- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
Heló!
Karácsonyra kaptam a tesómtól egyet, be szeretném üzemelni, ehhez kérnék segítséget. Eddig S60-am volt, szóval kb 0 a tudásom android fronton.
Kérdéseim :
- ha a telefon gmail kliensét használom (nem pedig az email-en belül adok hozzá egyet), akkor hol tudom beállítani, hogy mettől meddig frissítse milyen időközönként, és melyik hozzáférési pontot használja?
- Azt be lehet állítani, hogy lássam, hogy ki van bejelentkezve a gmail kliens csevegőjébe, mit az asztali verzióban?
- ha jól fogom, akkor az sVoice az a telefon szöveges vezérlésére jó. hogy tudom kikapcsolni, hogy ne legyen a futó processzek között? Meg a többi számomra nem kellő cuccot (Media hub, Game hub, AllShare, stb)?
- hogy tudom beállítani az USB Mass Storeget?
- A Samsung Apps az olyan mint a Play Store? Van érdemi eltérés közöttük?- pár apró programot letöltöttem. Mindegyik generál net forgalmat. Gondolom azok az apró reklám szerű cuccok csinálhatják. Hogy lehet kilőni őket? Meg alapvetően beállítani, hogy egy program csak wifit használhat, vagy 3G-t? Hol lehet internet hozzáférési pontokat priorizálni, megnézni, állítgatni?
- Van offline verziója a térképnek?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
vahúr
csendes tag
Sziasztok, olyat tapasztalt már valaki, hogy a kijelző bekapcsolásakor a menü és a vissza gomb villog?
Olyan mintha neont kapcsolnék fel. Ha letiltom a menüben a gombok fényeit akkor is villan egyet feloldáskor, hol erősebben, hol gyengébben, és persze van amikor jó. Használat közben nem villog hanem rendesen kikapcsol, bekapcsol.Energiatakarékos módban a kijelző bekapcsolásakor, vibrál egy kicsit a kijelző...
Érdemes ezzel meglátogatni a szervizt? 2 hetes a telefon...
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Urak, mi a lényeges különbség a Tmobilnál kapható sima S3 és az LTE verziók között? Van itt valakinek az utóbbi?
G.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
rankesz
veterán
Üdv a klubban!
Ha a telefonnak adtál meg google accountot, akkor az automatikusan látszik a gmail programban, és folyamatos push szinkron van, de csak akkor generál forgalmat, hogy ha levél jön, egyébként pár bájtot használ csak. Mindig az éppen aktuális hozzáférési pontot használja, itt nem kell külön megadni neki az APN-eket. Ha a felső, legördülő menüben kiveszed a kis frissítés ikon-t, akkor megszűnik a sync., és akkor frissít, ha a gmail jobb alsó sarkában levő kis jelre klikkelsz, ami ugyanígy néz ki.
Gmail chat-re ott van a Talk app (talk ikonnal, google csevegő névvel)
A felesleges programokat a beállítások - alkalmazások kezelése - utolsó (mind) fülnél tudod letiltani, ráklikkelsz az alkalmazásra, majd letiltás gomb Vagy Custom rom, XDA-n nagyon jók vannak
Mass storeage csak a memóriakártyához van, mert a telefonmemória ext4 fájlrendszerű. MTP mód van, ehhez van total commander plugin, vagy marad a windows intéző
Samsung apps-ban néha vannak promóciók, ingyen cuccok, én igazából nem nagyon használom.
Reklámokat Adfree alkalmazással tudod kilőni, ehhez root (rendszergizda jog )szükséges, ennek menetét, és még sok hasznos dolgot az 1. hozzászólásban találod.
Offline térkép úgy van, hogy maps-ban letárolod az óhajtott térképrészletet, most perpill nem tudom a lépéseket, de ha nézegeted rá fogsz jönni.
-
Leonardo91
senior tag
Sziasztok
Rég jártam erre felé
Látom kint van a hivatalos magyar 4.1.2
Jelenleg a lengyelt használom , érdemes váltani az újabb kiadásokra ?| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Yeffy
veterán
válasz Leonardo91 #27159 üzenetére
megnézheted, de szerintem felesleges, mivel tudtommal csak PC-ben különböznek.
nekem is a lengyel van fent, tökéletesen teszi a dolgát...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
pusha
tag
Új S3-mas vagyok, de kezdem megunni a Touchwiz-et (4.1.2 update után szemmel láthatóan lassabb lett :S)
Létezik olyan 4.2.1, ami mindennapos használatra is jó?
-
Yeffy
veterán
válasz Leonardo91 #27162 üzenetére
lehet, de én nem tudok róla, meg ha jól emlékszem, itt se írták, h van köztük különbség PC-n kívül...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
veterán
válasz RAID 2 #27147 üzenetére
hat eleg erdekes , hogy par embernel lassu a 4.1.2! Nalam semmi ilyen nincs !
a gyari tarcsazot el kell valoban felejteni! az exDialer nevu app-ot hasznald, fenyevekkel jobb mint a gyari!
uzemido:
mivel meg szabin vagyok, igy az unnepek alatt, 2G-n hasznaltam sokaig a telefonom{ ahol vagyok epp ott mindenhol van wifi } lazan hozza igy a 4ora kijelzoidot (filmezes nincs benne) illetve uzemidoben is baromi jo.
tehat szerintem ezek miatt felesleges visszatenni a 4.1.1-et!!!!!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz Leonardo91 #27167 üzenetére
valoban! de nem olyan sok uj ember hiv, igy egy uj szamnal visszamegyek a gyari tarcsazoba es elmentem
+1 a Nova-nak!!!!
[ Szerkesztve ]
-
dongasre
tag
Sziasztok Olvasgatom a topicot és látom hogy sokan panaszkodnak a GG minőségére tényleg ekkora a baj? Lassan ott tartok hogy ez miatt nem "merek" ilyen telefont venni....
Alternatívája meg sok nincs.... Nexus 4 de nekem nincs ismerősöm külföldön...
Amúgy LTE verzió lenneSM s21+
-
veterán
válasz rankesz #27177 üzenetére
nem probaltam meg fagyasztani a gyari telefon app-ot, jol elvan az exDialer mellett
akkor picit a Nova 2.0-rol! 2 ujitast hasznalok benne, megpedig az ikonok meretenek a valtoztatasat illetve a memoiraban lehet tartani! a tobbi ujitast nem igazan vagom
-
Yeffy
veterán
azért túlzásokba nem kéne esni... -.-"
én sem török vele diót, se nem focizok, csak a zsebemben volt, míg kigyalogoltam az állomásra, mégis megrepedezett ez a szar... pedig vigyázok erre a gépre nagyon, nem volt olcsó...
szal hülyeségeket azért nem kéne beszélni...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
pusha
tag
válasz Varszegig #27168 üzenetére
Nem is igazán magával a TW launcherrel van a bajom, sőt, azt talán még a CM rom alá is visszabuherálnám
A probléma a beállítások menüben, a böngészőben, a külső programokban van... Főleg a beállítások menüben feltűnő a lassúság, a kattintások után másodperces várakozás van, míg 4.1.1 mellett minden instant betöltött.
Maga a görgetés is mintha elkésne az ujjam mögött, Chrome alatt mintha ég és föld lenne a két rom.Master resetet is próbáltam, sokan írták, hogy az segít. Itt semmi változás.
-
RockCNC
senior tag
Aluminum fém hátlapot, műanyag széllel használ valaki?
Mi a vélemény róla megéri venni egy ilyet? -
berczy03
aktív tag
A Waname LLA mehet fel LL4-re simán, nem kell wipe?
egnap raktam fel a magyart, és nincsen kedvem wuipe-olni.
(mennyivel gyorsabb, mint a gyári LL4, megéri váltani?)
Köszi!Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Laraxior
titán
válasz RockCNC #27194 üzenetére
ilyet? Én NFC nem megy vele.... azonfelül problémamentes, ha tokban van, különben karcolódik mint atom
Más: ezt a wanam féle XELLA romot érdemes felhúzni? Mert nem működik a Wi-Fi hotspot ezzel a mostani romommal
és arra lehet szabadon feltolni a mostani AC!D Audiot is?[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
chipi-85
senior tag
Sziasztok!
Holnap az egyik haverom elhozza az S3-asát, mert a fia telepakolta minden szar játékkal, stb, és mondtam neki, hogy lementek mindent, és csinálok neki egy factory reset-et!
Olyan kérdésem lenne, hogy mi most a legstabilabb ROM amit érdemes felrakni (normál használatra kell neki, sok telefonálással, Skype, Viber)
Melyik kernelt érdemes használni? (Telenor Függő, FULL gyári minden rajta )
(Nekem S2-m van, nagyjából képben vagyok a menettel, de azért a legegyszerűbb megoldás érdekel! )
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...