- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[DE2JAY]
senior tag
Most komolyan 1 ember véleményére bízod magad, minthogy végignézed a chartot?
S2 után a véleményem: a barna és a zöld az S2 képei után nem tetszik, olyan ájfónosra módosították a szoftverben (volt alkalmam megfigyelni van a közelemben az is), ráadásul szerintem pont a rohadt alma miatt (elnézést). Egyéb esetben nem szenvedek hátrányt úgy érzem. S3-mal is végeztem összehasonlítást semmi eget-verő. -
Pete55555
addikt
Én vájtfülűnek vallom magam (az olcsóbb fülesektől frászt kapok) Most direkt megnéztem az SGS-t, beállítottam a voodoo-t, hangerőt nem növeltem maradt -10db, bass boots-ot kapcsoltam be, standard/gain+5 full dynamic range-en. Így a lejátszóval az EQ-n a magasat és a közepet feljebb kellett tekerni (nekem) mert kevésnek éreztem, azazhogy a mély volt sok.
S4 minit pedig rock EQ-ra állítottam.
Szvsz nem sok különbség van köztük, ami abból a tekintetből nagyon jó, hogy az SGS az egyik legjobb lejátszónak minősül, még ma is, szerintem az S4 mini sem marad le sokkal. Bár az GS-t lehetne még babrálni, voodooval nagyobb hangerőt adni, több beállítás, stb, de én meg vagyok elégedve az S4 minivel ilyen téren.Hangsúlyozom, ez személyes vélemény, nyilván mindenkinek más a füle, én ezt tapasztalom/hallom.
(#2005) [DE2JAY]
Igen, ezt hozzáadva pláne jó teljesítmény amit a mini kiprésel magából.
Szerk: Jut eszembe, az adapt sound-al is szórakoztam, végigcsináltam a lépéseket, valami haszna van, nem oly' nagy hülyeség.
Szerk 2 - Most látom, hogy kérdezted
Csináld végig a lépéseket, szerintem nem hüyleség, bár hatalmas különbséget nem fogsz hallani.
Szerk 3: Sennheiser CX 300-as fülessel teszteltem a telefonokat egyébként.
-
[DE2JAY]
senior tag
Az amiről beszélsz az CSAK Custom kernellel + voodo sound-dal csalogatható elő az S1-ből is. Szóval most a custom firmware-t állítod szembe egy gyárival. Nem védeni akarom a tellát, de ezt azért kéretik figyelembe venni! Custom nélkül az S1 se szólt nagyot.
Amúgy a DAC-ra én is kíváncsi lennék, erről nekem sincs infóm!MÁS: ADAPT SOUND-ot próbálgatta valaki már állítani, én már az S1-en és S2-n kiéltam magam a darabokra teszteléssel, aki még teszt Fetisiszta az írhatna róla egy komolyabb szösszenetet!!
-
Pete55555
addikt
Ömmmm: LINK
BTW itt arról beszélt a kolléga, hogy az SGS-ben egy egész jó kis Wolfsonn hangchip (DAC) volt, amit a voodoo sound-al jól ki is lehetett használni, és valószínűleg az S4 minié nincs ilyen jó. (Milyen hangchip van benne, egyébként ? ezt még sehol nem olvastam )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest