- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psytech
őstag
Parancsolj LH8-s.
-
Jetigeri
csendes tag
Sziasztok,
remélem tud nekem valaki segíteni a témában.
Az előző telefonom Iphone volt, és most áttértem az S 3-ra. Az apple-nél be tudtam állítani olyan figyelmeztetőt, ami a földrajzi hely alapján szólal meg (ha pl haza érek értesít, hogy etessem meg a kutyát). Az S 3-ban ilyen emlékeztetőt / figyelmeztetőt hol találok?
Végig olvasgattam a fórumot, de ilyenre nem találtam választ.Előre is köszi a válaszokat,
Jetigeri -
GeneraL_XTX
veterán
Remélem jövőhéten már kapunk a JellyBean-ből...
-
Brekecs
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #8869 üzenetére
Mondjuk holnap ! Nem is lenne rossz !
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Piwi
veterán
válasz GeneraL_XTX #8869 üzenetére
Inkább legyen még 1 hét és akkor adjanak ki egy használhatót
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
GeneraL_XTX
veterán
csak romokban a telefonom, nem akarok kétszer legyalulni.
Mondjuk nem tudom, ha most egy trés telóra felrakom a legfrissebb hivatalos független romot arról tudok majd OTA frissíteni JB-re? (ugyancsak független JB-re értem természetesen)
Trés romoktól herótot kapok
[ Szerkesztve ]
-
veterán
hol lehet beállítani ,hogy zsebben hangosabban szóljon???? sehol nem találom...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
styxcsabi
csendes tag
Sziasztok!
A következő a helyzet. Ma leesett a Galaxym és megrepedt a glass. Úgyhogy had ne mondjam mennyire vagyok ideges...
Samunál kicserélik a gorilla glasst vagy az egész kijelzőt lehet csak? Illetve mennyibe kerül egy ilyen operáció kb?
Köszi, Üdv -
styxcsabi
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #8876 üzenetére
Te jó ég. Akkor nagyon rászívtam. De amúgy alig 30 centit zuhant és ennyi elég is volt neki. Amúgy kijelzőnek semmi baja nincsen. Gondolom ez akkor nem számít.
-
Kevin's
senior tag
válasz Psytech #8854 üzenetére
Hát idáig semmi gond nincs criskelo romjával minden tökéletesen fut nagyon smooth ! Jelenleg SYPS témát dobtam fel hozzá azzal nagyon jól néz ki Vártam már az ő romját sokáig használtam az 5.3 as ics romját most sem okozott csalódást !
nggabi: Hát én ezért kötöttem biztosítást a kijelzőre ! Ha be törik azonnal cserélik bármilyen le ejtés során vagy akár az én hibámból is ..
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
styxcsabi
csendes tag
Kékem van úgyhogy faja. (marhára)
Sufni szerelőhöz tuti nem mernék vinni egy 120k-s telót (ausztriában vettem). Akkor inkább samu szervíz. Hát jól megtanultam a leckét. Holnap akartam tokot venni neki mert drágáltam az eredeti samus cuccokat amiket az orange-nál ajánlottak. :S -
Jocky
tag
Én annyira nem értek hozzá, de itt fentebb a szakik írták, hogy sajnos csak egyben megy.Szerintem ne bízd valami sufni boltra, mert csak jobban szétb@sszák, és még le is húznak.Vigyed be hivatalos szervizbe aztán azok normálisan megcsinálják.
Styxcsabi: megelőztél!
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
ha most egy trés telóra felrakom a legfrissebb hivatalos független romot arról tudok majd OTA frissíteni JB-re? (ugyancsak független JB-re értem természetesen)
-
Zsolaf
addikt
válasz GeneraL_XTX #8891 üzenetére
Igen ha a produkt kódod TMH-ra állítod, ha azon van nem kell semmit, mert az a lényeg, hogy a produkt kód egyezzen a romban lévő kóddal vagy kódokkal, akkor a KIES is frankónak látja majd,
Itt le van írva hogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
válasz GeneraL_XTX #8890 üzenetére
Így van a trénél azt mondta a csajszi ilyen drága telefon mellé érdemes kötni , mert ha le ejtem és be törik a kijelző akkor azonnal cserélik más esetekben ez 50 -60 ezer ft ért javítják .. így kötöttem egy ilyen szerződést amit bármikor vissza mondhatok és csak + 1000 ft nem sok érte szerintem !
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
arsenix
tag
válasz GeneraL_XTX #8896 üzenetére
Azert mert pl a T-nel 20000 ft az onresz
-
Kevin's
senior tag
válasz arsenix #8897 üzenetére
Én 60 ezret fizettem bele és havi 9 200 ft a részlet + 3200 a csomag +1000 ft a biztosítás 1 évre szól a részlet meg még egy év a díj csomagra a hűség .. szerintem egész baráti
GeneraL_XTX: Hát volt drágábban is biztosítás 3000 ft ért már lopás ellen is van biztosítás de ez annyira egy baromság , mert oda van írva ha be tudom bizonyítani h tényleg el lopták ezen jót nevettem a nő előtt így maradt az 1000 ft annak van értelme benne van a szerződéseben le ejtés vagy bármilyen külső mechanikai folyamat során be törik a kijelző cserélik !
[ Szerkesztve ]
-
arsenix
tag
Biztos hogy nem fog menni az OTA frissites?
Nekem most fuggetlen stock LH1 van a T-s telon, de a KIES is azt irja ra, hogy "ez a legfrissebb keszulek szoftver" - tehat nem azt irja mint pl az S2-n, hogy "ez a keszulek nem tamogatja a KIES frissitest"Mondjuk az gyanus hogy a #*1234# kodra vmi MMI hibat ir, de a Kies megfeleloen kiirja Rom szamat.
Na mindegy, megvarom amig megjon a fuggetlen JB OTA es akkor kiderul hogy megy-e v sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest