- Yettel topik
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Nem, inkább kritikus és nem nyalok be mindent amit elém tesznek.
Amikor először felreppentek a hírek róla, akkor is csak csóváltam a fejemet és kérdeztem, miért?
A mobilpiacon szinte semmi újítás nincs, dobálják bele a processzorokat, növelik a ramot, a felbontást és ennyi.
Aztán most a "kávakijelző".Én ennél sokkal többet várok, de úgy látom elérhettük a jelenlegi technológiai határt, mert semmilyen irányban nem történik szignifikáns előrelépés.
Nálam az edge szinte a sérülékenység szinonimájává vált. Ami előrelépést kellene, hogy jelentsen, egyszerűen az nem kompenzálja a fokozott sérülésveszélyt.
Ha a Samsung lett volna akkora "kötsög", hogy rak bele egy 4000 mah-s aksit, akkor forgathattam volna a szemeimet, hogy na most mi legyen?Melyiket vegyem?Ugyanis jelenleg a vásárlók legnagyobb hányada pont az aksival elégedetlen és igen, ha nagyobb aksival hozzák ki akkor lehet, hogy azt vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RAM topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2022 Cellular 40mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4407
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest