- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotozgato
tag
Omega v33 van fent az SGS3-on.GPS bekapcsolása után akármelyik GPS programmal aránylag gyorsan fogok pozíciót.
Kilépek a GPS programból, majd elindítok egy másik, vagy ugyanazt a GPS programot még egyszer,
már nem talál holdat.Sygiccel lehet látni, meg a nem létező 3 betűssel is, hogy csak keres, de nincs műhold.
Újraindítom a telefont, megint gyorsan talál.
FasterFIX 'Europe'-ra van állítva.
Nem csak ezzel az Omega rommal csinálta, hanem a korábbi verziókkal is.
Mi a fene lehet az SGS3-mal?
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
róland
veterán
-
Frozzy
őstag
enyit a törékenységéről a telefonnak: SGS3 Torture Test.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
szuk_jozsef
tag
Sziasztok!A penteken atvettem en is a kis gyonyoruseget elvagyok ajulva tole, S plus utan nem is csoda.Mar vagy 10 ezer hozzaszolast olvastam vegig mielott lejott volna a telo es sok hasznos dolgot olvastam emiatt ezer hala nektek.Remelem en is sok tapasztalattal fogok tudni hozzajarulni ehez a forumhoz.A kis S3 ki lesz teve sok viszontagsagnak a munkambol adodoan mivel egyszeru munkasember vagyok lesz itt minden:por,vaspor,hoingadozas,zsebben valo mozgas egesz nap,tehat nalam le lesz tesztelve a strapabirosag.nagyon feltem a telot,ugyelni is fogok ra de azert nalam fog kapni mindent.
Ezt azert irtam le hogy most latni is fogjuk mit bir ki a telo.
Az elso eszrevetel:a gyari fules brutalisan jol szol...egeszen 70%-ig mert nem tudom ti eszrevettetek hogy attol a ponttol amint megjelenik a felirat a figyelmeztetessel elkezd ugyan hangosodni de szoftveresen visszaveszi a basszust hogy ne legyen hallaskarosodas,gondolom a Vodoo progi ezt kuszoboli ki.
Ez csak egy eszrevetel volt ha meg lesz akkor majd megirom addig is jo erzes a klubban lenni!!AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
szuk_jozsef
tag
Ha mar itt tartunk a fiuk itt Romaniaban is csinaltak egy tesztet termeszetesen DACIAVAL..... http://www.youtube.com/watch?v=14_66DVcdK8
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
RockCNC
senior tag
válasz szuk_jozsef #27709 üzenetére
Üdv a klubban!
A basszus hangzására ezt ajánlom.
[link] -
Intel q8200
senior tag
Én is felraktam az angol xella romot. Ennél többet nem tudok tenni az S3 elhalálozások számának csökkentése ellen. :-)
iPhone 14 pro
-
szuk_jozsef
tag
Megertelek en is kilennek akadva ha valamiert kemenyen megdolgozik az ember egy kis esestol mar mehet a kukaba,ez volna a minimum amit elvarna az ember egy ilyen kaliberu telotol,en is minden nap azon fogok imadkozni hogy nehogy elejtsem
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
Fotozgato
tag
Egy percig nem gondoltam, hogy az SGS3 hardverileg rossz.
ROM-ra tippeltem, de a http://bit.ly/XAj6Oz
GPS Status & Toolbox lehet, hogy jót tett neki, mert most 2× is elindítottam több apk-t, és minden OK.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
-
Yeffy
veterán
válasz szuk_jozsef #27715 üzenetére
pontosan.
örülök, h nem csak én vagyok ezen kiakadva...üdv a klubban, ha van kérdés, ki vele, ha tudunk, segítünk.
ja és leld örömed sokáig a "kicsikében"
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
zozyk
addikt
válasz Frozzy #27717 üzenetére
Sztem nincs rendesen működő JB-re,de próbálkozz: (görgess lefelé majd)
Flash Player archives -
Yeffy
veterán
válasz szuk_jozsef #27722 üzenetére
még sehogy, a köv héten veszem fel a kontaktot a Samuval, meg a gariszolgáltatásukkal...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Andreas2
tag
válasz szuk_jozsef #27715 üzenetére
Én rásegítek az imára egy szilikontokkal és egy fóliával is. Persze távolról sem nyújtanak tökéletes védelmet, de csökkentik a kijelzőt érő erőhatásokat.
-
csimpas
tag
-
Frozzy
őstag
valaki tudna segíteni ?
akárhogyan akármilyen usb slotba dugom a telómat nem ismeri fel a gép.. KIES fent van akkor gondolom driverek is de valahogyan nem ismeri fel. :/ mit kéne csinálnom ? valami más drivereket kéne feltennem ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Laraxior
titán
válasz rankesz #27729 üzenetére
Sajna a töltést nem lehet állítani
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz MPeter87 #27699 üzenetére
udv!
itt nincsenek kulon kulon root kernelek, igy ha alap meg a rendszered, akkor a cf root 6.4 tokeletes lesz.
termeszetesen a miui-t nagyon tudom ajanlani, talan ezen a telefonon a legjobb.
nagyon gyors es nincs hianyossaga.
jo a sima miuiandroid.com-os verzio is, de en ajanlom az rgui-t is, ami tartalmaz konyhat is, amibol sok minden elerheto, cserelheto. (pl. kernelek, control panel)
ha elakadsz, irj, probalok segiteni!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Habsteve
tag
Syliah kernellel lehet állítani a töltést erősségét ahogy látom. Nyugodtan feljebb nyomhatom maxra mind2öt, nem lesz gond?
-
NeRo28
aktív tag
T-mobile-s s3-ra mikor jön ki a 4.1-es frissítés?Valaki tudja?
-
rankesz
veterán
válasz migabi24 #27740 üzenetére
it is really a non issue, because the only "problem" there would be after the update, is that you can not use the "flash phone to cam FW" option in that hidden menu. since no one ever did report an increase in quality after flashing another FW from phone to cam i do not see the point, but YES, after update the option to flash from phone to cam is greyed out.
CAM FW: GDFF02
Phone FW: GDFI02ISP Ver : CML0801-M0
to clarify what the original poster forget to say... you will not have problems with your using/operating the camera after using the leaked JB 4.1.2, you simply do not have the option to flash a new firmware version for the cam onto it
[ Szerkesztve ]
-
p06
senior tag
válasz GeneraL_XTX #27748 üzenetére
kb.
Szerintem is, de csak valamikor szeptember környékén
Biztos ütközik az origo ikon a 4.1-es design pakkal. Így teljesen át kell reformálni az a logot....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest