni kelljen velem
) de nem biztos, hogy az a legjobb megoldas... Elore is koszi a tippeket!
-
törölt tag
válasz
szucsi #63162 üzenetére
Nekem már 2 memkari halt meg pontosan ugyanígy. Nincs kéznél valakinek egy kisebb/lassabb darab? A SanDisk szerint (nekem tőlük volt) a Class 10 32 GB kártyákat megeszi az S3 foglalata. A mostanim jó, de ki tudja. A 16GB Class 4 vagy 8 (nem emlékszem) Kingstonommal hiba nélkül ment mindigis. Én tuti kipróbálnám egy "butább" kártyával, de persze a szervíz is megoldás lehet...
-
törölt tag
Azért nem tudom, mit vàrunk. Ez egy eszköz, hasznàlati tàrgy, és azért (technikai mércével) màr nem mai csirke. Mint tech-leszbi
én is szeretném, hogy szàrnyaljon a rendszer, bugmentes legyen, és még a lakàst is kitakarítsa. Viszont néha komolyan megkérdöjelezem az efajta dolgok valòs értékét. Végülis elég szomorù, ha egy-egy lag tönkreteszi a napomat...
Ezért nem is vàltottam még, és nem is tervezem a közeljövöben. Elég nehéz megàllni, de különben tényleg a technikai fejlödés rabja leszek. Na, megyek, "szerzek magamnak" egy életet, hàtha bejön.
-
törölt tag
Teljesen off, de tudtom nélkül ma key lime pie-t ebédeltem!
-
törölt tag
válasz
ihnatakos #62997 üzenetére
Nem tudom, mi számít gyors merülésnek. Én sosem kapcsolom ki a mobilnetet, wifit is csak néha, ha idegesít, hogy felajánlja a hálózatokat az utcán. De ez is ritka. Viszont tény, hogy néhány app (nálam facebook, skype, akkor is, ha kilépek) be tud ragadni, ezt úgy oldom meg, hogy Clean Master-ben tolok chache ürítést (tasks). De Gsam Monitor is megmutatja, mi ragad be, ha zavar, szedd/tiltsd le az appokat.
-
törölt tag
Ez jo kis cucc lesz fotozoknak
apaszka:
Menthetetlen?
-
törölt tag
válasz
Grecky #62348 üzenetére
De ha megnézem, hogy a nálam fent levő 7.0.2 verziójú, a play meg nem ajánl fel újabbat, akkor S3-ra ez a legújabb, nem? Nem hiszem, hogy ha leszedem, akkor utána a 7.1 fog felmenni...
(#62356) ToMmY_hun: Remélem, javítják is. Én is attól tartok, amit (#62359) kelzsoca ír... Nem gondolnám, hogy ez logikusan garanciális probléma, de drukkolok neked.
(#62357) DeSanto : Ez ilyen. Nem túl jók a kábelek. Ha találsz olyat, ami jó, mindegy, ki gyártja, akkor annál kell maradni. Ha rákeresel itt, van egy app, ami nézi az ampereket, korábban linkelték.
-
törölt tag
válasz
Bubukain #62241 üzenetére
Nincs egyszerűbb dolga. A sztori fele az, hogy veszik a fáradságot, de ami fontosabb: nem pakolhatja tele a felhasználó, meg az ilyen-olyan app-ok mindenféle szeméttel. Személy szerint a hideg kiráz tőle, nem bírok a mozgó háttereim, betűtípusaim, összeherdált zenéim, stb. nélkül élni. De aki tud, annak ajánlom.
Picit mérges vagyok néha az androidra, de ez már csak ilyen, ezért nem válunk el, inkább mindig szenvedélyesen kibékülünk.
-
törölt tag
Kedves romolòk! Nekem OTAs MG4 a legfrissebb, ùgyhogy az enyém a "régi", de ti biztos meg tudjàtok mondani:
Melyik verziòtòl van az ùj tìpusù idö vàlasztò? Google Keep frissìtette a GUI-t (embertelenül jò lett), és az emlékeztetöknél egy ilyen òralap szerü körben kell ràbökni a kìvànt idöpontra. A naptàramban még a régi vacak görgetös megoldàs van, alig vàrom màr, hogy ilyen legyen ott is. Kìvàncsi vagyok, mikor jön.
(#62157) korcsillio
Visszaköltözöm
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #61852 üzenetére
Nálunk (Svájc) nincs.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
turbobusa #61651 üzenetére
Hát ez nagyon furcsa. Nekem amióta megvan, ilyen. Engedi ugye hogy átvariáljam a gombokat, kiteszem szépen, amit szeretnék, erre ha akár csak kukázom az app-et home gombbal, vagy egy idő után magától leáll, akkor visszajönnek az eredetiek. Vajon egy full wipe megoldaná?
(Másért is érik...)
-
törölt tag
válasz
turbobusa #61643 üzenetére
Hát ha már így rákérdeztél: Például az a funkció, hogy megjegyezze a "gombokat" abszolút nem működik. Amint újraindul az app, kezdhetem elölről. Emellett az nagyon tetszik az S4 kamerájában, hogy nem kell végigböngészni a beállításokat. Sokat használok "havas" beállításokat, stb. és elég idegesítő folyton kikeresni őket. Mindez nem nagyon gáz, de annyi app van, hátha találok egy egyszerűbbet.
-
törölt tag
Látom, felmerültek itt kamera app-ek. 2 kérdésem lenne:
-Van a gyárinál könnyebben kezelhető? Nem akarok állandóan nyolcféle beállításon végigmenni, hogy jók legyenek a képek. Az sem baj, ha gyorsabb.
-Ezek hova mentenek? Ha törlöm az app-ot, megmaradnak a képek?
Előre is -
törölt tag
válasz
jagelo #61634 üzenetére
Nem, ez ilyen, használja a kamera beállításokban a háttérfény módot
(#61638) laabom: Nem tudjuk, de lassan fogadóirodát nyitok. Holnap dél-1:1000000, szept. 1-8:10000, stb. Am. valószínűleg soha, mert 4.3-at kapunk.
(#61640) tzsolesz: Na, azt a Q3-mat is megnézem. Nem 2014 Q3 véletlenül?
-
törölt tag
Van Android Assistant-om, meg CleanMasterem, sejtettem, hogy ez hazudik.
Pedig jópofa lett volna...
(#61535) Saint_: Hát nem pont ahogy megvettem
az elég fura lenne. De nincs rootolva sem, gondolom az a kérdés. Egész jó, tényleg, pár hónappal ezelőttig nem tudtam neki olyan feladatot adni, amit ne csinált volna meg azonnal. Most picit akad, de ez valószínűleg a sok "bazári" app hibája, amiket felraktam. Kéne takarítani... Teljesen jó ez a telefon gyári állapotban, persze attól is függ, mik az elvárásaid. Ha egy kiherélt, agyonbuherált csúcsgépről jössz, akkor el tudom képzelni, hogy ezt is mókolni akarod majd. Amúgy meg ne hallgass ránk, csak unalmunkban nyafogunk.
(#61541) Burgburger: Nálam a OneMoreClock mindent ver, annyi személyreszabhatóság van benne (és szarvasos alpesi háttér!
), hogy még én sem tudtam megunni.
-
törölt tag
válasz
Varszegig #61486 üzenetére
Akkor az valaki más volt. A restart határozottan kell, bár egyik haverom kioktatott, hogy totál hülyeség, ő max hetente szokta, de akkor sem mindig.
Nem faggattam a felhasználói élményről az Xperia P-jén...
ON: Az MG6, amit írtatok, mi a pontos kódja? Utánanéznék, de mivel leaked, még nincs a kiadottak között. Azt lehet tudni, mi javul benne?
(#61526) EFT: Igen, ez tény. Nem is az a lényeg, hogy makulátlan legyen, de érdemes időnként rendesen megtisztogatni. Plusz, próbáld ki a makró fókuszt, a közeli (nem csak makró) képeknél könnyebben belövi, mit akarsz. De próbálkozni kell, nagyon jó a telefon kamerája.
(#61528) Varszegig: Hááát, az enyém azért hálás érte.
Amúgy az aktív folyamatoknak (kis "tortaszelet" a home gomb hosszan nyomásánál) lehet hinni? Szerintem ennél több megy a háttérben. Nem zavar, csak jópofa lenne, ha itt is látszana.
-
törölt tag
Mit lehet itt amúgy csinàlni? Csak mert ha valaki azt írja, hogy neki laggol, akad, akkor màr mindjàrt rinyàl... En személy szerint csak meglepödtem rajta, mert eddig nem volt ilyen. Es egyértelmüen softveres problémànak tartom, vagy appok (mert a tàrcsàzò is az), vagy a TW okozza. Tény, hogy mindent le lehet cserélni, és ha valakit tényleg zavar, le is kell. Ezzel együtt, egyszer az életben szívesen megjegyzem, h azért a samu is összeszedhetné magàt.
Vàrszegig: Még mindig full wipe-ol minden este a telefonod? Mert azért az nem éppen gyàri àllapot.
(Nehogy megsértödj, nem azért mondtam!!!)
-
törölt tag
válasz
arsenix #61394 üzenetére
Ez egy nagyon jó telefon, csak tudni kell kezelni.
Amúgy meg:
"szarul optimalizál a Samsung"
Nem viccelek, szerintem ez igaz. Nagyon sok energiát feccölnek a csilivili fícsörökbe, de néhány dolog nem hozza ugyanazt a színvonalat. Például, íme:
"laggol a tárcsázó megnyitásakor"
nincs lag, egyszerűen ennyi idő megnyitni az alkalmazást. A google tudatosan pihekönnyű dialer appot gyártott magának a nexushoz, ezért tűnik smoothabbnak a rendszer.
Ennyi, toszott nagy az app, szerintem feleslegesen. Én is lecseréltem, és egyik kedvencem sincs híján funkcióknak, még többet tud, mint a gyári. Engem ez, ami cserélhető, totál nem érdekel. Csak ugye a fentieket bizonyítja...
"szar a memóriakezelés"
Ezen én is mindig behalok. Droid ilyen, amit elé raksz, azt megeszi. Mit kell mán aztat annyit nézegetni?!
"az S3 LTE jobb"
Miért is ne lenne? Ne őrítsetek már meg! Ez olyan, mintha azt mondanám, 2 kocka csoki rosszabb, mint 1.
Összegezve lassan egyéves lesz a kicsike, és imádom. Bírnám, ha nem kéne piszkálni ahhoz, hogy élvezetes legyen használni, és ezért szégyellheti magát a samu. Ha meg a többi teló laggol, akkor a többi gyártó is.21. sz-ban szeretném ha ez a HW simán vinné azt az OS-t, amit a világ egyik legnagyobb cége dob ki. Mondom, nem cserélem, nem bántom, ajánlom mindenkinek, de lássuk be, van még mit fejleszteni a szofton.
(#61410) roberto211 Szebb egy kicsit az S4
Megőrült a világ, elmegyek ratatouille-t főzni. -
törölt tag
válasz
kovicska #61386 üzenetére
Azért nem tudom, min vagyunk úgy kiakadva... Szerintem a "problémáink" nagy része user error, és akkor még a romolós esetekről nem is beszéltünk. Nem azt mondom, hogy mind az, de nekem pl. az appok nagy része elég gyanús, olcsó húsnak híg a leve alapon. Biztos vagyok benne, hogy ha leszednék pár ökörséget, gyógyítana egy adagot a rendszeren.
(#61387) FrankMonzano: Azért bennem mindig felmerül, hogy amikor más készülékeket dícsérgetnek ebből a szempontból, az vajon full belakott (nem kiherélt!) állapotban értendő? Adjatok egy ONE-t egy hétre, tuti belaggoltatom nektek minden különös erőlködés nélkül a végére.
-
törölt tag
válasz
havri1 #61364 üzenetére
Múlt héten kb, az újra (mg4). Az lehetséges, hogy a gondja az, hogy mivel eddig minden OTÁn ment, igazából az első óta (ott még volt türelmem
) nem volt wipe. Tudom, ráférne, de mivel nem vagyok igazi power user, reméltem, hogy megúszom.
Persze így meg vagy root vagy pakolhatok vissza mindent. Mondjuk lassan ott tartok, hogy még az is megérné...
(#61365) Burgburger: Apex, és a fizetős verziót használom, mert igen megtetszett, és támogatni akarom a fejlesztőket.
FrankMonzano:
Én ilyet még nem hallottam. Mostanában előfordul, hogy egy zene+facebook+chrome multitasking marathon után újratölt a launcher, de korábban ez sem volt gond. Az LG tényleg nagyon gáz gari szempontból? Csak mert a G2 igen várós, pláne ha még a nexus is abból lesz. Én még az S3-t sem gariztattam soha, és itt nálunk nincs is futár, a szolgáltatóhoz kell vinni. Szóval valószínűleg az is hasonló lenne...
-
törölt tag
válasz
Burgburger #61360 üzenetére
Hidd el, ég és föld egy normális launcherrel!
(#61342) roberto211: Ne is mondd, az előbb beakadt a cucc, mint a winfos, és 2 perces késéssel élesztette a kijelzőt az asztalon, és lenyomta szépen sorban a feladatokat, amiket adtam neki.
Néha kezd kicsit elegem lenni, mert eddig nem volt döcögős. Még az a jó, hogy ingyen volt, és lusta lennék most másra váltani... De így le fog redukálódni eszközzé, pedig eddig egész szórakoztató volt piszkálni.
-
törölt tag
válasz
vati182 #61255 üzenetére
Nekem a kompletten gyári rszr. Apex Launcherrel teljesen jó. Ám észrevettem, hogy a következők igenis befolyásolják a telefon sebességét, eléggé logikus okból:
-SD kártya mérete, telítettsége, egészsége (evidens)
-Appok száma, minősége (néha hajlamos némelyik beragadni, vagy óccó és xarul van megírva)
-Beragadt app (nálam FB, Skype és társai tudnak ilyet produkálni, ezeket zárogatom be használat után elég agresszívan)
-Szinkronizáció (nekem a legtöbb megy, de van, ami tényleg nem kell, és be tudja lassítani a rszr.t)
-Touchwiz -- no comment, nem sokáig maradtam annálNyilván van még, most hirtelen ez jutott eszembe. Remélem, nem gyári SMS/telefon app-ot használsz, az egyx kalap..., bár a mc4-es rom kicsit javítja. Nálam Contacts+ meg exDialer vált be.
(#61277) dancsuri: Dehát az nem klón, Galaxy S III, rá is van írva!
-
törölt tag
Nem az a baja szerintem, hogy férfi, hanem hogy a kockaság nála a számítógépeknél megállt. Ami annál kisebb...
Ez tetszik, vajon mit jelent az "alkalomtól függően"? Nekem van állati ronda de nagyon hatásos síelős bumperem (kesztyűben sem csúszik), de erre a kifejezésre öltöny-mintás tokot vizualizáltam.
-
törölt tag
válasz
Frozzy #61129 üzenetére
Állítólag mi majd csak 4.3-at kapunk már... Valamikor... Ha kapunk. Nem sírok egyáltalán, nem is igazán érdekel már, de tény, hogy sz@rnak a fejünkre samuéknál... Ami tendencia kicsit elveszi a kedvem tőlük.
(#61130) vwpolopg: Én addig nem várnék a helyedben, ki tudja, mikor lesz -- és egyáltalán nem biztos, hogy megoldja, már a mostanin is működnie kéne.
(#61131) dbius: Ez nem karcolja a hátlapot? Vagy oldalt? Nekem kicsit fura ilyen fémbe pattintani... De tetszik nagyon, most aztán mehetek sírni az embernek, aki tuti azzal jöm najd, hogy már 5 másik tokom van. (Ami nem is igaz, mert egyet már eltörtem
)
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #61111 üzenetére
Sokaknak megjött, 1-2 hete más se volt a téma. Azt hiszem, a független már kint van, meg talán Tmob is. De ezt majd ha visszajönnek a többiek a nyaralásból/ünneplésből, cáfolhatják. Nekem a svájci szolgáltatós megjött OTÁn múlt héten, bár ilyen sem volt még, hogy vagy 4 napig nem jutottam fel a szerverre. Bárhogy is, sammobile-on meg lehet nézni, mire jött ki, TMH product kódú a T-s, a voda is valami VDH lehet (H a magyar), XEH a független.
-
törölt tag
válasz
turbobusa #61094 üzenetére
A genfin.
Amúgy: szerintem minden topik idejut a telefon egyéves szülinapja után.
Burgburger, no para, nem rólad volt szó.Az OTA tényleg egyike volt azoknak a kifejezéseknek, amiket az első droidos hétben megtanultam, a beállítások idióta névválasztásaival együtt. Még az a jó, hogy ezek majdnem verziófüggetlenek, igazi életreszóló tudás.
-
törölt tag
válasz
turbobusa #61090 üzenetére
Backup-földön nőttem fel, minden 3 helyen megvan. Volt már pár érdekes sztorink, azóta semmit nem bízunk a véletlenre.
(#61091) zoltan6 : Jahh, biztos, mert lány vagyok és mindigis kockák vettek körül, eszembe nem jutna bármit kérdezni, mielőtt nem nézem meg wikipediában/googleben, vagy nem keresek rá a fórumban. Persze lehet, hogy csak engem zavar, ha szőkének néznek. Meg ugye az egyetemen is kiborít, amikor a diákok úgy jönnek órára, hogy nem olvastak előtte... De mindenki máshoz szokott, az tény...
-
törölt tag
válasz
turbobusa #61073 üzenetére
Azt mondták, hogy a chip adatátviteli módszerére nem volt kellőképpen felkészülve a kártya. Simán lehet bullshit, de tény, hogy a fórumok tele vannak S3-ban kinyiffant azonos típusú kártyákkal. De hamar kiderül ám, az első 6 hónapig bírta, a 2. kettőig. Szóval ha halnia kell, hamarosan halni fog.
Gergosz2: Engem speciel egyik sem érint, nekem elég az OTA. De ez így igaz, a gyári szoftverek elég ramatyok, és feleslegesek. Mókolatlanra jön magától (csak várni kell), de ha más van root, akkor az ODIN evidens.
-
törölt tag
Nekem hátlapom van, és picit fogja a hálózatokat, de nem nagyon. Wifi/mobil picit gyengébb, de általában nincs is meg az egy csík különbség. Vételben nem érzek különbséget, a GPS is simán bejön, talán 1 mp-el lassabb... NFC-t nem használok, úgyhogy az nem is hiányzik.
A feeling viszont ég és föld.
SanDisk téma: Jaja, nekem meghalt már 2 (itt Genfben vettem boltban, olyan 8000-9000 HUF körül), az elsőt a boltba vittem vissza, a másodikkal már a SanDisknél reklamáltam. Szét kellet trancsíroznom a rosszat, és küldtek egy újat. Elvileg az újabb szériákban már javították a problémát, azt mondták, az S3 nyiffantotta ki őket.
töltés: Annakidején jól utánaolvastam, és ezek az akksik nem szeretnek nagyon lemerülni. Ha konnektorközelben vagyok, simán töltögetek rajta, de 15% alá amúgy sem hagyom menni (akkor inkább a végefele már spórolok a dzsúzzal), és 100% után sem töltöm sokáig.
Tudom, hogy abbahagyja magától a töltést, de állítólag a folyamatos 100% sem túl egészséges neki. Mindenesetre van rá egy év gari, meg aztán is csak párezer egy akksi, szóval nem kell túlparázni.
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #60707 üzenetére
Mostantól felváltva linkeljük majd az 1. hsz.-szal.
Viccet félretéve, köszönjük.
(#60700) Varszegig, oggy71 (#60699): Nálam sincs ilyen probléma. Gyakran az értesítő hangom némította le magától, de app-pal hozzákötöttem a csengőhanghoz és kész. Ezt is vmi beragadt app okozta biztos, de nem találtam meg.
cstom: Várható volt, energiatakarékos mód nagy marhaság.
(#60723) dobobazsy: Ha nem kérdezel tokokról és nem akarsz sz@r romot felrakni, szerintem felesleges. Majd megszavazza a szindikátus, hogy maradhass.
-
törölt tag
válasz
roberto211 #60651 üzenetére
Most komolyan: számomra egyszerűen elképzelhetetlen, hogy veszek egy telefont, ami egy éve kint van, aztán bemegyek a topikba, akol van hatvanegyezer hsz., és megkérdezem, milyen tokot ajánlanak... Számomra egyértelmű, hogy a hatvanegyezer hsz.-ban lesz pár ebben a témában. De ehhez biztos diploma kell...
Ja, amúgy befejeztem, de tény, hogy jólesett.
-
törölt tag
válasz
[P]laci #60630 üzenetére
A baj az, hogy nem olvassák el. Ha meg ajánlod, vagy épp a keresőt, akkor megsértődnek...
Mondjuk én már azt sem értem, hogy miért nem a google-lel kezdik emberek. Szinte látom magam előtt: Géza vesz egy telefont (hogy hol, most nem is mennék bele), aztán "hőőő, mobilaréna! ni, itt a topikja! beböfögöm a kérdésem, biztos most nyílt a téma, és még senki nem vetette fel. Megaztán akiknek van már egy ideje, azok biztos annyira unatkoznak, hogy alig várják, hogy megkereshessék nekem a beállításokban a hangerőszabályozót"... -
törölt tag
Jézus, mi van itt! Néha nem tudom, hogy a Száll a kakukk fészkére vagy valami Füstölgő puskacső megy éppen... Lejla GSM... na, ez is megbízhatóan hangzik!
-
törölt tag
Segítséget kérnék, bár nem tudom, itt ilyet lehet-e még...
Mostanában rendszeresen csinálja a telefon, hogy ha némából visszarakom normál hangerőre az értesítősávos kapcsolóval, akkor a jelzéshangot némán hagyja. Ha újraindítom, néha megoldja, de azért eléggé idegesít, hogy nem lehet csak úgy lenémítani és vissza. Csinált már esetleg valakinek ilyet? Szerintem valami beakadhat, de nem tudom, mi. -
törölt tag
Azért ez enyhe sarkítás, max. arról van szó, hogy van, aki az 1GB-t elégnek találja.
De ami mostanában itt megy, az tiszta ovi. Persze, az a jó cucc, ami neked van, akárki is olvassa ezt a hsz.-t. Az LTE-s a két gigájával 10 év múlva is viszi majd droidot, sőt, nálunk a kocsit is azt hajtja. A sima meg úgy frissül, hogy nem győzök vele lépést tartani, a kamerája is már 576 megára frissült...
-
törölt tag
Volt màr? Àllítólag nem kapunk 4.2.2-t...
-
törölt tag
válasz
overclockerr #59554 üzenetére
1. hozzászólást nézted? Ott sokmindenre választ kaphatsz
Aztán meg romolgatók biztos segítenek a konkrétabb dolgokban.
(#59556) Bubukain: Settings/Apex settings>Wallpaper mode: innen nem az valamelyik?
-
törölt tag
válasz
turbobusa #59552 üzenetére
Nade pont ez az. Miért adnád el most, hogy ennyit esett az ára?
Szrintem mostmár pont hogy nem érdemes. Én akkor pláne nem vennék almát, ha sokat akarod váltogatni, mivel kb. csak évente van mire, és a fele esetben csak 2 évente van igazi ugrás (5ről nem váltanák 5Sre, stb.)... De te tudod.
-
törölt tag
Na, nekem is fenn van az MG4, és brahiból, fél év után megnyitottam a gyári telefonkönyvet. Basszus, tényleg csak 1-2 mp-ig gondolkozott! Azért ez nem semmi! Reméltem, hogy a rádió is jobb lesz, hátha ellensúlyozná a szomszéd radart, meg a fém hátlapom.
Sajna nem, de azért így is picit frissebb lett a rendszer.
(#59518) havri1: Ezt írtam tegnap, még válaszoltál is rá.
-
törölt tag
válasz
mgTerminator #59469 üzenetére
De ha 2-n áll a számlálója, az azért nem olyan új, nem?
(#59470) racerx: Én tuti LTE-t vennék ezen a ponton már. Semmi baja a simának, nekem is az van, és nem akad. Viszont a jövőbe tekintve a 2 GB csak nem fog ártani, ill. én itt el tudnám viselni az LTE-t is. Engem speciel a custom romok száma sem érdekelne. De ez az én véleményem. Viszont ha rám hallgatsz, a jó oldalát nézed.
-
törölt tag
Sírok a röhögéstől az értékeléseken!
-
törölt tag
Amúgy nem tudom, a magyar is csinálja-e, de állítólag az új UK firmware (MG4 az is) megváltoztatja az EFS hozzáférését, így a FW-t MG4-es modemmel kell használni, és kicsit macerásabb lett a régebbi verziókhoz való visszatérés. EFS mentés tehát fokozottan ajánlott. Csak gondoltam szólok, senki ne lepődjön meg.
-
törölt tag
válasz
Feenyx #59249 üzenetére
Az OTÁs I9300XXEMG4.
(#59250) vati182: És nincs tele? Clean Masterrel pucolhatsz üres mappákat, stb., nekem az picit megdobja. Ja és rebootolni sem árt néha.
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog #58252 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Arween #58119 üzenetére
+1, és nekem elsőre felment, pedig a kínyaikkal mindig bénáztam. Imádom a tapintását, kár, hogy nemsokára rendelhetem a backupot, mert az elsőt enyhe baleset érte (még jó, hogy fenn volt!), és már a másodikat nyúzom. De totál megéri, ha másért nem, már azért, mert nem rí le róla, hogy fólia, és ugyebár fele annyira sem karcolódik, mint az ebayes.
-
törölt tag
Emberek, az mitől lehet, hogy (full gyári 4.1.2 rendszeren) akár külső SD-re, akár a belsőre veszek fel videót, a lejátszásnál vacak zöld csíkok ugrándoznak a képernyőn és szaggat az egész, mint a frász. Ezt minden lejátszóval, reboot után is teszi. Azt hittem, a felvételek lettekl rosszak, de a dropboxos szinkronizált verziót gépen tökéletesen vissza tudom nézni... Nem értem, mert filmet is csodásan játszik. Van valami tippetek? (Mondjuk szerencse, hogy nem a felvétellel van baj.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest