- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
válasz
bendegruz #420 üzenetére
egyébként cikkírókhoz lenne 1-2 kérdésem a pontozással kapcsolatban (nyilván i6-ot néztem hozzá)
először is a szoftver rugalmassága, bővíthetősége: 9-9. ezt hogy? az apple telefonjának rugalmassága köszönőviszonyban sincs a droidosokkal, noha ennek vannak előnyei is.
aztán az anyaghasználat: 10-9 (az edge-nek). mindkettő maximális prémium, mivel jobb az edge anyaghasználata? mi a hiba az i6-tal?
ár értéket sem értem, ha igaz amit itt irtak, hogy 290k, akkor a 250k-s i6 szerintem nem kaphatott volna szintén 7 pontot anno, vagy ez kellene kevesebbet kapjon. 40k azért nem kevés..
egy-két apróság még van, de ezek a lényegi kérdéseim.
köszi
(#422) Kasya :
esztétika: relatív
másik: OK, ezt majd meglátjuk évek múltán, hogy mennyire lesz gond a karcolódás. -
^Boss
őstag
válasz
Quasi_modo #415 üzenetére
a troll fogalmát nem ártana tisztáznod magadban, úgy látom.
de a gyengébbek kedvéért:
iPhone 6 cikk:
100 hsz / 50 fika (kamera kiáll, elhajlik mert túl vékony, szánalomapple, almabuzik, és hasonló elmés indokok)
S6 Edge cikk:
100 hsz / 10 nem is fika, hanem észrevétel. ez a különbség.közben a telefonok, mint ahogy meg is jegyeztétek, nem másolás miatt, de elég sokmindenben megegyeznek.
szóval akkor már csak az a kérdés, hogy az i6 "fanok" (jézusom, használók nem lehetnek, csak "rajongók", önmagában paródia ez) miért képesek a samsung szidását elfojtani, míg fordítva ez miért akkora móka? én tudom a választ, de nem sértenék meg senkit
-
^Boss
őstag
válasz
fogtunder #204 üzenetére
érdekes, 204 hsz kellett, hogy valaki megemlítse, hogy kiáll a kamera. (több nincs is)
fél év nagy idő, mostmár nem probléma, egy +40k-val drágább készüléknél semvalamint valamiért nem látok véresszájú trollokat, mint a konkurens cikknél. pedig minden adott
-túlárazott
-csamcsung
-túlvékony
-kiálló kamerade nyilván ez egy Android készüléknél már piros pont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest