- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz csaba1203 #29520 üzenetére
Azt kihagynám ha lehet. Nincs valami menüpont a letiltására?
@sgeza: nem használok sms-t meg mms-t, nem is szeretném upgradelni őket erre. Csak hívás és FB messenger megy. Lehet hogy tök jó ez a Rich text, de nincs kedvem/időm utánaolvasni mivel jár, vannak-e extra költségei, ...
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Az Android 11 frissítés óta szarakodik a telóm.
Ahányszor kamerát megnyitom mindig rákérdez hogy bekapcsolja-e a helymeghatározás pontos javítását? És nem lehet kilőni végleg.
A másik pedig a rich text. Ezt is naponta többször feldobja, hiába nyomok nem-et vagy kihagyást. Lassan ott tartok hogy földhöz vágom.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz stefi68 #28841 üzenetére
Igen, nekem is S10+ van és nekem is így néz ki.
Ahogy nézem erre már nem lesz megoldás/frissítés, ...@Sigma7: érdekes, mert a Huawei-nél implementáltak közben egy még újabb codecet is, nem jut eszembe most a neve. Persze szart sem ér ha semmi nem támogatja, viszont ezt az aptx HD-t elég sok eszköz támogatja.
-
a2d2
addikt
Igen, sajnos. Hiányzik az aptx HD. És sehol nem verték nagydobra.
Az összes Huawei-ben meg Xiaomi-ban benne van, erre a csúcskategóriás Samsungban nincs. Beszarás.
Itt is látszik középen a táblázatnál: [link]
Nem mertem Huawei-t venni a google botrányuk miatt, de már megbántam[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz gabber01 #28824 üzenetére
Feleségem S8-ában tuti van.
Az S7-ben tényleg lehet hogy még nem volt. De akkor is gáz szerintem.
Így is elég körülményes jó párosításokat összehozni hogy minden mindennel kompatibilis legyen. Erre csak úgy kiveszik az S10-ből.
Most direkt visszanéztem ezt a mobilarénás tesztet, egy árva mondatban nem említik, pedig megért volna egy felkiáltójeles bejegyzést véleményem szerint.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Na kezdek lassan ott tartani hogy visszakérem fiamtól az S7-est és megkapja az S10-est helyette. Ma jöttem rá zenehallgatás közben hogy ebben a szutyokban nincs aptx hd.
Könyörgöm miért???A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Egy dolog viszont amiben biztos hogy rosszabb az S10 az S7-nél az a véroxigénszint mérés.
Átestünk a Covidon és itt maradt még a háziorvostól egy hivatalos mérő. Most egymás után 5x megmértem az S10-el és az összes mérés 80-90 közé esett. Mondom nem hiszem el, felkeltem és rámértem a géppel: 98. Fogtam az S7-est, azzal is mértem egyet: 97.
Most visszajöttem S10-hez: 90-91 három mérésből.
Kb használhatatlan.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz tama2000 #27626 üzenetére
Nálam is a Nova 5T bent volt a kiszemeltek között. Az is 80 körül lett volna. A Relame 6 pro is 83e. Az új Xiaomi is 105e. Mégis inkább ezt az S10+-t vettem meg fél évesen egy 100-asért.
Hozzá kell tenni hogy nem csak a kamera miatt, hanem mert mindegyikből hiányzott valami picsándli dolog - ezek szerepeltek a jó kamerán kívül a kritériumok között kb fontossági sorrendben: 3.5 jack, vezeték nélküli töltés, vízállóság.
Na ez így csak a Samsungban van meg.Ja ilyen Leica-s P30-ast tudtam volna venni 60e-ért karcmenteset, csak azokra meg ugye nincs Google szóval az a vonal meg azért esett ki.
Mindenesetre nem értem hogy kaphatott ez a teló a 345eFt-os indulárával 7-es ár/érték arányt itt a PH-s teszten. Szerintem ilyen mezőnyben max 5-ös lehet.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz migabi24 #27586 üzenetére
Én most váltottam S7-ről és nincs az a hűdesokkaljobbtelefonez érzésem abszolút.
Teljesen jó ez a vegyünk pár éves csúcsmodellt taktika.Kicsit már sajnálom is érte a kiadott 100e-et, tudván hogy az S7 kb harmadát éri. Így is 300 felett indult ez az S10+. 200e-et vesztett az értékéből 2 év alatt. Racionálisan gondolkodó ember szerintem nem vesz ilyent megjelenéskor. Kb ugyanaz a kategória mikor megveszik a 20%-al gyorsabb 3090-est 200%-os áron.
-
a2d2
addikt
Hát halljátok, megvolt most a 2. karácsony előtti meet főpróba.
Egyedül a wireless DEX + Meet kombó a halálos!
Ha simán megnyitom Duo-t vagy kamera képét akkor teljesen hibátlan. Ha belépek a Google Meet csoportba akkor teló újraindul. DEX nélkül ugyanezzel a telóval minden rendben. Most épp sima képernyő tükrözéssel megy a dolog + rácsatlakoztam BT-vel a soundbar-ra.
Mindenesetre nagyon érdekes. Ha valakinek fent van Google Meet akkor esetleg nézzen rá, de gyanítom hogy rossz lesz.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
A héten vettem én is egy S10+-t. Csak az utolsó pár hsz-t olvastam el itt a fórumban, pár dolog:
- én is S7-ről váltottam, és olyan nagy különbséget nem vettem észre. A 0,5-ös és 2x optikájú kamera jó, de a szenzorok rengeteg szemetet szednek össze sajnos. Azt hittem nagyobb lesz az előrelépés.
- szerintem ha akarták volna sem tudták volna ennél csúszósabbra építeni ezt a telefont. Gyakorlatilag bármilyen felületre teszem, ha van már egy minimális dőlésszög már csúszik is le. Kézbe is alig merem megfogni. Rendeltem egy tokot remélem hamar ideér.
- Egy kérdésem Wireless DEX-el kapcsolatban. Kinyomtam TV-re (Sony Android TV), de amint bekapcsolnám a kamerát google meet-hez az gész teló újraindul. Utána meg nem akar csatlakozni, vagy csak full fekete a TV képernyője. Mindent újraindítottam párszor, majd megint csatlakozott, de amit indulna a csevegés úja eljátszotta. Ugye működnie kellene a kamerának Wireless DEX-en keresztül!?
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! TCL 40 NXTPAPER 8GB/256GB Mobiltelefon! Független!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 12/512GB dobozos szép gyári független 1 év jótállás
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest