- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
válasz
themrbmen #3248 üzenetére
Szerintem csak behoztad a download módot, szimpla ki be kapcs kell neki és kész, de azért várd meg mások válaszát is...ha nem ez van, nem szeretném ha miattam rontanád el
Szerk.: hang le+home+power a download mód. Megneztem...simán kapcsolt ki majd be...nem lesz baja...ez a download mode akkor kell ha odinnal akarsz szoftvert húzni rá...
Recovery az hang fel+home+power
De javaslom következő nekifutás előtt még olvass kicsit, nem hiszem hogy így kellene rootot megszüntetni...
Hacsak nem download módban újra húzod odinnal de akkor mindrn adat elveszik és ahhoz kell a gépre odin, letoltott szoftver és telepített driverek. -
KovA
tag
válasz
themrbmen #3212 üzenetére
Hello..
Töltsd le a SmartSwitchet ha windowsod van. Installáld fel. Utána dugd rá a telefont a gépre, várd meg míg felismeri felteszi a drivereket, azután a SmartSwitchben próbalhatsz esetleg egy SW frissitést ...
Én így probálnám elsőre
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest