Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Ezt az akkut már nem érdekli az, ha akármennyit töltesz rajta akármennyi időnként, nem kényes a teljes feltöltésre, nincs memory effect. Egy dolgot nem szeret, a teljes lemerítést, illetve mélykisülést, de erre az elektronika vigyáz úgyis. Nyugodtan dugdoshatod akárhányszor, semmi baja nem lesz, a teljesítményéből sem fog ezáltal többet veszíteni.
ferenck: Van egy rakás, több jó custom rom is van, én is nyitott bl- es romon vagyok, nem váltottam újabbra. Semmi hátrányát nem érzem. No lag, semmi fc, a telefon smooth és az akkuidő is teljesen jó.
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #26354 üzenetére
Ha még nem csinált factory resetet, még lehet menteni. Csak bedobni recovery módba és újra rátolni az eredeti romot Odinnal, van esély, hogy elindul.
Utána meg mentés. Ez csak egy boot baj, itt az adatok még megvannak mind. De egyébként, mielőtt még újratolná Odinnal az eredeti romot: ki kell nyomni így ahogy van on-offal, megpróbálni újra bootoltatni, otthagyni vagy negyedórára, vagy indul, vagy nem. Sokszor gondolkozik jó ideig, mielőtt bebootolna.. Ha nem éled, akkor pedig feltolni az eredeti romot Odinnal.
-
Gizmo94
veterán
válasz
hdekakas #25895 üzenetére
De ezt csak neked, csak ma. Egy olyan oldalról copyztam, ahonnan letöltheted. Mielőtt az újabb kötekedésedbe belemennénk mélyebben.
"Magyar független XEH i9505 4 fájlos 4.3 Jelly Bean I9505XXUEMJ7 ZÁRT BOOTLOADER!"
"Magyar független XEH i9505 4 fájlos 4.2.2 Jelly Bean I9505XXUDMHA ZÁRT BOOTLOADER!"Ennyit erről, lépjünk túl ezen is.
dantambt: Szívesen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
dantambt #25892 üzenetére
De, simán vissza lehet. Odinnal, egyszerűen visszarakod bármelyiket, amelyik zárt bootloaderes.
Bootloop esetén nem kell feltétlenül négyfájlos, elsőnek megpróbálhatod az egyfájlosat is.hdekakas: Kértelek, hogy fejezd be. Világosan, többször. Olvass utána és megtudod.
-
Gizmo94
veterán
válasz
hdekakas #25890 üzenetére
Kipróbáltad a WD40-et? Nem. Pedig jó...
És megint nincs vessző, a "hogy" előtt, továbbá wd40-nel, és nem wd40-el. Ebben az esetben a val-vel v-je hasonul.. .. 160k-s telefon, nem 160k telefon.. vitatéma egy szó, a még 1x alapjaiban vicc, de van még bőven. Ha figyeltél,mondtam, ha értelme van annak amit írsz, nem baj, ha helytelen.
A hozzászólásaim kifejezetten szelektáltan történt idézgetése pedig csak azt bizonyította, hogy nem egyedül vagy.
De kértelek valamire. Ebből ban lesz és azt nem akarom. Nem tudom, hogy világos-e. Részemről befejezett a történet, további problémáidat privátban, ha muszáj. Igen, pontos j-vel. -
Gizmo94
veterán
válasz
hdekakas #25888 üzenetére
Segítek. én ismerem a hiteltelen szót, alkalmaznám is, elsősorban veled szemben, de hiteltelenséget folytatni nem lehet, mert ez nem cselekvés. Érted? Nem. Nem baj. Pedig általános iskolai tananyag. Egyébként nem sorolom a hibáidat, egyrészről túl sok lenne, másrészről ha már érthetően írsz, mégha nem is helyesen, az már ide bőven elég. De, hogy megnyugodj, csak egy: a "hogy" elé vessző kell, elhagyása durva helyesírási hiba. Utolsó hsz. részedről? Kukk. De kell ez ide? Nem kell. Mondtam már, hogy nem egy platformon vagyunk, de én nem akarlak és nem foglak bántani, csak nekem ne ossz észt, szükséged van neked mindre, amivel rendelkezel, hidd el..
A topikban pedig nem túlzottan régen jelentél meg, ahhoz képest eléggé magabiztosan minősítesz. Részemről itt zárnám a kettőnk között kialakuló igencsak off és meddő vitát, mert megint engem fognak kibanolni és nem téged, ezt már tapasztaltam. Tehát, részemről semmi bajom veled, de fejezzük be.
-
Gizmo94
veterán
válasz
hdekakas #25886 üzenetére
Ha már megemlítettél:
Ennyi helyesírási hibával és fogalmazni nem tudással, képzavarral, szóismeret hiányával küszködve, lásd: (hogyan lehet hiteltelenséget folytatni, ezt megmagyarázhatnád) , de ez csak a jéghegy csúcsa,a helyedben mélyen hallgatnék. Igen mélyen.. Másrészről a részemről írt hasznos és segítő hsz.-ek számát tekintve, úgy hiszem, hogy szintén nem kellene túlzottan piszkálnod a kérdést, mivel volt, évek óta, jó sok... De mondjuk úgy, hogy minden úgy van, ahogy mondod, lévén nem az vagy, akivel érdemi vitát folytatnék.. Érezd jól magad, én nem akarom elrontani a kedved, sok sikert a továbbiakban is..
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #25801 üzenetére
Jobb az, összességében nem is kicsit. Csak a hsz. elején a topikban általános véleményt fogalmaztam meg.
A végén meg a sajátomat..
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #25797 üzenetére
Dehogy jobb. S4-nél nincs jobb.
Pláne, hogy most már óccsó, megfizethető, nulla %-osra meg pláne.. Ami meg is látszik, minden szinten..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Parallaxis #25795 üzenetére
Mivel az előző hozzászólásokból, amelyekben ugyanezt írták le, szerinted nem értettem meg, így köszönöm, hogy leírtad újfent, ugyanazt. Ugyan én nem neked írtam a választ, hanem vick-nek, de toljad nyogodtan.. A kioktatást nem viszonzom, nyomjátok. Szórakoztató.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #25765 üzenetére
Jó sok baromságot irkáltak neked itt össze. Ami az igazság, ha a termék valamiért nem tetszik neked, nem olyan, mint vártad, lehet hibátlan is, ha visszaviszed és kéred a vételárat, kötelező visszaadni. Nem kötelezhetnek az eredeti összeg levásárlására, ilyen nincs, ez egyértelmű törvénysértés. Példa: Tescoban vettem kávégépet ajándékba, 33k-ért, de a célszemélynek nem tetszett, mert nem főzött presszókávét, csak hosszú löttyöt. Ezért még aznap visszavittem, elkezdtek hisztizni, hogy vásároljam le, de nem találtam másikat ami megfelelő lett volna. Mondtam, akkor vissza a pénzt. De nem, csak levásárolhatom, vegyek akkor bármi mást. Ok. Mivel nincs szükségem ilyen értékben semmire, így akkor most kérem a vásárlók könyvét, egyúttal a fogyasztóvédelemhez fordulok. Felhívtak egy vezetőt még onnan az ügyfélszolgálatról, le sem jött, telefonon nyomta, hogy adják vissza a pénzt, amit vissza is kaptam. Valós történet, tavalyelőtt esett meg, személyesen velem. Tehát a helyzet ez.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Safari #25351 üzenetére
Magyarán szólva semmi, mivel már a custom recovery betesz a számlálónak a rom telepítése előtt. Recovery nélkül pedig nem tudsz felrakni egy .zip -es romot sem, márpedig az összes custom az.
szaboba2: Másik módszer, ez eye candybb: a homescreenen két ujjal összehúzod a képernyőt, akkor feldobja az összes lapodat. Utána odahúzod középre azt amelyiket home-nak szeretnéd , a tetején a kis nyílnak meg böksz egyet, hogy az legyen a home.
Itt tetszőlegesen tudod variálni a lapok helyét a sorban, valamint azt is, hogy melyik legyen a homescreened.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Szatura #25289 üzenetére
Esetleg még itt tudod megnézni, vagy Google-ba beírod, hogy imei finder és kidob egy rakást. Kőbe azért ne vésd az ott megtudottakat.
-
Gizmo94
veterán
válasz
skippper #25195 üzenetére
Ebben a topikban vannak a többiek akik így jártak, itt tudsz tájékozódni, hogy ki mit tett... Igen aggasztó jelenség és egyre több van..
Ilyenkor vagy méltányossági alapon javítják ingyen, vagy a fogyasztóvédelemhez lehet fordulni.
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
Szakiii #25142 üzenetére
Nem gányolja ez amúgy sem, nekem is van warez programom, de ha már használja valaki, legalább ésszel tegye. Amúgy az urban legend, hogy a warez cuccok károsak, persze, azok, a fejlesztőknek. Csak nem összevissza kell kapkodni, utána működik az. Különösen androidnál 99.9 százalékban nincs különbség a dolgokban...
-
Gizmo94
veterán
válasz
hdekakas #25138 üzenetére
Egyszer már leírtam, hogy mit csinálj, hogy ne frissítsen. Ha meg egy alkalmazás nem akar települni, mert nincs elég hely, akkor lehet, hogy meg kéne venned, mert ez csak akkor van, ha pl. tört, warez TBP-t használsz, vagy legalábbis szeretnél. Vagy tévednék? Ha warezolsz, legalább a cracket tudd használni, jelen esetben a lucky patchert. Eszetlen összevissza kínlódás és kapkodás ellen nincs gyógyszer. Egyébként majd akkor fog települni a warez TBP-d újra, ha a data/app mappából kitörlöd root explorerrel pl a com.keramidas.TitaniumBackup.odex gyanús fájlokat. Addig sajnos "nem lesz elég hely"
Így ezeket olvasva, jobban belegondolva, lehet, hogy nem is akkora hülyeség ez a zárt bl. a gyártó részéről... -
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #25062 üzenetére
Olyan alkalmazás nincs, ami nem eszik semmit.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #25060 üzenetére
Mint minden, ami működik, de nem eget rengető. Mindenesetre úgyis csak akkor kapcsolod be, amikor kell, nem kell állandóan futnia. Nem fogja földhözvágni az akkut.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #25055 üzenetére
Pfff....
De...
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #25053 üzenetére
Mégis?
Zenetuning.. Effektek, bass, stb. elvileg.. Nem hinném, hogy elneyerné a tetszésedet, nem egy Poweramp.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #25040 üzenetére
Eszük ágában sem lesz csinálni vele semmit. Nyilvánvalóan itt vannak a samsung magyar oldaláról néhányan, de őket sem érdekli ,hogy ki mit csinál meg mit vergődik itt, ebben biztos vagyok. Falon a légyszar ez az egész PH egy multicég még országos képviseletének szempontjából is, nemhogy a gyártónak. Hogy ki hogyan nyal alá itt a samsungnak, meg fényez bármit, az az ő dolga, de ha elégedetlen vagy, az sem fog érdekelni senkit, tehát kár is ezen vergődni..
Ami számít worldwide: vedd meg a terméket, utána le vagy szarva vele együtt. Ha nem tetszik, dobd ki, add, vagy ajándékozd el, kit érdelesz vele együtt, kifizetni már úgyis kifzetted, a pénz befolyt. A következő modellt meg úgyis megveszik, ha éppen nem te, majd mások, már csak az újdonság varázsa miatt, továbbá mivel az emberi kíváncsiság örök.. Különösen tőlünk nyugatabbra, ahol azért is megveszik, mert unatkoznak, nem tétel az ára, vagy ajándékba kapod, mert hűséges vagy a szolgáltatódhoz, az meg vett x tíz vagy százezer darabot így is-úgy is, tehát a pénz újfent ömlik.
A sok csilivili szaral, mutogass neki, integess, beszélj, (amikor androgün kis majmok, meg szálkapálcika csajok nyomkodják fossásminkelve a gyári marketinghadjáratban az új csodát és mind éktelenüldekurvára boldogok, amint ez látszik is rajtuk), meg úgyis eladják az új modellt. Innentől az írás első fele lép érvénybe és a kígyó a farkába harapott. Majd az S5...Revesz: Biztosan fog jönni rá még ez vagy az, de nagy flasht nem fog hozni már egyik sem. Addigra bőven kifutó modell lesz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #25031 üzenetére
Csak a kamera az egyforma, a "háttér nem egészen".
Egyébként szemétség volt kiadni az S4-et kétfajta hardverrel, amiből mindkettő vérzik valamilyen szinten. De az eladások őket igazolták, akkor meg hajrá.
Ettől függetlenül csinálhatnának valamit a nyilvánvalóan problémás szofttal. Nem teszik, már nem is fogják, nem érdekük. Ilyenkor már a következő modellre hajtanak, amit megint úgyis megvesz majd mindenki, ez az S4 már le van szarva részükről. Majd kapni fog még egy összatknyolt Kitkat-et és ennyi volt. Ez általános gyártói mentalitás, samsungra is érvényes. :/ -
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #25029 üzenetére
Hogy rendbetegye a szemét szoftvert az S4-en az igen, hogy átportolja a Note3 -ról az nem.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mkoch820 #25027 üzenetére
Ezt én nem nevezném átportolásnak, csak egy gyenge próbálkozásnak. Nem erre gondoltam..
"This is tested and being working on Touchwiz 4.3 rom. Yet its not fully working!"
Átnéztem a postokat, a felének crashel, a többinek összevissza megy. Ez nincs átírva rendesen, szerintem ez kiszedte az apk-t. átdobta egy odex-szel és annyi. Ez mindenkinek felejtős téma, ez egy szar.
-
Gizmo94
veterán
válasz
vick33 #25016 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik gombról van szó,de ha a home, akkor rossz hír, hogy csak úgy fér alá bárki is, ha hőlégfúvóval leszedi a kijelző üvegét, mert amúgy esélytelen. Ezért nem érdemes neki szétszedni a telefont, de még a szervizesnek sem.
kavics325i: Remélhetőleg portolja majd valaki a Note kamera appját S4-re és akkor ez is normális lesz. Eddig még mindegyik párhuzamos modellre átnyomták a Note cuccait. Tehát, hátha..
-
Gizmo94
veterán
válasz
vick33 #25007 üzenetére
Siralmas egy helyzet, mit ne mondjak.. Amióta voltam egy magyar samsung sajtótájékoztatón és volt szerencsém élőben hallani magasabb beosztású képviselőket is, nincsenek illúzióim. Nem hozzáértés és affinitás alapján dolgoznak sem itt, sem másutt az emberek ebben az országban. Az ügyfélszolgálatos sem különb, fogja a székét és szajkózza, amit előírtak neki, mást nagyon nem is tehet. Más kérdés, hogy semmihez nem ért, tehát kérdezni bármit tőle felesleges. Nem azért van ott, mert ért hozzá, hanem mert valaki benyomta oda lentre, a többit meg feljebb. Egyébként a gyártó érdeke: te se érts semmihez, vedd meg a méregdrága szarát, használd és ne piszkáld, lehetőleg ne sokáig tartsd meg, vegyél újat, akkor is, ha nem kell. Mellé még minden értékelhetetlen szart, okosórát, vezeték nélküli töltőt, aminek ugyan van vezetéke, tehát detto.. tehát add a pénzed és fogd a pofád. Előbbit minél többször és többet, utóbbit minél mélyebben. Közröhej ez a szánalmas reakciójuk is, ügyfélkapcsolati tréningen lehetne oktatni, hogy így ne! Respect, hogy ezt eddig bírtad idegekkel...
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #24743 üzenetére
bbela: nekem is. Begyulladt a fogam, éktelenül fáj. Ennél rosszabb napod nem lehetett..
Don't Panic:
-
Gizmo94
veterán
válasz
szabo.norbi #24720 üzenetére
Ha megy rendesen a telefon, nem rebootol, stb. akkor nincs semmi baj. Csak belevájkáltál a rendszerbe, meg szeretne magának egy nem gyári recoveryt, azt jelzi. Jól van az így, hadd fetrengjen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #24680 üzenetére
Tudom, Telenor nagyon görény a kedvezményekkel is. Van egy Telenoros kártyám is,94 óta , prémium ügyfél, stb. és alig jár valami kedvezmény. Amúgy a Vodánál van flottás korlátlanom, na az a cég sem egy grállovag.. Ezért is szipolyozom állandóan a család T-s platina ill. aranykártyás tagjait. A másik két cégtől telefont venni kb. vicc, csak hűségre érné meg, úgy meg nem veszek.
mgTerminator Hát ez tényleg rekordidőnek tűnik a kínai akku kinyírásában.
-
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #24677 üzenetére
Ez így ebben a formában igaz, ahogy írod, különösen a hűségidő végére elavulás, de platina vagy aranykártyára pontokért a T-nél pl. olcsón lehet telefont venni ha egyösszegben kifizeted, akkor is. Ha részletre veszed, valami szar csomaggal, akkor tényleg nem jó, úgy nem éri meg a két év kínlódás vele. Másrészről, ha mondjuk ottmarad az ember, akkor meg miért ne, tökmindegy. A garancia viszont ebben az esetben 100%, szemben a legtöbb egyéb beszerzési lehetőséggel, kivéve a multikat, de ott meg nem az olcsóságukról híresek.. A szolgáltatós frissítés meg nálam sosem volt motivációs tényező, mert kb. kibontás után kapta mind az új romot, meg "egyebet" tehát erről az oldaláról én sosem néztem, hogy hátránya lenne.
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #24674 üzenetére
Pont leszarom az avatarkérdést.
Akkor érdekes volt amikor kértem, mert kb. minden havernak akörül lett az S3 topikban, utólag viszont gyerekesnek találtam, mint ezeket a "rangokat" is. Jó ez így is, nem tök mindegy, mi a szar van ott? Egyébként kutya volt, ez a farkas, ez a régi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
b.bela1 #24672 üzenetére
A megjegyzés arra vonatkozott, a Jéééeezusom-ra, amit nekem írtál. Nem tetszett. Vágod? Ha pedig beírsz egy hsz-t, egy publikus fórumba, lehet rá reagálni. Ahogy ti is szoktatok az enyémre rendszerint, igen "kedvesen" Ez ennyi. Most ez fenyegetés lenne részedről? Mert annak idétlen. Látom, semmit nem értettél az egészből. Nem baj... Béke veled.
-
Gizmo94
veterán
Megint megy a nyavalygás, meg a szitkozódás, hogy nem jön a T-s 4.3, .. Véleményként olvastam, hogy van aki nem venne szolgáltatós telefont pl. pont ezért. Miért is?
Érthetetlen álláspont, mert abban biztosan nincs átverés a garanciát illetően, továbbá kp.-re is vehető és akkor nincs két év hűség, még egy nap sem... Másrészről egy szolgáltatós telefon addig az, amíg a romot nem cseréli le valaki függetlenre, ami nem tilos. Még a függetlenítés ( ha nem kókány szervizmenüben turkáló módon, hanem gyári kóddal) történik, sem érdekli a szolgáltatót, meg sem látja, sőt, utána sem néz, nemhogy az, ha valaki a romot lecseréli egy xeh-re. Amint írták itt is, maga a szolgáltató is rak fel független romot, nincs ebben semmi. Alaptalan para az egész, ami itt megy összevissza. Mondjuk, ha némelyeknek még a root is újdonság, meg a Triangle Away sem tiszta, hogy micsoda, eszik-e vagy isszák, cserébe az arc meg rendszerint hatalmas, akkor nincs is több kérdés.. LOL Jókat lehet itt derülni néha..falijja: Pedig ott van a weboldalán, ahonnan letöltöd, érthetően, világosan, képekkel illusztrálva. Elég, ha ott keresed
-
Gizmo94
veterán
válasz
szabo.norbi #24607 üzenetére
Az nem baj, ha hanyattvágódott, és forog a bele.
Nem a hasán fetreng az, hanem a hátán. Olyankor rendeződnek a belsőségei.
Viszont, ha piros háromszöggel fetreng, akkor nem érzi jól magát, olyankor valami félrement.
-
Gizmo94
veterán
válasz
scapegt #24514 üzenetére
Lehet Odinnal romot rakni, sőt,tök egyszerű, és az egyedüli stabil, tiszta, biztos megoldás. Elsőnek egy négyfájlos repartos rom, utána pedig az a rom, amit szeretnél. Így lesz gyári és tiszta rendszered.
Szerk: Akkor addig már ne piszkáld, kérd meg a szervizest, hogy csinálja meg neked a tiszta telepítést-repartolást.. Meg fogja. Legfeljebb dotálod kicsit.
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #24500 üzenetére
Azért mondjuk ezt olyanoknak kellene aktiválni, akik tudják is, hogy mi van ott, meg mi mire való. Aki még rootolni se rootolt, mert minek az, az garantáltan csak jól el fogja baszni a telefont abban a menüben, ha belenyúlkál a dolgokba. A fejlesztői beállítások nem alapszintű dolgokat tartalmaz, enyhén szólva sem.
kali: Megírtam már neki egyértelműen egy korábbi hsz-ban , nem sokkal feljebb.
-
Gizmo94
veterán
válasz
scapegt #24486 üzenetére
Ha utána nem rakod újra a romot, nem lesz a telefon tökéletes, de legalább egy wipe dalvik/partiton cache-t és egy data/factory resetet csinálj. Előtte ments le mindent, ami fontos, mert gyalulni fog az is. Kb. sokkal jobb lesz a telefonod, ha tökéletes nem is, bár az is lehet.. Szerintem bármelyik custom launcher tudja, bár nem használok custom launchert, más módszerrel témázok, nekem a TW tökéletesen megy.
-
Gizmo94
veterán
válasz
scapegt #24478 üzenetére
"+1
Tegnap frissítettem, eddig minden ok."
Most akkor ok. vagy mégsem? Mivel látom, hogy nagyban megy a komoly helpdesk már.
így csak röviden írok, utána ha megcsinálod, megcsinálod, ha nem-nem. A Go launcher szép, de egy bugbánya, hiba azt gondolnod, hogy egy launcher nem nyúl bele semmi másba, mint a saját folyamataiba. De, mindenbe. Amíg fent van, ne várj csodát. A galériádat is az fogja. Szedd le és javulás lesz. Másrészről a telefonodon kiessel nem tudsz tiszta telepítést végezni, felejtsd el a kiest, ha már eleve lassú volt mindenképpen, de amúgy is. A gyári frissítéseknél is fentmarad egy rakás kernelszemét. Neked akkor lenne jó és gyors telefonod, ha Odinnal tolnál egy négyfájlos zárt bl-es romot, az letakarít mindent, utána meg felraknád a kívánt romot. Go-t meg elfelejtenéd. Kb. ennyi a megoldás, vagy megléped, vagy szenvedni fogsz.
-
Gizmo94
veterán
20 db. ?? Ha árulod ezeket és frissíted, akkor ok, értem, de ha nem, hanem másoknak csinálod,akkor ezt komolyan mondod, hogy átlagban ennyi ember használ okostelefont, aki képtelen felrakni , vagy legalább frissíteni egy romot és hozzád megy vele?? Felmerül a kérdés, hogy akkor ezeknek ugyan minek egyáltalán egy ilyen biszbasz..?
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #24252 üzenetére
Persze..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest