Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauddip
aktív tag
válasz
madkiller #40887 üzenetére
Igazából ma lett véve a telefon, csak azért gondoltam, h egyből itt érdeklődöm, mert ugye 3 napig azonnal cserélik, ha annak lenne gondja, de így, h letöröltem az összes frissítését a youtube-nak, úgy meg jó volt teljesen... Szerintem a programmal lesz valami, de azért még írj már légyszi, h azóta is jó-e mondjuk holnap!
Köszi előre is! -
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
ma vettünk egy Galaxy S4-est, olyan 20%os akksival kaptuk meg, feltelepítgettem a másik telefonomon használt, megszokott alkalmazásokkal, és egy olyat vettem észre, h a Youtube-os videók képe teljesen összeomlik, képkockás, és ilyen szürke négyzetek jelennek meg benne. Legújabb szoftverfrissítés van a telefonon, és minden alkalmazást (youtube-ot is) a legújabbra frissítettem. Ezek után letöröltem a Youtube alkalmazást, csak az alap volt rajta, ami eleve rajta van a telón, és úgy meg tökéletesen játszotta a videókat.
Ezzel találkozott már már is? Ez lehet attól, h túl alacsony volt már az akku feszültség, és mondjuk a videó gyorsító nem kapcsolt be, vagy ilyesmi?Vagy valami gond lehet a legfrissebb youtube alkalmazással?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest