- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Hívószám-hamisítás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maffia91
aktív tag
Amúgy az tényleg igaz, hogy a beautifull widget-et ki lehet tenni S3nak a zárolt képernyőjére? (hasonlóan mint a HTC-nél)
Amúgy te meg vagytok a gyári időjárás jelentéssel elégedve? vagy ink cserét ajánlotok?
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Maffia91
aktív tag
válasz RockCNC #27456 üzenetére
Hát az a baj, hogy nekem eddig SGS-em volt és azon a play-en nem így jelezte. Hanem normálisan pl.: 3,18 MB és nem 3,18, MB
Tehát nekem furcsa az a második vessző. De nálam nem csak play-nél van, hanem mint említettem, ha megnézem a futó alkalmazásokat, akkor azt hogy egy program mennyi RAM-ot foglal el, azt is így jelzi :SHonor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Maffia91
aktív tag
Az a baj, hogy ott nekem csak azt az időjárást mutatja amit ő magának pozícíonál be... és sajnos (nem tudom mért) rosszul állítja be a várost...
Amit kézzel állítok be azt nem tudom kitenni a zárolt képernyőre :S
Vagy van rá valamilyen megoldás? Mert én nem találtam semmit, pedig már mindent kipróbáltam :SHonor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
rjg
őstag
válasz Maffia91 #27460 üzenetére
Nálam engedélyezve van a helymeghatározásnál minden - fogyasztásban nálam nem érzékelhető a különbség - és így mindig óránkénti frissítéssel nálam jó a lezárt kijelzőn a városnév. Engedélyezted a frissítést? Nálam akkor szerepelt rossz infó, amikor engedélyeztem a megjelenést, de nem adtam meg frissítési intervallumot.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
RockCNC
senior tag
A temp és a thumbnails mappa tartalmát szoktátok törölni?
-
Maffia91
aktív tag
Igen. Beállítottam hogy óránként frissítse... de még akkor is rossz
Elmondom akkor, hogy konkrétan mi a baj! Budapesten élek, és nekem nem Budapestet ír ki, hanem Rakosfalva - Budapest....
Elég idegesítő... ráadásul még a hőmérséklet is más a 2 között.... Ezt kellene vhogy megoldanom, mert tényleg bosszantó!Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
-
Zsolaf
addikt
-
zozyk
addikt
Rootolta már valaki ELLA-t?
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, 4.2.1 es android verzios ressurection remix alá fel tudom tenni cwm böla note 2 kamerát és galériát a logoutos leirás alapján vagy be fog kavarni a rendszerbe ?
-
Frozzy
őstag
válasz Zsolaf #27474 üzenetére
valahogy annyira feleslegesnek érzem ezt a galaxy S4-et, hogy az hihetetlen. fogva az S3-at és a többi konkurenciát az S3 messze a legjobb és ebben azt is értem, hogy nincs olyan amire kevés lenne vagy amire nem jó. szvsz aki ilyet vesz vagy ilyen van neki felesleges lecserélni.. S2-ről már lehet váltanék. de inkább megvárnám míg kijön az S4 lemegy az S3 ára és megvenném.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Caaabi
senior tag
-
Laraxior
titán
XELLA-ra gondolsz? Az enyémen rootolva van De nem gyári a rom. Gondolom a gyári kellene.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Frozzy
őstag
Srácok gondolkoztam egy dolgon.. nekem T-mobiles a telóm és 4.0.4-es ICS-m van fent.
úgy gondoltam, hogy ha felrakok egy független 4.0.4-et akkor OTA-n egyből jön is a 4.1.1 utána meg ha kiadják a 4.1.2-őt akkor az is jön elvileg OTA-n de gondolkoztam rajta, hogy rootolom is. elvileg egy Siyah kernel felrakása után ugye CWM-ből az már rootolja a rendszert is vagy ez lehet homály vagy lehet CF-root kéne előtte.
szerintetek ez járható út? vagy egyből rakjak inkább custom romot fel ?
Köszi a válaszokat!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Varszegig
veterán
Szívesen
Magyarán azért jobb a 2GB ram, mert mindent, amit kell gyorsítótárban tud tartani a rendszer, azaz te azt látod, hogy minden pöccre indul. Az 1 GB-al nem az a baj, hogy elfogy, mert sosem fogyhat el, erről a rendszer gondoskodik, csak épp kirakja a memből, amit kevésbé fontosnak gondol. Ezt egyébként jól csinálja, a felhasználó elvben nem veszi észre, de amikor már annyi mem kell, hogy ki kell rakni a launchert, tárcsázót stb., akkor romlik a felhasználói élmény. A kis <= 512 MB ramos droidokkal épp ez a szívás, azért érzed, hogy recseg ropog minden, és akad,mert folyamatos a programok újratöltése. Tehát az nem kérdés, hogy jobb a 2 GB, mint az 1 -
Varszegig
veterán
válasz idntknow666 #27433 üzenetére
Jkay-t felrakod, és lehet akár fekete is.
(#27404) Habsteve: Root elvész. Nem mndegy, miről mire frissítesz, ha kavarod a különféle régiókat, akkor már inkább csinálj egy full resetet.
Maffia91: widget locker pl. vagy majd a 4.2-es androidnál.
[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
Üdv! Kellene vmi program ami automatikusan kapcsolja ki-be pl. a viber-t, wifit. Van ilyen tudja vki?
-
Sógi
addikt
Használ valaki ota updatert custom romnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...