- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Előrébb jutottam az ügyemben, miszerint bekapcsolt mobilhálózattal 20%-ot merül a telefon éjszaka.
Egyik éjjel ezt sikerült kisajtolni belőle:
Látható, hogy ébren volt több, mint fél órát, de egy százalékot sem merült tőle, tehát a gond nem ott van. LFB és LH1 modemmel is ugyanilyen. Mit próbáljak még?hardverapro.hu/tag/chipman
-
Sapphi
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy a MIUI-ra (ICS) rá lehet-e tenni ezt a kernelt:
SiyahKernel S3-v1.5.3
Illetve, hogy van-e értelme?
-
csabicska
senior tag
Titanium Backup programon kívűl van e más amivel le tudom menteni a programokat,majd viszatenni?
Tehét más program tudja e helyetesiteni?
Köszi.-Galaxy S20 - The best-
-
mzsf
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok rezgés hibát? LH1 gyári Rom mellett nem rezeg. 1-2 hete rezgő mód mellett rendszeresen nem vettem észre a bejövőket. Azt hittem, csak a figyelmetlenség miatt, de ma rájöttem, hogy egyszerűen nem rezeg. Próbáltam a *#0*# kóddal, de úgy sem ment. Szerintetek ez szoftveres, vagy hardveres hiba? -
mumk1
addikt
Semmi.
Várom az amerikai prepaid MasterCard kártyámat, ami már postán van és a napokban ideér. Bízom benne, hogy azzal már tudom használni végre itthon is. Mindenképp beszámolok a fejleményekről.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma beléptem a klubba egy független, kék példánnyal, az Edigitaltól.
Szenzációs egy készülék ezt már most látom, nagyon tetszik. -
mumk1
addikt
Semmi extra. Azt írtam már korábban is, hogy egy OTP-s MasterCard-ot sikerült hozzáadni a 1.5-r75-v6 változathoz, el is fogadta azt. Egy büfében tudtam játszadozni vele (rendesek és főleg csinosak az eladók) , de sajnos az volt az eredmény, hogy fizetésnél kiírta, hogy rendben, de a terminálon már hibakóddal visszadobta a vásárlást.
Amit rendeltem, ezt amerikai címre rendeltem, így bízom benne hogy ezzel már menni fog. Igaz ennek az éves díja 10€.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
pappkarcsi
senior tag
sziasztok.
Nem rég adtam el a 4s-met és váltottam s3-omra. pannonos a drága én meg t-s vagyok.
akitől vettem kértem, hogy komfortosítsa, így lett rootolva és woodoo sim unlockerrel ellátva a készülék.A kérdésem az, hogy ha most a kies álltal ajánlott frissitést felteszem ezek megmaradnak-e vagy sem? Igazából az is jó lenne ha olyan rom lenne fent nekem mint ami nektek, hozzáértőknek, mert egy kicsit kimaradt az android és ennek fejlesztése, használata számomra. nagyon sok dologhoz értek de sajnos ez még nincs benne.
legelsők között cseréltem a telefont, igy még ez üzemel rajta egy apex luncher és holo locker mellett: 4.0.4; i9300xxle8; imm76d.i9300xxale8.
van olyan hely ahol le van esetleg irva lépésről lépésre egy kezdőnek, hogy mit és hogyan wipeoljon és frissitsen, esetleg szánna-e valaki erre időt és segitene nekem leírni?
előre is köszi, aki segit bármiben is!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
őstag
válasz pappkarcsi #10278 üzenetére
Hali!
Első hsz! Ha valami nem világos utána kérdezz!
-
Rengete
aktív tag
-
pappkarcsi
senior tag
még egy kérdés:
Ha most felteszem az LI7-et vagy akár [CM10][UNOFFICIAL][SEP14] temasek's UNOFFICIAL BUILD - V55 ezt, független lesz a telefon vagy sem?
illetve kell-e figyelnem hogy telenoros a telefon egyáltalán, ugy értem, hogy ez alapján kell-e a főzőtt romokat választanom? mert t-mobilos vagyok és a telefon telenoros.köszi!
-
pappkarcsi
senior tag
Ha nem akarja hotfile.com-ról csordogálva tölteni az ember az LI7-et:
-
rankesz
veterán
válasz pappkarcsi #10283 üzenetére
Nem kell figyelni a független romokra, max annyi lehet a para hogy az okosban fuggetlenitett telefonokat az ujabb romok visszazarhatjak...
Ha van félnivalod, akkor se itt keress segítséget, mert ez a téma itt a fórumon tiltott. -
Laraxior
titán
válasz pappkarcsi #10284 üzenetére
Kösz... utálom ha fél napig tölt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Psytech
őstag
Valaki feltolta már a DLI7-t? Van bármi érdemi változás az 5-höz képest? Miben javult?
-
Laraxior
titán
válasz Psytech #10287 üzenetére
Installation aborted.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bagoly81
aktív tag
gameloft os játékokat hogyan lehet áthelyezni belső-sd ről külső sd-re?
-
rjg
őstag
válasz pappkarcsi #10282 üzenetére
Szerintem - és ez igaz volt már az S2-re is - a gyári ROM-ok bőven olyan minőségűek, hogy nem kell főzöttet használni. Azt javaslom, amíg meg nem ismered a rendszert, maradj a legutolsó hivatalos, független ROM verziónál, maximum root-old a telefonod. Ne egy béta vagy főzött verziót használj, mert ezekben nagyobb eséllyel fogsz hibákkal találkozni, amit az Androidnak fogsz felróni. Ha már valóban kihasználod a rendszert és kísérletezgetni akarsz, (feszültségek állítgatása, egyszerre két ROM dualboot-tal, stb.) ráérsz akkor váltani.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
GeneraL_XTX
veterán
Nézegettem videókat az új iPhone-ról, azért ha másban nem is, GUI sebességben megint nagyon odaver a cucc
Azért kiváncsi leszek a végleges jelly bean-el meg fogja tudni-e ezt közeliteni az S3, mert ugye a hw-el itt sincs probléma csak ugye az OS...
Mert azért jelenleg igen-igen sűrűn bericeg főleg ha sok a widget és még egy mozgó háttér is van beállitva. A kezdőképernyős feloldás animációnál meg szinte mindig
[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
válasz GeneraL_XTX #10296 üzenetére
a 4s-t most is simán odaveri.
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
pappkarcsi
senior tag
válasz rankesz #10285 üzenetére
(#10285) rankesz:
woodoo galaxy sim unlocker-el van komfortositva, de ugy tudom ez már az ujabb romokban már nem müködik. Ezért keresek olyan megoldást amivel tudni fogom használni a telefont ha frissitek is. Nem kérem senkitől, hogy mondja, hogy kell csak annyit, hogy ha felteszek egy romot "innen-onnan" tudom-e használni majd a kártyámat.(#10292) rjg
A független rom verzió egyben azt is jelenti, hogy bármely sim használható a készülékben?(#10288) Laraxior
Szívesen!
"Installation aborted. " nem volt jo a torrentes verzio?(#10292) rjg
Azzal a problémával akartam kezdeni valamit, hogy ha van egy böngsző nyitva + facebook és mondjuk egy whatsapp is, ezek közti váltásnál minden alkalommal újratölti a tartalmat, gondolom mert nincs elég ram. pedig nincs más nyitva, megnéztem, forced stop mindenre mégis 60-80mb a maximum üres ramom. egy egyszerű zynga pokert nem tudok játszani mert kiírja, hogy kevés a memória, zárjak be néhány alkalmazást, miközben semmi nem megy. Az én hibám lenne, hogy elvárom azt, hogy 8-10 program elfusson... szinkronizálodjon a telefonon folyamatosan? időjárás, whatsapp, viber, fb messenger.. Mi lehet a megoldás, mire tippelsz/tippeltek?Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
rjg
őstag
Kérlek Nézd, az emberek 99%-ának jó volt, Neked nem. Lehet, hogy Neked a speciális igényeid miatt volt olyan hiányérzeted, amit főzött ROM-mal orvosoltál, a többség nem a stabilitás miatt "játszott" ezekkel. Élő példa egy ismerősőm, aki tavaly ősszel vette a T-től az S2-jét és a héten frissítette a javaslatomra OTÁ-n keresztül 2.3.4-ről. Ha nem mondom neki, még egy évig el lett volna a GB-vel és átlagfelhasználóként - mail, office, net - nem voltak bajai a gyári ROM-mal.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Whisky topik
- Futás, futópályák
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest