- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
M0ng00se #13728 üzenetére
Nekem a böngészője állandóan leállt. Telefon random kikapcsolgatott...sikerült odinnal visszatennem a gyárit. Ezt szeretném valahogyan megrootolni. Csak félek már nekiállni, nem igazán találok olyan ingyenes megoldást ami nem akarná telerakni mindenféle kéretlen appal. Nincs tippet hogyan csináljam?
-
Doner
aktív tag
válasz
M0ng00se #13719 üzenetére
Nem akarok, én rootolni szeretném hogy törölhessek gyári alkalmazásokat amik nem kellenek.
Most odinnal feltettem a gyári legújabb romot(clean installt akartam csinálni hogy újra nekiugorhassak a rootnak a zavaró törölhetetlen appok nélkül), de azonkívül hogy elvette a root-ot minden alkalmazás ugyanúgy rajta van a "space analyzer" től kezdve a note editor, meg minden szar amit a kingo tett fel.
Md5 fájlt használtam. Az odin szépen végig is futott.
Ha feltette az új rendszert akkor miért van benne minden alkalmazás ugyanúgy? Azok is amiket én telepítettem.
Hogyan lehet odinnal rendesen formázni és újratelepíteni a rendszert?Előre is köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest