- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz adamka1313 #19261 üzenetére
Ha nem gyári app, akkor nincs.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz Markizmark #19259 üzenetére
Átnéztünk mindent, sajna minden akkukímélő genyó ki van nyomva és minden úgy van neki, hogy az appot semmi se tehesse háttérbe.
-
Winne
nagyúr
válasz Markizmark #19257 üzenetére
Azt mondja úgy van megadva minden.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Abban kérnék segítséget, hogy s22 Ultra telefonon a Wolr és a Foodora alkalmazás közben ha ki van nyomva a kijelző, akkor sokszor olyan hiba megy, nem látják a pillanatnyi helyzetét, mintha ki lenne kapcsolva a helymeghatározás. A Waze megy, semmi baja és a szervízben mondták, hogy másnál is volt ez a hiba, alaplapcsere után sem szűnt meg.
Location tracking issue. Hi! You have set your availability to 'online', but we are not receiving location updates from your device. Open Wolt partner to resolve this issue.
Tudtok valami 5letet, hogy lehet-e valami energiatakarékos beállítás ennek az oka, hogy ahogy ki van nyomva a kijelző lekapcsolja a helymeghatározást? Valami a fejlesztői beállításokban, vagy valahol?
-
Winne
nagyúr
Én nem tudom mi történik itt a kamerával, de tegnap olyat csinált a kamera, hogy 10 éve nem csinált ilyet okostelefon. 2 fps-el akadt a YT video a háttérben és befagyott a kamera élőképtől az egész telefon, itt vmi nagyon nincs rendben na.
-
Winne
nagyúr
Kicsúsztam a szerkesztésből.
Nekem pár hét után ezt mutatja átlagra.
Főleg YouTube megy, ez naponta egy óra felett kicsit plusz telefonálás és FB Messengerrel.
Nem rossz ez, rosszabbra számítottam az itt olvasottak alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz guriga1234 #18229 üzenetére
A bárányok is csordában vannak?
-
Winne
nagyúr
válasz Kleroo #18178 üzenetére
Ne bánd egy pillanatig sem, a kamerát leszámítva elégedett vagyok, kijelző nagyon jó, akkuidővel sincs bajom szerencsére, 2 nap feletti átlag bőven. Anyagilag nekem megérte, ha nagyon ki akarnék szállni belőle megtehetném, de S23U-ra pénzben nem mennék fel.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz bajnokpityu #18093 üzenetére
Ilyesmit tud az Apple Watch?
-
Winne
nagyúr
Na megvan az első rossz élmény az S22U-val. Kint az utcán sötétedés után utcai világítás mellett képtelen fókuszt találni, olyan az élőkép, mintha 10 fps lenmne, mert küzd az autofókusz, konkrétan nem lehet videót felvenni. Ezt a sima S21 simán legyőzte.
-
Winne
nagyúr
válasz bajnokpityu #18049 üzenetére
Mennyiért vetted újan?
-
Winne
nagyúr
válasz bajnokpityu #18046 üzenetére
Nincs baj a sufnival, csak ne a legkezdőbb legyen. Garis probléma lehet, találkoztam már olyannal, hogy nem csinálták meg a szervizben, mert nem erre a piacra szánt darab volt, hiába volt magyar számla hozzá.
-
Winne
nagyúr
válasz szkutyi #18035 üzenetére
A mai telefon akkumulátoroknak a hosszú távú kapacitásában szerepet játszik. hogy hogyan van töltve. Ha kiírta, hogy feltöltve, akkor le kell húzni, semmit sem tesz hozzá, ha folyamatosan töltőn van, de cserébe ronthat az akkumulátor élettartamán, ami csökkenti az egy töltéssel futtatható időt is.
-
Winne
nagyúr
Na kis használat után azt mondom nem bántam meg. Néha beakad görgetés közben a kép, de jó a kijelző, hiányzott is már ez a méret, az akksi sem rossz eddig.
Az akadás a proci miatt van? Itthon nem lehetett egyáltalán kapni a Snapdragon változatot?
-
Winne
nagyúr
válasz Kleroo #17957 üzenetére
S10+ kameráját én is imádtam, anyámnak adtam, nemrég mutatta a nyaralós képeit, mondom b@szki jobbak, mint az s21-em képei.
Ide a nagyobb méret és felbontás miatt jöttem, második telefon, többet tud bőven, mint amire használni fogom. A szoftver akadozást látom egy nap után is, hiába húztam újra, ezt nem tudom mire vélni, akksiban eddig rendben van és nagyon gyorsan töltöttem a 45 wattos töltővel.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Mobilnetes és wifis sebességekről mik a tapasztalatok? Létezik, hogy az s21 nagyobb sebességet tud, mint az s22u?
-
Winne
nagyúr
válasz Kleroo #17941 üzenetére
Akksiban nekem nincs gond az S21-el, két telefont használok, így kétnaponta töltöm. Ez ha ugyanilyen használat mellett tudja az 1 napot, nekem oké. Ami zavart és zavarna benne, ha akad a menü, vagy akadozva görgetek, mikor ránéztem ma, az s21 smoothabb volt, ezen meglepődtem.
-
Winne
nagyúr
Köszi a tippeket!
Az s21-ről főleg a méret és a felbontás miatt váltok, nem hiszem, hogy teljesítményben rosszabb lenne, mint az s21. Ha nem válik be még mindig tudok menni feljebb, de valszeg nem lesz indokolt nekem. Az s23 ultrára nagyon sokat kellene rádobni. Ez a 12/512-es darab lesz, 100k-t dobok rá.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Van itt aki s21-ről érkezett s"" Ultrára? Mik a tapasztalatok? Célszerű ezt meglépni 100k ráfizetéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest