- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
tag
Üdv!
Cimbora cégvezető, sok telefonos T-Mobile előfizetéssel. Kapott egy értesítést, miszerint fillérekért vehet jóféle okostelefonokat, többek között S3-at. Neki már van egy bevált mobilja, nem akarja lecserélni, de megkérdezte, hogy nekem kell-e. Én viszont egy másik cégnél dolgozom, ahol szintén céges a telóm, de Telenoros. Ennek ellenére nem szívesen hagynám ki ezt a lehetőséget, ha van valamilyen megoldás... Szóval megoldható valahogy, hogy egy új, T-Mobile-os S3 működjön Telenoros SIM kártyával?
Beren
-
Gabesz77
senior tag
Überbrutál ez a telefon. Szeretem a Lumia 800-at (megy is a feleségemnek), eddig azt hittem, hogy annak szép a kijelzője...
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
kiseper
tag
Üdv,
Olyan problémával állnék szembe hogy adott egy S3 és ha be van kapcsolva wifi akkor nem tudnak elérni mobilon, valakinek valami ötlet? első HSZ-t olvastam és nem találtam erre utaló dolgot....
Előre is köszöntem -
chipi-85
senior tag
ezzel feltudom tenni a CF-Root kernelt SD kártyáról?
Egy munkatársamnak kell, de az itteni céges gépek le vannak tiltva, és nem tudok semmit felrakni (se driver, se odin nem indul) -
Peti N95
aktív tag
Hát vettem egy ilyen Neo Hybrid tokot, de már bánom picit!
Nem rossz ez a tok, de valahogy olyan érzésem van, hogy nem eredeti.
Kissé lötyög benne a telefonom, nem passzol rá rendesen!
A benne lévő fólia se úgy néz ki, mint a videókon!
Egyszer fogtam ilyen tokot, az mintha sokkal puhább lett volna! Még az 500forintos szilikon tokom is sokkal jobban illeszkedik, és mindenhol rásimul szépen...Ennyi pénzért valamivel jobb minőségűre gondoltam!
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
kalapaacs
tag
válasz chipi-85 #27912 üzenetére
Amíg a készülék nincs root-olva, addig csak is hivatalos samsung cuccokat tudsz recoweryből telepíteni/frissíteni, ahol hozzáfér a telepítendő program a rendszermaghoz.. (javítsatok ki kérlek, ha nem így van) Vagyis a CF root hogy telepedjen ez kell a rendszermaghoz a hozzáférés. De a CF root nem samsung fejlesztés...
[ Szerkesztve ]
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
bordi10
senior tag
-
kalapaacs
tag
válasz Peti N95 #27915 üzenetére
Nekem ILYEN van, és minden nyilás tizedmiliméter pontos, nem lötyög.
Nem volt olcsó de drága volt..
Viszont nem találkozok lépten nyomon olyanokkal, akinek ilyen lenne... csak az asszonnyal, mert neki meg ILYEN van..Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
Peti N95
aktív tag
-
Gabesz77
senior tag
válasz kalapaacs #27921 üzenetére
Én ezt rendeltem, remélem jó lesz. Mert ez se olcsó, de legalább sokba kerül.
Varszegig: szeretem, de teljesen jó lesz neki a L800, ő nem ennyire geek.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
mondomén
őstag
-
Sógi
addikt
válasz Gabesz77 #27925 üzenetére
Én is ilyet (SPIGEN SGP Samsung Galaxy S3 Case Ultra Thin Air Series) rendeltem, csak ezüstben
(#27918) Peti N95 : Tuti eredeti? Mintha láttam volna már kínai utánzatot is belőle... Mert a koreai sgp tokok nagyon flottul helyezkednek el a telefonon, hiszen ők gyártják ezt a telefont, tudják mit csinálnak, volt több sgp tokom S2-esen és hibátlanok voltak.
(#27926) mondomén: Az a bajom a slim coverrel, hogy nem tetszik a mintázat és nem áll jól egyik szín sem a titanium grey-en
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz mondomén #27926 üzenetére
Sajnos jut ebből a telefonból a suttyóknak is Azért a hely a nyakbaakasztónak
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Peti N95
aktív tag
Semmise tuti sajnos!
A doboza nagyon komolyan néz ki, kár hogy itthon bontottam ki...
Annyira nem pontos, hogy a tok meg a telefon közé simán be tudok tenni egy több mint fél mm vastag karton lapot!★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Dani82
senior tag
Srácok, az mitől lehet, hogy egyszercsak ilyen hülye módon írja be a telefonom az új névjegyeket?
Eddig a következő volt:minden céges partneremnek X-el kezdem a nevét, hogy ne összevissza legyenek a telefonban, azaz pl.
X Szabó József
Ez eddig simán ment, nem ismertem a számot, fonetikusan beírtam, hogy X Szabó József és így is jelent meg.Most beírom fonetikusan és berakja, hogy Szabó X, József vagy valami hasonló szar módon. Ez mitől van?
-
Laraxior
titán
válasz Habsteve #27932 üzenetére
dupla.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Habsteve #27932 üzenetére
Szintén XELLA, és szintén ugyanazt.
Gondolom az összes Exynos-os cuccra ezt írjaA töltést feljebb tolhatod, 1200/900-ra. Pár percet nyersz vele.
-
törölt tag
Valaki tapasztalta már,hogy 4.1.2. alatt a Polaris Viewer nem nyitja meg a pl. pps fájlokat?
-
vagyula
senior tag
válasz Peti N95 #27915 üzenetére
Én Koreából rendeltem a Neo Hybrid zöld tokot, etedeti, benne van az igazoló sorszám is, de olyan rossz volt, annyira kemény a gumi, hogy ha ráraktam, folyamatosan nyomta a bekapcsológombot.
A srác mondta tegyek fel neki videot róla, hogy mi a baj vele.
Megnézte és visszaküldte a pénzt úgy, hogy a tokot sen kellett visszaküldenem
Szóval ezt a tokot én nem ajánlom senkinek.Pedig GS2-re is ilyenem volt.
Mondjuk nekem nem lötyögött.[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
Peti N95
aktív tag
válasz vagyula #27944 üzenetére
Akkor ezekszerint neked tulságosan jól illeszkedett, nekem meg lötyög rajta! Lehet javítani akarták a hibát...
Végülis használható, meg használni is fogom, csak hát na! Ennyi pénzért nem ezt vártam...★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
blt.62
őstag
Az ébresztőórát hogyan lehet kikapcsolni ha elsőre nem tudnám az elhúzással kikapcsolni?
MegtorloXp
-
Laraxior
titán
válasz blt.62 #27948 üzenetére
állítsd be azt hogy "STOP"-ra kikapcsoljon nem kell piszkálni a telefont Félkómásan odanyögöd neki, akkor elhallgat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Politika
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.