- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. X
aktív tag
Tudja valaki mi volt az a közel 32mb-os frissítés amit letöltött ma a telefon? Először már azt hittem, hogy a Jelly Bean holott tudtam, hogy 29-én jön.
-
MrTwister
őstag
Akkor már pont itt van elvileg a zselés cukorka, úgyhogy mindegy is... T meg Voda vajon ennyi idő míg belehegeszti az origos ikont ill. a Vodás vackokat. Ciki.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Turbomann
tag
Sziasztok.
Van egy olyan kérdésem, hogy ha gyári fw recoveryben elmentem és fel teszek egy más rom-ot akkor vissza lehet e tenni a gyárit és a más romot, ha recoveryben lementem?
-
bigdigit
addikt
-
Kevin's
senior tag
Lottóznom kellene tuti. A tré majd csak 1 hét késés után adja ki az LH1-et ... akkor a JB azt meddig húzzák el Aug 29 ből nekünk lesz Szept. vége I love you Trémobil Együtt veled
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
-
Brekecs
aktív tag
Most kerültem wifi közelébe és látom van frissítési lehetőség a telora(LH1) ! már le is szedte !
(Telenor)[ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
őstag
Csak nekem túnik úgy, hogy LH1 alatt a max fényerő sokkal fényesebb mint eddig?
-
No.01
őstag
Lehet hulye a kerdes akkor elore elnezest kerek… de ha teszem azt folrakok egy angol romot akkor onnantol OTA-n kapnam a frissiteseket? Csak azertr merult fol bennem a kerdes mert ma meszerzek egy 2. S3-at a paromnak es az ovet nem rootolnam csak hagynam ahogy van a legtobb apphoz amit hasznal ugysem kell
+1 Jol sejtem ha a fenti dolog mukodne magyar nyelv akkro sem lenne azokban a romokban?
-
No.01
őstag
Koszonom mindenkinek akkro az lesz az elso, h letoltom a legfrisebb angol rom-ot. Azt lehet tudni miert az angolok kapjak leghamarabb az uj romokat?
-
Laraxior
titán
Nekem azt írja hogy nem sikerült frissíteni a firmware-t próbáljam Kiessel
32%-nál elhasal szegény droid
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lafaty80
addikt
Melyik CSC a független európai? OXA, XEU? Van ilyen egyáltalán?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
caius marius
tag
Halihó!
Tudja valaki, hogy mit tartalmazott az lh1es frissítés?往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
Blessthefall
csendes tag
Nemtom ki hogyvan vele de mintha rosszabblenne a fogyasztás....készenlétben reggel 10-óta esett 4%-ot Ezelőtt egész nap esett ennyit. De használat közben ugyanaz.
-
bigdigit
addikt
válasz Richard #7731 üzenetére
na várjunk csak valamit nem értek ismét.valami 32mb-os frissítésről volt szó ez meg 7xxmb.
a 32mb-os esetén gondolom megmarad minden beállítás míg a 7xxmb-os esetén kezdhetem megint az alapokról a beállítást majd? ha így van többet sem rootolok azt hiszem.
a 7xxmb esetén kell wipe vagy valami? -
őstag
válasz bigdigit #7733 üzenetére
Azért annyi, mert az csak egy frissítés ez meg a komplett LH1-es rom! Nekem megmaradt minden amikor feltettem odinnal az LG8-as Checkrom -ra. Akkor lesz Reset, ha a csc-d nem XEH és utána manuálisan visszaállítod.
(#7732) Blessthefall: Eddig mi volt fent? LH1-es modemnél lett kijavítva a battery drain, szóval ezzel jobban kellene bírnia mint azzal ami az LFB-ben volt.
(#7735) bigdigit: gyári tárcsázóba *#272*IMEI# és ott kiírja. IMEI helyére természetesen a sajátod kell. Vigyázz mert ha kiválasztod az XEH-t és rányomsz, hogy install akkor újraindul a telefon és minden visszaáll gyárira! Belső SD is formázásra kerül.
[ Szerkesztve ]
-
ibenny
senior tag
Hogyan tudom mondjuk az LH1-et úgy rootolni, hogy ne növelje a számlálót? Szűz rendszer.
-
Laraxior
titán
Azért nem frissít nekem mert rootolva van a teló? Vagy ehhez nincs köze?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ibenny
senior tag
válasz ForRedGlory #7737 üzenetére
Tudom, régi motoros vagyok már, csak gondoltam mióta legutóbb foglalkoztam ezzel, azóta kitaláltak vmit. Jó dolog a TriangleAway, csak mindig kockázatos kicsit, JIG-em meg nincs és nem is lesz.
Google Wallet telepítése miatt gondolkodom rajta, csak nem vagyok biztos benne, hogy kizárólag emiatt megérné..na még kitalálom.[ Szerkesztve ]
-
ibenny
senior tag
válasz ForRedGlory #7742 üzenetére
Chainfire mondja ezt, nem én.
-
ForRedGlory
félisten
Persze, mert nem vállal felelősséget, hiszen hogy is vállalhatna, ennyi noob között, akik azt se tudják mi van, de nyomnak minden szart össze-vissza (asszem ezzel kapcsolatban írtam is itt nemrégen). Megjelennek a postaládájában hirtelen 30 levél, hogy hazavágták az S3-at, kérik tőle a zsét, gondolom boldog lenne
[ Szerkesztve ]
-
ibenny
senior tag
válasz ForRedGlory #7744 üzenetére
Köszi, akkor átgondolom..csak az S3-nál már teljesen hivatalos akartam lenni (bár ez a mai nappal bezárólag csak félig sikerült). Továbbra is ki kell találnom, hogy a Wallet elég indok-e..
-
vidobali
aktív tag
Nekem van JIG-em, anno S2-hez vettem potom 900ft-ért, de az S3-asonál csak download mod-ba teszi, nem reseteli a számlálót
-
kelzsoca
félisten
válasz ForRedGlory #7742 üzenetére
Mondjuk azért kockázatos, mert a bootloaderbe kotor bele, elég egy kis hiba, és a telefonnak annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs