Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
Elit3Zotya #13469 üzenetére
Nem akarok havonta,fél évente,évente átköltözni. Akkor se tenném ha milliárdos lennék és szotyi pénz lenne bármelyik telo. Van több hobbym is megértem ha valakinek ez az mert elég gyorsan frissülö technika aránylag mindig van valami kiprobálni való téma. Több forumba is láttalak. Neked telefonos boltod van vagy használt kereskedés? Vagy csak ennyire rá vagy gyogyulva a témára? Igazábol a kérdésem szempontjábol mindegy csak mindig érdekelt
Ha nem samsung és nem iphone akkor 3 évre még mi jöhetne szóba? Én jelenleg a 4 éves támogatással a samsungnál jobbat nem találtam. Ilyen romot fel le témát nem szeretnék stabil gyári cucc kell. Igaz az én telefonom sincs már támogatva de simán jó még minden és gyors is jó nem annyira mit a mostani toppok de azért nem annyira rossz ez se. De jobban örülnék ha még támogatva lenne. Elörendelni amugy nem szeretnék megvárnék egy két tesztet tapasztalatot. Igen nézegetem én is az aprot néha. Volt már hogy elcsábultam majdnem egy két jó árra de inkább megvárom az ujjat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra dual gyári független 2026.07. 24. Telekom szavatosság
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra gyári független szép jótállással!
- Samsung Galaxy S22 dual 5G 128 GB
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest