- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
Nem tud valaki olyan approl ami segiti a hallast, headsetre gondolok hogy mikrofonon keresztul felerositi a hangokat?
-
Jocky
tag
Srácok, 2 kérdés:
Egy megbízható bolt nevet kérnék ahol olcsó a teló és sok a gari.
Milyen microSD kártyát javasoltok bele?Vagy az mindegy?Sebesség szempontjából érdekelne, hogy kihasználja-e a gyorsabbakat, vagy elég a sima?
Köszi! -
GeneraL_XTX
veterán
Már egy ideje nem tudom újratelepíteni a CallMater3G-t mert állandóan azt írja nincs hely, pedig ez nem igaz. Itt múltkor írt valaki arról hogy valamit törölni kéne, de nem találtam azt a file-t sehol
-
Zsolaf
addikt
válasz GeneraL_XTX #8807 üzenetére
Én írtam root kell hozzá a system/app mappában kell lennie a program nevével csak nem apk a kiterjesztése hanem odex azt ha törlöd utána engedi telepíteni újra.
-
Zsolaf
addikt
válasz GeneraL_XTX #8810 üzenetére
Én totalcommandert használom, de a beállításaiban be kell pipálni a root jogot és akkor belemész a system/app mappában ott fekvőbe kell állítani a képernyőt alul lesz egy gomb asszem w azt meg kell nyomni hogy rw legyen akkor tudsz törölni bármit.
De az aláírásod nem értem
[ Szerkesztve ]
-
Jocky
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
GeneraL_XTX
veterán
jézus, most azt írja nincs root jogosultság a készülékemen pedig van! (vagy legalábbis volt az előző T-mobile-os frissítésig, az okozhatja hogy már nem root-olt a készülék?)
De az aláírásod nem értem
ezt még régen egy srác írta le itt a fórumon én csak kitettem mert akkora faxságot mondott
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz GeneraL_XTX #8813 üzenetére
A SuperSU app elindul?
-
Varszegig
veterán
válasz GeneraL_XTX #8815 üzenetére
a frissítéstől elvész a root, tedd fel újra a cf 6.4-et
-
Zsolaf
addikt
válasz GeneraL_XTX #8815 üzenetére
Figyu ez teljesen normális dolog, senki nem úgy kezdi hogy mindent, tud ezért van ez a topik én sem tudok sok mindent én is kérdezek sokat még mindig, pedig két éve androidozom.
-
lajki7
senior tag
200 dolcsi a SIII LTE. Nem is rossz az ara:-)
piwi: 64GB amit linkelt elobb a srac azert nem varom meg mert 20k korul lesz az ara...szoval duplaja ennek! Annyit meg nem adok ki egy szaros mem kartyaert:-P
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
csabicska
senior tag
Van olyan sms program amível nem látszik, hogy sms érkezett,
Lényeg, hogy a képernyőn ne ertesitsen.
Kösz.-Galaxy S20 - The best-
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv srácok!!
Olyan kérdésem lenne, hogy régebben az S2-n volt egy rendszer, amiben a ytb nem a szokásos volt, hanem valamilyen körbe forgó változat. Szerintem az olyan Tab-os rendszeren volt, legalábbis S2-re volt ilyesmi rendszer.
Ha valaki tudja, vagy sejti mire gondolok, akkor egy olyan ytb-s apk-t linkeljen már pls, vagy hogy mi annak a pontos neve.
A másik kérdésem, most az S3-n van egy rendes ytb meg egy roll a tube vagy milyen progi. (rendszer mellé töltődött fel)
Mi a különbség a kettő közt? Mert eddig nem találtam semmi változást. -
fRooStzzZ
senior tag
Na, találtam róla videót.
Valamelyik S2 rendszerben találtam én is anno. Asszem egyik Resurrection rendszerben volt ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
válasz fRooStzzZ #8833 üzenetére
Szerintem az azért nem elég jelen esetben, mert alapon phone módra van állítva a romban a dpi. És minden appnak külön adhatsz meg dpi méretet De ha feldobod a romot, a script átírja az apk dpi beállítást és azt mented ki akkor úgy lesz kimentve.. Persze elméleti szinten, így még nem kellett soha apk-t kiszednem, hogy más felbonást higgyen.
Egyébként a rom: [link]
Legjobb tudomásom szerint amúgy a YouTube app külön az mindegy, mert ilyen 3D-s kinézete akkor van ha tab méretű dpi beállítást észlel. Ezt játsza ki valahogy a rom, hogy külön apponként más dpit hitet el a rendszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz Psytech #8835 üzenetére
Köszi, megtaláltam itt.
Innen szoktam leskelődni, bár végig néztem mindet de egyik sem tetszik.
Ez ezért, az azért. Mindegyikkel van valami bajom.Csak ugye nem mindegyik app szereti a dpi változásokat.
Ugye play-ről is sok nem kompatibilis, legalábbis azt hiszi. Leáll egy-egy app a dpi változások miatt, stb.[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
válasz fRooStzzZ #8836 üzenetére
Ezért lehet jó megoldás az, hogy ha már a moddolt yt appot teszed be a jelenlegi rendszerbe, mert akkor te magad dpi-t nem állítasz, csak yt ami módosított. Ezen felül másik megoldás szintén az lehet, hogy keresel neten moddolt yt appot már kész állapotban és azt teszed be.
Persze csak ötletelek, de ha siker van írd majd le, hogy hogyan, had tanuljunk belőle[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
Ha választom a Beállítások/Mentés és visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása menüpontot, akkor az a gyári állapot jön vissza ahogy megvettem a készüléket vagy az amire a gyári frissítés ráment? Tehát, ha visszaállítom, akkor visszamegy az I9300XXALEF -re, vagy marad az LH1 -en?
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
-
Zsolaf
addikt
válasz CsiguszBaba #8847 üzenetére
micro sd-t keress ne sima sd-t
-
makaveli666
senior tag
Criskelo jb valaki használ? Érdekelne, hogy használható e vagy ez nagyon kezdetleges?
-
Piwi
veterán
válasz makaveli666 #8849 üzenetére
Criskelo-bol vam JB? Én nem láttam
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest