- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bbsofficial #19303 üzenetére
Van pár lehetőség, csak nem tudom ki-mit preferál:
-Titanium Backup
- Migrate
- Smart Switch
- google felhőből vagy samsung felhőből visszaállítaniDe szerintem egyik sem teljes megoldás...Az appokon kívül kis milliónyi beállítást kell még utána testreszabni.
Hadesből nem tudom milyen sűrűn fog frissíteni. Az előző romját nagyon régen frissítette, kb tavasszal még. A Telegram csoportja iszonyatosan pörög, szerintem tuti frissíti, amint tudja.
De alapvetően nagyon kevés benne a hiba. ( nincsenek kamera módok, írisz olvasó nem megy)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest