- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
válasz
csabyka666 #28618 üzenetére
Én ezt használom mióta S6-ot használok.
Ujjlenyomattal jelentkezem be mindenhova, Chrome-al nem sikerült ezt elintézni.
Szerintem gyors a böngésző, csak a nagyítás lehetne jobb ha dupla koppal nagyítok nem elég. Vagy ha duplán kattintottam és rajta hagytam az ujjamat akkor Chrome-al ahogy húztam az ujjam úgy lehetett nagyítani folyamatosan, itt ilyen nincs.
Ha együtt tudsz vele élni akkor használd, szerintem mobil netből is kevesebbet eszik. -
V.T.
aktív tag
válasz
KovyZoly #28463 üzenetére
Hasonló volt az enyémnek is, először a gyorstöltés nem ment a gyárival, aztán már másik gyorstöltővel sem töltötte gyorsan.
Később már a simával is sokkal lassabb volt, míg végleg feladta a harcot nem akarta tölteni usb-n keresztül.
NFC töltő volt itthon ez volt a szerencse.
A híres-hírhedt Telemax-hoz elküldtem a problémámmal, visszakaptam egy hét után hogy semmi baja a telefonnak minden működik rajta. Csak operációs rendszer nem volt rajta, Knox ugrott.
Amúgy azóta tökéletesen működik a töltés, nem tudom mit mókoltak vele. -
V.T.
aktív tag
Igen gyári rom volt rajta, azt raktam rá miközben ugrott a Knox. Így kaptam vissza a szervizből hogy nem volt rajta rendszer, de ezt leírtam már egyszer.
Most gyári rendszer van rajta, jelzett hogy van frissítés letölti, belég download módba de nem tudja telepíteni.
Nyilván nem fogom szervizbe vinni többet -
V.T.
aktív tag
Ota frissítés érkezett, letöltöttem de nem tudja telepíteni. Újraindul a telefon és kiírja hogy nem sikerült a telepítés látogassak el egy Samsung szervizbe.
Ez normális?
Knox számláló 1-en áll, de a beállításokban az eszköz állapota Hivatalos.
Ez kavarhat be neki? -
V.T.
aktív tag
Igen a smartswitch-re én is gondoltam, holnap keresek egy telemax telefonszámot amit talán fel is vesznek és beszélek velük, de ha te esetleg tudnál egy váci úti elérhetőséget azt is megköszönném. nem szeretném annyiban hagyni ahhoz túl nagy összegbe volt a készülék és szeretem is.
Semmilyen illegál felirat nem volt, az volt hogy a Smartswitch progira kössem rá és rakjam helyre a rendszert kb. -
V.T.
aktív tag
válasz
Kékes525 #27877 üzenetére
De így nem tudok ha már ugrott a számláló, én is gondoltam rá egyébként hogy lehetne reklamálni de nem tudom bebizonyítani hogy már így kaptam kézhez.
Ők azt fogják nézni hogy a számláló 1-en áll és innentől nincs gari. Az nem hiszem hogy érdekli őket hogy mikor és hogyan történt.
Erre kéne valami ötlet hogy támadjam meg őket. Fogyasztóvédelemre gondoltam. Reklamálni akartam telefonszámon de nem találtam olyat amin lehetne, mert amiről hívtak az csak kifele telefon felhívni nem lehet őket rajta.
az 1 fájlosról én sem tudtam hogy ugraszthatja. de jobb most már másnak előre gondolkodni és utána nézni.
Én is arra tippelek hogy azért volt felkiáltó jel mert már akkor ugrott a knox. -
V.T.
aktív tag
Az a baj hogy hiába lehetett előtte már ugorva a Knox, nem emlékszem rá sajnos. Mikor a háromszög bejött amikor rádugtam usb-re vagy töltőre akkor a download mód bejött de nem figyeltem rá mert örültem hogy az bejött hogy tud kommunikálni a géppel.
Recovery-t egyáltalán nem tudtam behozni pl. Szóval utólag lehet hogy már akkor is azt írta hogy nem Official, de utólag nehéz ezt bebizonyítani.
Facebook oldalukon megköszöntem nekik meg lepontoztam őket. Samsung ügyfélszolgálaton bejelentettem, de szerintem ez kevés lenne. -
V.T.
aktív tag
Igen hivatalos Telemax szerviztől kaptam vissza a telefonomat másodszorra, először sem tudták megcsinálni azt ami a probléma. Ahogy kiderült a hiba én egyből telefonáltam a Samsungnak ahol mondták, hogy kérjek megint javítást és mondtam is hogy tök jó mert megint 2 hétig nem lesz telefonom. Ráadásul a csere készüléket ugye elvitték és egy nyomógombos nokiám van itthon tarcsiba.vSajnos innentől gondolom nem sok esély van bebizonyítani hogy mi történ.
A jegyzőkönyvben az van hogy nincs baja, nekem jó lett volna mert a töltést veszi de rendszer nélkül nem indult el, így kezdtem el utána nézni hogy lehetne megcsinálni. Azóta működik rajta a legújabb Rom, de a számláló nem értem miért ugrott....Kettőször volt egymás után a szervizben összesen talán 3 hetet. így ez az opció nem működik mert nem egyhuzamban volt.
-
V.T.
aktív tag
Ha tudom hogy a 4 fájlos a jó akkor azt próbálom, sajna ez is lassan jött le mert az Invitel elég gyenge felénk.
Tudom hogy nem tudom bebizonyítani, hogy ők voltak a hibásak. csináltam egy fényképet hogy mit mutat a telefon mikor a töltőn van, meg telefonáltam a Samsungnak az nyilván rögzítve van. Szegény csaj nem győzött elnézést kérni meg hogy a felhasználók nagyon fontosak a Samsungnak stb. de nem tud mit csinálni kérjek új futárt.. Én meg ugye nem akartam július 1 óta megint telefon nélkül lenni mert azóta húzódik a dolog. A mellékelt szerviz papíron meg az van hogy összevetették másik telefonnal és hozza a szükséges értékeket, de nem tudom hogy ha nincs rajta rendszer. Egyébként a töltést nem vette egyáltalán, azóta az működik szóval a home gomb zörgéssel együtt lehet élni, de innentől ha van valami akkor az fizetős lesz. -
V.T.
aktív tag
Jeleztem nekik, reklamáltam a Samsungnál is. De annyira felb*szott hogy megint 1 hétig nem lesz semmilyen telefonom sem, hogy gondoltam rakok rá, nem bonyolult.
Hát a leírás alapján nem igazán sikerült ugrasztás nélkül.
Pedig romoltam már régebben is, igaz nem samsungot.
De érdekes mert bent a rendszer meg azt írja hogy az állapotba Hivatalos. -
V.T.
aktív tag
Odinnal a leírás szerint telepítettem egy XEH régiókódú rom-ot a Sammobile oldalról lett letöltve.
Szomorúan tapasztaltam hogy miután elindult a rendszer és ránéztem a Knox-ra ugrott, így vele együtt a garanciám is...A készülék a beállításokban azt írja az eszköz állapotánál hogy eredeti.
Pedig mindent a leírtak alapján csináltam.
Hogy történhetett ez szerintetek? Köszi -
V.T.
aktív tag
válasz
whiteman0524 #27292 üzenetére
Nekem most cserélték a kijelzővel és a home gombbal együtt. Semmi probléma a csatlakozással. Összeszerelésre sincs panasz.
-
V.T.
aktív tag
Köszi a videót megnézte.
Mondjuk így, hogy 20perc sem kell hozzá hogy szét és össze szereljék nem tudom miért ültek rajta 1 hetet
Még s3, s4 korszakból gondoltam hogy egyben van a kijelző a gombbal meg a kerettel. Ez úgy tűnik jobban szerelhető.
Az aksit sajnálom hogy nem cserélték mert számomra nagyon gyenge, 1,5 óra kijelző időket produkált nálam.
Igaz vagy a wifi vagy a mobilnet mindig be van kapcsolva.Most töltőn van, de 99%nál nem megy feljebb folyamatosan világít a piros led a tetején.
Közben megjavult
Érdekes. -
V.T.
aktív tag
Heló.
1 hete igényeltem futárt a telefonomhoz mert zörgött a home gomb, és nem is úgy működött mint ahogy kellene minden helyzetben, plusz az aksit is szerettem volna cseréltetni de pont elmúlt 1 éves.
Ma visszahozta a futár, a kijelzőt a home gombot és az usb csatit és kábeleket cseréltek.
Én úgy tudtam hogy mint ahogy régebben is a kijelző egyben van a gombbal és a kerettel, nem lehet külön cserélni. A kereten maradt egy karc ami előtte is ott volt, tehát azt biztos nem cserélték.
Valamit biztos csináltak vele mert máshogy kattan a gomb, viszont az enyhe zörgés megmaradt de nem olyan erősen mint eddig.
A aksit sajna nem cserélték, pedig örültem volna.Ami pozitív, hogy a garanciát kitolták azzal az idővel amit a szervizben töltött. Régen nem emlékszem, hogy ilyet csináltak volna, pedig volt Samsungom amit gariztatni kellet.
Gondoltam megosztom veletek a tapasztalatomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest