- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#61600768 #24908 üzenetére
Én ugyan nem hallottam erről, de ha Te igen, akkor biztosan így van.
Viszont az, hogy az aktívan használt telefonomon egy év alatt sem szembesültem vele, talán jelentheti azt, hogy olyan nagyon zavaró azért nem lehet.De itt mások, akik még aktívabban használják a Note4-et, sem panaszkodtak ilyen hibára, úgyhogy gyanúm szerint ez is egy olyan hiszti, amikor egy simán nem tökéletesen optimalizált folyamatra, esetleg jelentéktelen hibára próbálnak drámai szavakkal hivatkozni.
MaCS
-
Grawens
senior tag
válasz
#61600768 #24832 üzenetére
1. Forrást nem nevez meg a "magyar barátunk", hogy honnan szerezte. (A mikulás bedobhatta neki a kéményen, mert ezt kérte?) Ugyan már! "Péter" saját szerkesztője is benyelte a baromságot.
2. Ha a MotionWiz felületén a statusbar alapszíne mégsem lenne fehér, az nincs kizárva. De az teljesen kizárt, hogy a "szoftveres újdonságokat" is átcsúsztatnák.
A főképernyőn az alsó indító ikonok (Telefon, Névjegyzék, stb.) sokkal kisebbek, mint a felette lévő indítók. A barmok a portolásnál még az ikon méreteket sem konvertálták át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest