- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCTAMD
őstag
Annyi hogy angol és német SIMmel tudok előnyhöz jutni.Persze ez nem sok embert mozgat meg.
Ha le van töltve gépre egy akár régebbi független OXM S8 és egy OXM S8+ csomag,és mellette van egy német és angol kártya,akkor bármennyi telot le tudok frissíteni legújabbra,és nem kell csomagokat letöltögetni soha többet
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
sgeza
veterán
válasz OCTAMD #12552 üzenetére
Értem, amit írsz, csak a samfirmre vonatkozó részt helyesbítettem.
A többi ota frissítéshez képest juthatsz előnyhöz! A samfirmhöz képest nem feltétlenül.
Más kérdés persze, hogy akarsz-e odinnal feltenni romot avagy nem.
Csak az első állításod korrigáltam, miszerint előbb kapod meg, mint samfirmmel. Ez ilyen formán nem igaz. Nem is hasonlítható közvetlenül a kettő egymáshoz. Mint írtam, pusztán a között is lehet 1 nap eltérés, hogy otán töltesz, vagy rádugod a gépre. Ez egy dolog. Te a verzión belüli elsőbbségről beszélsz, ami igaz, hogy a te kártyáddal előbb kapod uhyanazt a romot, mint mondjuk itt valaki egy magyar simmel.
De ez nem hamarabbi, mintha samfirmmel töltenéd, mert "kábelesen" nem jön annál hamarabb semmi! A különbség csak annyi lehet, amennyit a kábeles kontra ota megjelenése hoz. Az meg lehet egyik vagy másik javára egyaránt.De nem lényeg annyira, csak pontosítani akartam.
[ Szerkesztve ]
-
Szeszkazán
senior tag
Sziasztok,
Valaki nem tudja mi lehet a gond, a régi telefonomnál beállítottam, hogy hívások fogadása meglévő esetén, ott szépen rendben becsörgött akkor is.
S8+ meg hiába van beállítva, ha hívnak kapok sms-t hogy hívtak , nála meg olyan mintha ki lennék kapcsolva. -
Lanash
senior tag
válasz Williamgrant #12531 üzenetére
Köszönöm a segítségeket!
Többieknek is ezer hála: @OCTAMD, @Pompi, @thebear007 -
Mr.Silkó
veterán
válasz Szeszkazán #12558 üzenetére
Hívásvárakoztatás be van kapcsolva?
-
N.otorious
senior tag
Az a bluetooth os dolog amit beszéltetek, a haverom alpine magnójánál újra kell párosítani állandóan, a saját jvc magnómnál meg jól működik......a jvc régebbi......érdekes.......
amúgy már a sammobilon is fent van az új rom
[ Szerkesztve ]
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
w333
félisten
-
thebear007
aktív tag
válasz leslien #12571 üzenetére
Elvileg ha lecseréltem függetlenre, amikor kijön az O, akkor azt is megkapom. Viszont a biztonsági frissítés miatt én nem vártam, és az aksi is fényévekkel tartósabb. E mellett sok apróság is változott.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
leslien
nagyúr
válasz thebear007 #12572 üzenetére
azért hozzá kell tenni most Telekom tényleg szurokban lépett ,mert eddig Telenor vitte a pálmát...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
OCTAMD
őstag
Attól függ ,hogy mi lesz az első kód a 3 közül
Pl.XEU/XEH/TMH ,akkor angolról frissít
ha XEH/XEH/TMH akkor magyarról
Megoldható mindkét verzió,ha angolról akarod,nem szabad sim kártya RESETet végezni
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Mr.Silkó
veterán
-
Uchiha1218
újonc
Üdv. Sok helyen keresgéltem már de nem találtam pontos választ. Tehát ha Odinnal mondjuk egy másik régióba tartozó romot tennék fel ugrana a garancia? Mivel Telekomos vagyok és mint írták többen elég lassan frissül és nekem is júniusi van.
-
OCTAMD
őstag
válasz atesz.tilla #12578 üzenetére
Nem azt jelenti
1.Innen frissít XEH magyar
2.Valamilyen magyar kártyát használsz
3.TMOBILE HUNGARY telefon TMH[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
Nyilván aki a legfrisebb QH3 angol vagy német csomit tette rá,és XEH magyarra váltott,annak már nem kell várnia a még nem is létező XEH magyar augusztusi frissítést,hiszen már ott van a telon neki
[ Szerkesztve ]
-
Zolio3
senior tag
válasz icemad #12515 üzenetére
Igen! Ezért írtam, hogy a legtöbben tudják (a kivétel erősíti a szabályt), és szintén azért írtam: nagyon helyes, hogy le van írva. Nekem mindösszesen a hangnemmel volt a bajom, és hogy minősítik az embert. Mellesleg gyorsabbá sima root joggal, Stock kernellel sokkal többet nem lehet kihozni a készülékből. Ahhoz Recovery, és minimum másik kernel. Azt gondoltam, hogy a mélyvízbe pont ezeket kellett volna szájbarágósan leírni, hogy egy kevésbé gyakorlott is tudja mi mire jó. Azok, akik Pistikére hallgatnak a szomszédból, nah azok megérdemlik.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Zolio3 #12582 üzenetére
Bármilyen konkrét, megfelelő anyag bekerülhet a témában az összefoglalóba, ugyanis az folymatosan frissítés alatt van. Williamgrant kolléga önként vállalkozott a "mélyvíz" rész megírására, aminek én nagyon örültem, lévén nem vagyok ebben a témában gyakorlott. Sok munkája van ebben, úgyhogy nem hiszem, hogy le kéne szólni a témában tett erőfeszítéseit, inkább kreatív javaslatok tégy kérlek, mivel lenne érdemes a "mélyvíz" részt bővíteni. Amint megvan hozzá az anyag, és szakmailag ellenőrzik is a hozzáértők, egyből beteszem az összefoglalóba.
[ Szerkesztve ]
-
Zolio3
senior tag
válasz Uchiha1218 #12576 üzenetére
Nem ugrik. Ezzel nem nyitod a BL-t, és nem szerzel írási jogot. Ha nem az alaplap pusztul meg a készülékben, hanem csak pl kijelző beégne, akkor szervíz előtt Odinnal bármikor tudsz honos, szolgáltatói, vagy független romra váltani.
-
Zolio3
senior tag
válasz Mr.Silkó #12583 üzenetére
Ne haragudj érte. Simkó! Mint írtam, nem kifejezetten a tartalmi résszel van a baj, hanem azzal, hogy ezzel mást minősít, véleményem szerint ez sértő. Ez kb olyan, hogy hülye az, aki cigizik! Tudja, hogy egészségtelen, plusz nem is ingyen van, de úgyis fogja szívni. Ettől még nem kell minősíteni az embert.
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az [UAG Plasma] tokkal, illetve ezzel az [edzett üveggel]?
Illetve az üveglap fent marad a toktól?Köszi előre is!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Zolio3 #12585 üzenetére
A személyeskedő hangnemet senkitől nem fogom elviselni ezen a fórumon, bárkinek az irányába irányuljon is. Viszont talán még nem ismered a kolléga sajátosabb stílusát, nem hiszem, hogy meg akart sérteni téged. Ráadásul lehet, hogy ő is sértőnek érezte az általa megírt összefoglaló-rész kritikáját. A lényeg: ha nézeteltérésetek van egymással a későbbiekben, azt kérlek a fórumon kívül, privátban beszéljétek meg, ne kelljen már a fórumot emiatt takarítanom, illetve a modikat bevonnom.
On: Ha bárkinek építő jellegű ötlete, bővítési javaslata van az S8 témaösszefoglalójához, azt továbbra is szívesen megvitatom vele, alkalomadtán bekerülhet az összefoglalóba is.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Szeszkazán #12586 üzenetére
Nagyon szívesen!
-
Ateszpapa
addikt
Felraktam ma ezt: G950FXXU1AQH3
Auguszti frissítés, és megy a VoLTE is!
Eddig pöpec.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
DarthFater
tag
Valaki rendelkezik valamelyik tokkal a kettő közül..?
[ Szerkesztve ]
Fotózásért, filmezésért keress privátban :)
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Ismét egy DeX-es kérdés: Használja valaki HDMI-->DVI átalakítóval? Azt láttam, hogy a leírásban írják: csak olyan tv-vel fog működni amelyik támogatja a HDCP szabványt. Ennek ellenére esetleg valaki próbálta már?
Köszi! -
Ateszpapa
addikt
válasz atesz.tilla #12597 üzenetére
Azon nekem sem ment.
Független ROM
Ez a legfrissebb.A telefon beállításoknál a kapcsolatok, mobilhálózatokon belül van külön kapcsolója a VoLTE hívásnak.
Onnan tudom, hogy működik is, hogy ha telefonálok maradok 4G-n.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest