Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lajmund

őstag

válasz Elit3Zotya #13469 üzenetére

Nem akarok havonta,fél évente,évente átköltözni. Akkor se tenném ha milliárdos lennék és szotyi pénz lenne bármelyik telo. Van több hobbym is megértem ha valakinek ez az mert elég gyorsan frissülö technika aránylag mindig van valami kiprobálni való téma. Több forumba is láttalak. Neked telefonos boltod van vagy használt kereskedés? Vagy csak ennyire rá vagy gyogyulva a témára? Igazábol a kérdésem szempontjábol mindegy csak mindig érdekelt :D Ha nem samsung és nem iphone akkor 3 évre még mi jöhetne szóba? Én jelenleg a 4 éves támogatással a samsungnál jobbat nem találtam. Ilyen romot fel le témát nem szeretnék stabil gyári cucc kell. Igaz az én telefonom sincs már támogatva de simán jó még minden és gyors is jó nem annyira mit a mostani toppok de azért nem annyira rossz ez se. De jobban örülnék ha még támogatva lenne. Elörendelni amugy nem szeretnék megvárnék egy két tesztet tapasztalatot. Igen nézegetem én is az aprot néha. Volt már hogy elcsábultam majdnem egy két jó árra de inkább megvárom az ujjat.

Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

Új hozzászólás Aktív témák