- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Azért ez pont az az árkategória, ahol senki nem szokott őrült design újításokat bedobni. Mégiscsak volt egy SOC váltás, ami kb a lelke a rendszernek, plusz másfélszer annyi ram. A kijelzőn, meg kamera is teljesen rendben van ebben a szegmensben, senki nem 80e-ért adja a 13+ Mpixeles telefonokat. Az, hogy megtalálták a sarokban a s3 présszerszámát, túlélhető dolog szerintem (nem kevés pénz egy ilyen cucc). Kiegészítők terén meg külön előny, hogy hasonlít az S3-ra.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem nem lett olyan rossz ez a telefon, persze kicsit drága, de megy majd lejjebb az ára. A 4G szükségességét én még továbbra sem érzem, kevés helyen érhető el, csak a sok gigás csomagokhoz adják. Én is 4G-s telefont használok 3G-s hálózaton. A SOC teljesítménye is bőven elég a felhasználók nagy részének, nem játszik mindenki a Real Racing 3-al 0-24-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest