Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Ott kell lennie valami beragadásnak, én csinálnék egy hard resetet, aztán belaknám újra, és figyelném a reakciót.
A tegnapi napon alig nasználtam a cuccot, így most 25 órája megy, 44 százalékon van, és 3 óra 38 perc SOT időt mutat, 12 óra 14 perc hátralévő idővel, 21 perc beszélgetéssel. -
ak76
senior tag
válasz
MrBazsi #1588 üzenetére
Nincs semmi varázslat, a telefon kb 2 hete megy.
Minden szinkron bekapcsolva.
2X Gmail fiók, 1x Face 1x Messenger, Chrome tiltva, felesleges G-appok tiltva,(Gplay,zene,stb) dark téma egész nap, AOD csak érintésre kapcsol, illetve értesítésre.
Kijelző automata fényerőn, a hétvégén kevés beszélgetés (kb 20-30 perc) hétköznap egy óra napi beszélgetés mellett nem bírna ennyit.
Játék nulla, fényképezés kb 10-20 kép naponta.
Teljesítménymód optimalizálva, adaptív energiatakarékosság ON.Ma nem nyomkodtam, kiváncsi voltam így hogy merül.
11 órája vettem le a töltőről, most van 74 százalékon egy óra SOT idő, 14 perc beszélgetéssel.Egyébként tegnap este nem raktam töltőre, kíváncsi voltam mennyit bír, reggel hat körül még neteztem kicsit, némi yt,stb.
Ez lett a vége. -
ak76
senior tag
válasz
adalbert1 #1522 üzenetére
Most ment el az iPhone megszállott barátom, a legdrágább Xs kiszerelése van, és megtapogatta az S10E-t, hüledezett hogy egy Samsunghoz képest milyen pici (pici, LOL), meg hogy milyen szép képeket, videókat csinál, és hogy van olyan gyors mint az Iphone...aztán megnézte az árát, majd a kijelzőidőt, és lerakta a haját.
Nem töltöm fel ide a képernyőmentést, mert nem akarom lefutni a pár nappal ezelőtti köröket arról hogy hamisítom a SOT idő screen shot-ját, de 17 óra használat után, 15 százalék akksinál 2x annyi SOT időt mutatott mint a 450K-ba kerülő Xs-e, és amint mesélte, messze nem hibátlan a telefonja, mert idézem, "ez az iPhone már nem az az Iphone". -
ak76
senior tag
válasz
trialboj #1518 üzenetére
Ne is vedd meg, még véletlenül sem, hiszen a....izé...őő...melyik is?..telefon sokkal jobb, hibátlan a rendszere, sw-hw perfekt, nem produkál bugokat, nem indul újra, kiváló a kamerája, nem melegszik kánikulában sem, két hétig megy egy töltéssel, stb.
Elárulom, mindegyik, MINDEGYIK topicban ez megy, a Huawei M20P nyűgjei a kezdeti kijelző zöldüléssel, vagy a mostani hangszóró elhalálozással, vagy a fóliázhatatlan ívelt kijelzővel, ugyanúgy megkeserítik az userek hétköznapjait, mint a Mi9/MIUI primitív baromságai az ujjlenyomatszenzor kikapcsolhatatlan felvillanásaival( zseb mód hiányával), meg a direktbe elkúrt kamera sw-vel, amikhez mérten a proximity szenzor random bohóckodása csak egy vicc, az iOs tulajok az utólsó valóban stabil 10-es óta remegve várják az épp aktuális új rendszert, nem véletlenül, és amikor meg lesz nekik, akkor is majd azon fognak pörögni, hogy az Xs egy rohadt napot sem képes kibírni töltés nélkül, vagy hogy ez most "felülről érkezett lassítás", kvázi ukáz, "ideje új iPhone-t venni"
Aztán van még a Sony, a távszabályzószerű túlárazott vicc telefonjaival, vagy az Lg a bootloop és/vagy kijelző hibás fél év késéssel sem megjelenő szarjaival, az indokolatlanul Nokiának nevezett Nokia, meg a...
Őőő, kihagytam valamelyiket?
Az S széria nem tökéletes, nem hibátlan, de arányait tekintve ez még mindig sokkal jobb cucc, mint a konkurensek ugyanúgy nem hibátlan termékei, én nem győzködlek, menj csak, és vásárolj be, csak nehogy csalódás legyen a vége, mondom, ezek itt nüansznyi gondok, majd látni fogod. -
ak76
senior tag
Szoftveres bug, random előfördul az S10-es szérián.
Majd kijavítják, (vagy nem).
Más.
Sokaknak nem egyértelmű milyen k@rvára kibeb@szott jó készüléket birtokolnak, hogy relatíve csak ilyen apróságok szórakoztatják a felhasználókat, mint ez a képernyő elsötétülés, vagy a csekélynek kikiáltott SOT idő, de én az elmúlt fél évben féltucatnyi csúcstelefont birtokoltam, vagy csak átment a kezeim alatt, (M20P, Mi9, Note9, Xr, Xs, stb) és ahogy tapasztaltam, messze ez a tipus az, amelyikkel a legkevesebb problémám volt, nem is érzek késztetést hogy egy hét használat után eladjam az E-met, és ez nálam nagyon nagy szó! -
ak76
senior tag
Röhej de erre az évre azt hiszem megtaláltam a "tökéletes" készüléket.
A Mi8 (2 hónap használat) automata fényszenzora lomha, és a kijelző fényereje sem méltó egy Amoled panelhez, egyébként szerethető készülék.
Az M20P (3 hónap használat) majdnem tökéletes volt, de a kijelzője ledob magáról mindenféle üvegfóliát a legolcsóbbat, és a legdrágábbat is, a videós képességei pedig nem méltóak egy flagshiphez.
A Mi9 (3 hét használat) is nagyon erős cucc, de a MIUI marhaságait ezen a készüléken túltolták, vagy megszokja valaki, vagy nem, én már öreg vagyok az ízlésemet egy hardverhez igazítani, inkább a hardvert igazítom magamhoz.Ez a kis töpszli pedig egy nap után egyelőre perfekt, féltem az üzemidőtől, de felesleges volt, reggel vettem le a készüléket a töltőről, 3 óra SOT van benne 65 százalékon van, ez kb a Mi9 üzemideje, bugot eddig nem tapasztaltam, a kamera teljesen jó, mindezt kényelmes méretben, a felület ráadásul szétparaméterezhető, szinte tökéletes a cucc, teljesen meg vagyok vele elégedve.
A Note10-esig gondolom ez így is marad...
-
ak76
senior tag
Beugrottam én is, egy fekete példánnyal, egyelőre szimpatikus a kicsike, Mi9 után az üzemideje nyilván nem fogja a csúcsokat döngetni, de nem is azért vettem.
-
ak76
senior tag
Ez váltja majd a Mi8-asomat valamikor 200K alatt,tehát kb a Note 10 megjelenésekor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest