Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
senkit nem zavar rajtam kívül, hogy a perseus kernellel tiszta homály a kijelző, a siyahba legalább ki lehet kapcsolni azt a szar sharpness tweakot, nem tudom minek erőlteti
-
törölt tag
Azt tudja valaki,hogy a gyári navigáció működik-e aktív net kapcsolat nélkül? magyarul navigálva?
-
Sógi
addikt
Melyik az a reklám írtó app, amelyikhez nem kell root és hatásos is? Adfree kiesett, air push detector nem talál reklámot.. Help please!
-
Zsolaf
addikt
válasz #07400704 #28612 üzenetére
Úgy működik elvileg hogy ahol vagy éppen azt nem engedi letölteni, ki kell menni majdnem Magyarországról, hogy engedje.
"a hírek szerint körülbelül 50 megabájtnyi térképadat előre elmentését engedélyezi, amely elég egy nagyobb város teljes lefedéséhez (a becslések szerint viszont egy nagyobb lélegzetű európai utazás teljes navigálásához, például egy Budapest-Athén út követéséhez már kevés lehet)."
-
apaszka
veterán
válasz premete #28607 üzenetére
Jónak tűnik! A fiamnak kinyithatós van, ami jó! Nekem az a kocsi gumis, ami szép az de zsebre tenni nem lehet, mert tapad! A munkába Jó mert nem esik le, viszont itthon nem jó! Amit te linkeltél és a feleségem használ az a jó! Szerintem !
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
silvergod
őstag
sziasztok!
Létezik ebből 64gb nálunk, már kijött?
mert ajánlottak egyet de gyanakvó vagyok nem is kapni nagyon nálunk.
Azt mondta nyugodtan dugjam rá KIES re és akkor az majd minden adatot ki ír a telefonról,hogy eredeti nem kamu, ez igaz?
vagy mi az amivel egyből tudom hogy gyári független a telefon az alapsáv verzió?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz SzlobiG #28626 üzenetére
hát személyes átvéeltben benne van és a kiest ajánlja hogy tegyem rá és ki ir mindent róla milyen a telefon
ha nem tetszik nem veszem meg azt mondta nem gond.
ha angliából hozott és kilőtt azt is lehet tiltani?
ha kérek egy alapsáv verziót akkor kiderül honnan van?Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
SzlobiG
félisten
válasz silvergod #28630 üzenetére
Ha túl olcsó akkor el se menny...de a kies tényleg kiírja ha nem mókolt rom van rajta és fel is ismeri.
Lehet tiltani persze mivel imei szám alapján tiltanak, na nem mintha nem lenne okosság arra is...
Abból szerintem azért nem fog kiderülni, mert odinnal olyan romot tesz rá amilyet akar. Nekem is csak azért derült ki, hogy angol mer még a 4.0.4 volt rajta és beírva googlébe az alapsáv verziót egyből kidobta.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz nggabi #28629 üzenetére
Sajnos, olyan szoftverrel kell dolgoznom, ami csak samsungra van jelenleg.
Legfeljebb, ha ez is elromlik, rögtön kidobom a kukába, szervizbe nem viszem, annak nem látom értelmét, eddig egyet sem javítottak meg nekem garanciában, vagy azt mondták, túláramot adtam neki, vagy azt, hogy eláztattam
Kihívás az jó ötlet. ezért szeretem a Delleket[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
nggabi
félisten
-
silvergod
őstag
válasz SzlobiG #28631 üzenetére
OK köszi
tehát ha felrakom kiesre és felismeri gond nélkül,akkor elvileg semmi gond ott látni akkor mindent.
akkor már csak abban kell reménykedni hogy ne tiltsák le kintről. de elvileg gyári független samu garanciával...
egyébként itthoni semmikép se lehet?Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Sógi
addikt
Valaki tud root nélküli reklám mentesítő appot, amihez nem kell root?
-
-
Andreas2
tag
válasz Zsolaf #28614 üzenetére
Nekem a következő módszerrel sikerült letölteni Magyarországról offline térképrészletet a Google Térképpel:
Csökkentettem a nagyítást addig amíg az "offline térkép nem érhető el ezen a terülen" üzenet át nem váltott "a kiválasztott terület túl nagy" üzenetre. Ekkor nagyon lassan elkezdtem újra nagyítani és az "átváltás" határán egyszer csak ki fogja írni hogy a "becsült méret 83 MB". Ekkor gyorsan megnyomom a Kész gombot és máris kezdi a letöltést. Elképzelhető hogy visszavált az "offline térkép nem érhető el" üzenetre, ekkor megint csökkentés, nagyítás, egy perc alatt kb. ki lehet cselezni és már megy is a letöltés.Tervezni viszont nem enged adatkapcsolat nélkül, POI-k sincsenek, tehát kb. egy papírtérkép funkcionalitását nyújtja így a Google Térkép. Tehát adatforgalom minimalizálásra használható.
-
Gizmo94
veterán
Kicsit hiányos a szövegértésed, de elnézzük neked.
"(#28628) Gizmo94 válasza SzlobiG (#28622) üzenetére
Hivatalosan androidos verzió sosem volt, csak speckós kiadások. "
Helpdesk: Amit linkeltél, nem egy hivatalos, általánosan az android rendszerre kiadott és alkalmazható verzió, csak egyetlen típusra volt érvényes.
"csak speckós kiadások" megnevezés alatt... lett volna értelmezhető..
Welcome to Gizmo's Hungarian language courseMégha azt mondtad volna mint Kelzsoca, az nem is lett volna faszság..
SzlobiG: Szokott... Codename: Fly
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest