Új hozzászólás Aktív témák

• privacy99

senior tag

válasz S e t h #18365 üzenetére

Igen ez így van, aki benéz ide, inkább negatív tapasztalatot lát. Inkább hazudjak? :)

Az iPhone-os dolgot nem is értem, ha ilyen, az hardveres gond, cseréltetni kell. iPhone nem indul újra, valakinek fél éve nem volt egy szempillantásra sem kikapcsolva, és semmi baja (nálam is előfordult már pár hónap). Szóval szerintem szólj neki, hogy garanciális cserét kérjen, mert nekem 2 és fél év alatt fagyást/újraindulást nem sikerült összehozni, pedig csutkára telenyomtam mind a 64 gigát appokkal (asszem 300 alkalmazás volt rajta, köztük a feketelistások, amiket itt sokan kerülnek).

kali (#18366) - iOS-en a Facebook app (amennyiben nem engedélyezed a számára) nem tud futni a háttérben, ezáltal semmi köze a rendszerhez, kivéve abban az időben, amikor használod. Tehát szimplán a feltelepítése nem okozhat gondot. Én pl. mindig is használtam (igencsak aktívan), de üzemidő problémát nem tapasztaltam. Pont pár hete állítottam vissza teljesen a telefont, és 0-ról belaktam (köztük Facebook, Instagram és a többiek), és nem romlott az üzemidő egyáltalán, a szokásos 4-5 óra továbbra is (és ezt egy 2 és fél éves telefonnal).

Az autós példádra - Lehet, hogy Neked az autó tudása abban merül ki, hogy 200 vagy 300al megyünk vele, de én pl. úgy hasonlítanám ezt a "ne tedd fel az FB appot mert lassítja a telefont, meg úgy egyébként szinte minden, tehát csak a szűz rendszer a jó", mint pl. megveszem a csúcskategóriát Bose hangrendszerrel, meg automata parkolással, meg sávtartós tempomattal, meg 4 zónás klímával, aztán beleülök, lehúzom az ablakokat a 40 fokban, be sem kapcsolom a zenét, aztán nagy nehezen bevarázsolom a kocsit egy parkolóhelyre, autópályán pedig megyek 100al kikapcsolt segédekkel. Mert hát ezekkel az extrákkal többet fogyaszt.

Más:

Egyébként a Facebook appot egyedül a böngészős Facebookkal lehet kiváltani, az pl. ugye nem fogyaszt annyival többet, de kényelmetlenebb.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák