Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Nem, inkább kritikus és nem nyalok be mindent amit elém tesznek.
Amikor először felreppentek a hírek róla, akkor is csak csóváltam a fejemet és kérdeztem, miért?
A mobilpiacon szinte semmi újítás nincs, dobálják bele a processzorokat, növelik a ramot, a felbontást és ennyi.
Aztán most a "kávakijelző".Én ennél sokkal többet várok, de úgy látom elérhettük a jelenlegi technológiai határt, mert semmilyen irányban nem történik szignifikáns előrelépés.
Nálam az edge szinte a sérülékenység szinonimájává vált. Ami előrelépést kellene, hogy jelentsen, egyszerűen az nem kompenzálja a fokozott sérülésveszélyt.
Ha a Samsung lett volna akkora "kötsög", hogy rak bele egy 4000 mah-s aksit, akkor forgathattam volna a szemeimet, hogy na most mi legyen?Melyiket vegyem?Ugyanis jelenleg a vásárlók legnagyobb hányada pont az aksival elégedetlen és igen, ha nagyobb aksival hozzák ki akkor lehet, hogy azt vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch ultra 2 black edt. ÚJ 1 év Apple jótállás
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest