Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
resist
tag
válasz
Csápájev #2170 üzenetére
Hát nagyon nem találtam még semmit igazából, működik ahogy kell. Mi8-at váltott nekem. Játék közben melegszik, de ahogy írták az új procik sajnos ilyenek. Elviselhető, nem laggol nekem (Diablo Immortal). Nekem megy az NFC, BT egész nap, beszélget az órával, wifi, két sim. Képek sem rosszak szerintem, bár még kicsit azért reszelhetnének a szoftveren. Összességében én elégedett vagyok eddig
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch 9 45mm LTE
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged