- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
-
Rengete
aktív tag
Srácok!
Tudja valaki, hogy a google címtárat használva a telefonban miért van egyszer elöl egyszer hátul a vezeték név? Illetve miért tesz vesszőt a két név közé? Megnéztem az összeset és mindenhol pontosan a oda van írva a név ahová kell! vezetékhez vezeték, keresztnévhez keresztnév.?? -
Rengete
aktív tag
Köszönöm a választ!
Pont ez a bajom! Be van állítva, hogy vezeték név szerint tegye sorrendbe és az is, hogy vezeték név szerint legyenek listázva is! Ennek ellenére van amelyik a vezetéknév szerint van sorrendbe és van amelyik a keresztnév szerint. Volt olyan, hogy fogtam kitöröltem a keresztnevet és átírtam egy kis módosítással és akkor megjavult!
-
surgery
senior tag
Szerintetek a kék vagy a fehér színű a nyerő mert nehéz eldönteni melyik a szebb??
-
veterán
picit segítsetek kérlek....
beleraktam a készülékbe egy memóriakártyát..
hogy tudok játékokat másolni rá? egyáltalán lehet-e ilyet?
át lehet tenni akár az alkalmazásokat is?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-axxon-
tag
kérdés:
e-mail ha érkezett akkor rezeg a telefon mikor felveszem? mint elmulasztott esemény.
hívásnál jelez.Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Vodás SIII-nak mi a firmwire száma? Köszönöm!
-
Psytech
őstag
válasz pingwin011 #8717 üzenetére
-
aTom_DJ
tag
válasz pingwin011 #8722 üzenetére
Te kértél vodás fw-t!
-
legenda
válasz Rengete #8709 üzenetére
igen, én így csináltam anno, és úgy minden okés volt! mondjuk akkor még a gmail sem volt ennyire magyaros, azóta már kezeli a neveket normális - magyaros - sorrendben is, csak a gmail web felületén a magyar kiosztás legyen beállítva, akkor mehet a név a megfelelő - magyaros - sorrendben is, de a nézetet a mobilon fordítva kell beállítani!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Psytech
őstag
válasz pingwin011 #8722 üzenetére
Csak segíteni akartam.... Hátha kell a letöltés is, akkor két legyet egy csapásra...
-
veterán
következő láma kérdésem...előre is bocsi
ha össze van kötve kábellel a pc és az s3, hogyan tudom a másolásaim befejeztével leválasztani a gépről? nem találok rá lehetőséget.....
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Laraxior
titán
válasz Rengete #8735 üzenetére
Te csináld úgy...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Rengete
aktív tag
válasz Varszegig #8739 üzenetére
Ezt a megoldást ismerem! Régen így is volt az összes. Amikor az első olyan telefonom volt ami már kezelt vezeték, illetve keresztnevet, közel 500 nevet átírtam vezetékre és keresztnévre. A nokia X6 nál nem is volt ezzel semmi gond. De itt... Illetve Iphone 4s-em volt ezelőtt és ott sem volt ezzel gond! Pedig az iOS sem magyarabb mint az android! Nem szeretnék megint 500-at átírni...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
válasz Gold_fish #8719 üzenetére
Szia!
Honnan veszed, hogy a külső SD kártyára nem lehet tenni semmit? Nekem minden alkalmazásom és mentésem ott van, hogy ha Wipe F.R csinálok minden megmaradjon. A CWM el oda mentek mindent. Ott van clockworkmod meg minden fontos dolog. Ugyan úgy működik mint belső. Még soha nem volt semmilyen probléma.Én viszont a belsőre nem rakok szinte semmit. Ugyan úgy működik a SD kártya is mint a belső memória.[ Szerkesztve ]
-
Rengete
aktív tag
Illetve ugye az a rossz, hogy gmail kezelőfelületén és telefonban pont ellentétesen vannak a beírásnál kereszt illetve családi nevek
-
veterán
samsung tv-hez nem tudtok valami távirányító progit, mert amit eddig használtam az s3-on nem működik
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
allein
addikt
Üdv. Használ vagy használt valaki 64 GB Micro Sd kártyát S3-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest