- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psytech
őstag
válasz makaveli666 #8598 üzenetére
Így elsőre amúgy tényleg úgy tűnik a leírtakból, hogy nincs rootolva, vagy nem látja, hogy lenne. Mivel lett rootolva? Mert nekem root explorer simán látja az efs mappát és tartalmát.
-
Piwi
veterán
válasz makaveli666 #8602 üzenetére
ha már ennyit nyúztad a root miatt akkor nem csoda hogy nem működik rendesen...
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Psytech
őstag
válasz makaveli666 #8602 üzenetére
Innen a legfrissebbet?
-
Zsolaf
addikt
Üdv!
Konkrétan nekem ez volt, volt egy S2-öm, és valamilyen úton módon lehalt a készülék, én Budaörsre vittem ahol nem tudták javítani így kaptam egy csere garancia papírt, de itt a lényeg, gondolom minden eset más, mert ez úgy működött pl. nálam hogy én tavaly vettem az S2-öt kp-ra dominóban a T-nél. (157e Ft). Nekem be kellett mennem a Samsung cseregarancia papírjával ahhoz a T-s üzletben ahol vettem és az eredeti számlámmal, ott vissza írták az összeget mintha vissza adták volna és ezért az összegért vásárolhattam készüléket, ezért nem S2-t vettem hanem S3-at, de mondom ez az én esetem mert itt többen kérdezték hogy mi van ha akcióban 1ft volt, nem tudom, de gondolom ha szolgáltató akciósan adta és még fizeted is akkor is szerepel a számlán a lista vagy eredeti ár.
Többet én sem tudok róla velem is csak egyszer történt ilyen.[ Szerkesztve ]
-
CsiguszBaba
csendes tag
A Facebook-on találtam ezt a képet a Note II-ről a 29.-ei Samsung Mobile UNPACKED 2012-n. Nem picit hasonlít a szeretett telefonunkra.
-
makaveli666
senior tag
Na felpattant a jb Van egy olyan érzésem, hogy elkezdődik a végeláthatatlan romolás
-
nggabi
félisten
-
Zsolaf
addikt
válasz makaveli666 #8608 üzenetére
És mit mutat? Én eddig ami kijött már kettőt feltettem, de mindben volt hiba úgyhogy leszedtem.
(#8607) CsiguszBaba
Írták is valahol, hogy az S3 nyújtott változata de milyen jogon?[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Igen a wifit ha bekapcsoltam akkor mellette ment a megosztás wifijele és nem lehetett sehogy eltüntetni.
(#8615) CsiguszBaba Jó hát csak poénból írtam én is, engem pl. nem hoz lázba még annó a Note I sem hozott inkább az S2-re mentem, az a méret nagyon nagy annak aki nem táskával közlekedik, én utálom a táskát inkább tele tömöm zsebeimet oszt jó-napot és már indulok is
Így is van gond ha kötöm a cipőm mindig ki kell rakni a zsebemből az S3-at.[ Szerkesztve ]
-
CsiguszBaba
csendes tag
nggabi: mi nem az almás cég vagyunk
amuba: teljesen jogos kérdés de a viccet félre téve, ha azt veszed, az S2 meg a Note is szinte ugyanaz, csak a méret más. gondolom e "jogon" csinálták meg a Note 2-t az S3 alapján. De jól néz ki...csak már tényleg nagyon nagy Jaa... és néztem még képeket, és a hátlap is szál csiszolt lesz -
nggabi
félisten
válasz CsiguszBaba #8615 üzenetére
nem egészen, csak távoli rokonok az s2 meg a nóta. szerencsére
"szenyor dzsíííí"
-
Psytech
őstag
Ennél ez a probléma már nem áll fent nálam. LH8-hoz én is olvastam, hogy ment a wifi megosztás is amint bekapcs, de itt nem tapasztaltam.
(#8619) Piwi ezzel eddig semmi gondom, azt leszámítva, hogy az előbb újra kellett húznom Najó, az saját hibából történt...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
nektek átlagosan mennyit megy el a telefon? képernyő idő mennyi szokott lenni?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zsolaf
addikt
válasz gyuri81 #8623 üzenetére
Ez azért tág fogalom, hogy mennyit megy el, van aki csak wifivel használja a netet van aki csak 3G-n (mint én) van aki csak 2G-n és ez csak a net, a képernyő fényét is mindenki máshogy használja nekem autó-n van, filmek, játékok én pl sem filmet sem játékot nem használok vagy csak nagyon elvétve, de ezek és a feltelepített programok órákban befolyásolják, nekem volt hogy majd két napot elment és volt hogy csak 8 órát.
-
ForRedGlory
félisten
válasz FragMaster #8599 üzenetére
"...ruled that Apple will be liable to pay the cost of the lawsuit after the verdict..."
Ez tetszik
Olyan országban, ahol értelmes emberek élnek, az epül nem nagyon yerhet hosszútávon. -
rolcsibácsi
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
-
Psytech
őstag
Billentyűzet FC nálam még nem volt, amit nehezményezek egyelőre az a névjegyzék lassú megnyitása
Nekem is megy vissza a mentésem, de megnézni jó volt, jó lesz ez
Áttervezett beállítások menü, kicsit átszabott értesítési sáv (lehúzva).
De semmi extra, alig érezhetően folyamatosabb működés, de nem jelentős. -
Laraxior
titán
Megpróbálom harmadszorra is...
Kellene egy link ahhoz a kernelhez amit fel tudok tenni a telefonomra a siyah helyett, amivel frissít normálisan a telefon. Köszönöm."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pusihusi
addikt
JB [link]
Üdv. Feri!!
-
Laraxior
titán
Még mindig elfekszik a robot 32%nál... ötlet? Nem odinnal akarok frissíteni.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Psytech #8635 üzenetére
Hát akkor ez pipa... ugyanezt csináltam amikor rootoltam, tehát még a .tar fájlom is megvolt. Aztán feltettem a siyah-t, meg most vissza a 6.4-est. Azóta nem tudok frissíteni. Pedig előtte egyszer frissített. Mondjuk be is baszna ha nem csinálta volna, akkor még gyári állapotban volt, ahogy kihoztam Vodáéktól.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Psytech
őstag
válasz Laraxior #8636 üzenetére
Valamit rendszerfájlokban piszkáltál vagy töröltél? Mert csak akkor nem szokott lefrissíteni, ha túl mélyen nyúlkált bele valaki, hiába gyári rom.
(#8637) rankesz igazából össze sem hasonlítható, mert az S3 már ics-vel szerintem jobb mint a Nexus JB-n volt... S3 JB pedig még ennél is pörgősebb, folyamatosabb, főleg görgetésnél észrevehetően szerintem. Olyan, mint amikor S2-n a beállításokban a scroll GB-n nagyon zsír volt, de az első ICS-ken teljesen beakadt. Itt meg ICS-n érzem beakad, JB-n meg sokkal jobb...
[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
no megint csatlakozok hozzátok
csak most nem kék- telóval hanem fehérrel.
miért van az hogy az elöző se meg ez se nem zár le ha "elalszok" ?
utál?
a jb-röl mi hir mikor jön?[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Laraxior
titán
válasz Psytech #8639 üzenetére
nem piszkáltam semmit
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!!!CSatlakoztam az S3 tulajokhoz ma.Lenne egy kérdésem hol van a feladatkezelő program nem találom sehol eddig S2tőm volt ott egy ikon volt eleve telepítve gyárilag.Fontos lenne,hogy el tudjam távolítani a felesleges programokat meg lássam a memóriát.Esetleg törlöjem néha...Előre is köszi a válaszokat..
-
Darth11
aktív tag
Nem rég olvastam, hogy valakinek cserélték a kijelzőjét, mert sárgás volt, ha pont szemből nézte. Na most ez nálam is van, mert aha egy kicsit is megdöntöm, akkor sokkal fehérebb és tisztább a kép, szemből olyan mintha rossz lenne a mája
Érdemes ezért kihívni a samu szervízét? -
kkp900
senior tag
Még annyi lenne így kezdésnek,hogy az Accuweather egy órával siet előre..már próbáltam mindent gpst is adtam neki esetleg azért van ,mert nincs benne sim???
-
heidrich
senior tag
IFA 2012-n a Vodafone standjánál ki volt állitva a fekete Galaxy S3 LTE modell, amin már JB futott, (videobol ki lehet venni, hogy LH9-es build.)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VHTIBCQf8Eg
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
arsenix
tag
válasz heidrich #8649 üzenetére
Én is most néztem és meg kell hogy mondjam kicsit felhúzott a cucc, ugyanis az LTE verzió már 2GB Ram-mal érkezik..
Mintha rájöttek volna a Samsung-nál hogy kevés lesz az 1..
Na ezért nem szabad rögtön megvenni egy frissen megjelent telot. Attól félek hogy a homescreen redraw probléma nem fog megoldódni a JB-vel sem. Kell nagyon az a 2 giga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest