- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Lancia Lybrába csinálnám az auxot: a gyári cd olvasó helyére kötném be, közvetlenül a fejegységbe egy Mini-ISO csatlakozóval. A másik vége egy 3,5 jack lenne, lehetőleg a headset vezérlő gombjaival, mert a fejegység nem hinném, h tudná kezelni a telefont.
Ezért érdekelne, h a gombokat a kábelre hogy lehetne rátenni valahogyan. -
Dr V
őstag
Szeretnék a kocsimba egy aux kábelt csinálni, amivel lehet vezérelni a zenelejátszót.
Valaki tudja a headset lábkiosztását? Esetleg venni egy másik headsetet, leforrasztani a fülest, majd rátenni a fejegység bemenetére a kábelt? -
Dr V
őstag
Erre majd talán lecserélem az N2őt. Talán...
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Valaki már találkozott olyannal, h a kijelző mozog, benyomható? Samu boltban a szervizes azt mondta, h az érintő panel mozog, a készülékház csavarjai a helyükön vannak...
Máris írok a szerviznek, h jöjjenek. Nem kéne, h legrosszabb esetben betörjön és én fizessem... 1szer elég volt. -
Dr V
őstag
válasz
imi314 #29438 üzenetére
Nálam pont a gyár segített
Gondolom a mentésed jó. A mappának kitömörítve 5 mega körül kéne lennie.Biztos ami biztos beírom a visszaállítás menetét. ráérek, még nincs kedvem mosogatni
Root explorerrel vagy hasonlóval efs mappa tartalmát kitörlöd.
telefont újra indítod. Ilyenkor "Permanent Safe Mode"-ba fog belépni, elvileg 0049 imeivel.
Majd jöhet a visszaállítása.) csinálsz a belső memóriába egy efsbackup nevű mappát, ahova a mentésed tartalmát kitömöríted. Ezt letöltöd és rámásolod a telefonra, mind1 h hova csak találd meg, mert még fog kelleni. Majd recovery alatt az efs mappát mountolod!! és futtatod az előbb említett scryptet.
b.) csinálsz a belső memóriába egy efsbackup nevű mappát, ahova a mentésed tartalmát kitömöríted. Innét bemásolod a mappa teljes tartalmát az eredeti efs mappába. Playről letöltesz egy terminal emulatort és mehet a móka: Az alábbi sorokat kell beírogatni, végén entert nyomni neki:
su ezzel megadod a root jogot a terminál emulátornak.
busybox chown 1001:1001 /efs/nv_data.bin
busybox chmod 06755 /efs/nv_data.binVégül a telefont újraindítod és Az imei legyen veled!
-
Dr V
őstag
válasz
Rabidsnail #29332 üzenetére
A DN3ban benne vannak az n3 újításai. A beállításokban kell bekapcsolni némelyiket, pl aircommand.
A deodexet egy sima, nyitott loaderes 4.3ra írtam. Arra tudnád feltenni az N3 feature packot. -
Dr V
őstag
válasz
Rabidsnail #29330 üzenetére
Deodex-elést csináltál? A note 3 modhoz nekem azt mondták, h kell. Deodex után lehet telepíteni.
-
Dr V
őstag
válasz
s3nsitivity #29318 üzenetére
Fotót róla, majd mentsd le a teljes romod. Vissza 4.1.2re, majd a leakelt gyárit, tedd fel és nézd meg, h mit ír ki. Elvileg 0ra kéne visszaállnia.
-
Dr V
őstag
válasz
Rabidsnail #29309 üzenetére
Az MK5 lesz az. DN3 topikban a link.
-
Dr V
őstag
válasz
Rabidsnail #29306 üzenetére
Most megfogtál
Mindenesetre, amit feljebb írtam, sztem jó lesz.
-
Dr V
őstag
válasz
Rabidsnail #29301 üzenetére
AZt hittem, h az MK5öt feltetted és utána sincs.
A DN3 topikjába linkelték a bootloadert. Tudtommal odin->pda és lesz wifi -
Dr V
őstag
válasz
Rabidsnail #29299 üzenetére
Kezd előröl
Hátha... -
Dr V
őstag
válasz
eladogeppc #29295 üzenetére
Asszem zárt...
De ha tévedek, javítsatok ki. -
Dr V
őstag
válasz
eladogeppc #29291 üzenetére
A loadert nem te zárod le, hanem a samu. AZ MJ5 és MK5 nyitottak, de még van néhány másik nyitott is.
Rabidsnail Ditto eléggé az MK5öt ajánlja, tehát szvsz rossz nem lehet, Ill a devil kernelt, de az néhány esetben nem működik rendesen. Remélem ez kicsit visszahozza a kedvedet és nem jársz rosszul
-
Dr V
őstag
válasz
Rabidsnail #29287 üzenetére
A knoxal ne törődj. Sztem szoftveres nálunk, tehát egy repartos 4.1.x megoldaj a problémát.
Ismétlem, ne zárd le a bootloadert, mert onnantól kezdve nincs visszaút.Vajon egy repartos 4.3 mit csinálhat a knoxal?
-
Dr V
őstag
válasz
iSonic #29284 üzenetére
NEm erre gondolt, mert neki LTE, aza 7105 N2-je van.
Tegyél fel egy knoxos, de még nyitott bootloadert. Sima nótára az MJ5 az ajánlott. Ha jól értem ditto ajánlását, az MK5 a te segítséged. Lényeg, h ne zárd le a bootloadert!!!
Másnak egyéb ötlete, h még melyik bootloader nyitott az LTE-re?
-
Dr V
őstag
válasz
Xanax88 #29278 üzenetére
Kedves Krisztián!
Látom megtanultál írni, most tanulj meg olvasni.
"3 fájlos Note2 rom+ pit fájl
1. letöltjük a kívánt romot, ez általában *.rar vagy *.zip kiterjesztésű, természetesen ki kell tömörítenünk és elindítani az Odint.
2. az odint elindítod és betallózod a PDA részbe a CODE_N7100XXALE8.tar.md5 fájlt, a MODEM részhez a PHONE_N7100XXLE8.tar.md5 és a CSC részhez a CSC_N7100OVJALE7.tar.md5 fájlt.
3. csatlakoztatod a telefont download módban: hangerő le + középső + power gombok együttes nyomásával.
4. ha nincs fent a KIES vagy a Samsug USB driver, akkor vársz egy picit, míg feltelepíti automatikusan a drivereket (természetesen, ha nem települne, akkor ott van a driver és a kies link is), utána látnod kell az ODIN-ban, hogy melyik portra csatlakozott a telefon.
5. ha megvan akkor katt a Start gombra, máshoz ne nyúlj!
6. ha végzett, közli a program is, illetve újraindul a telefon, ha ez megtörtént (pl.: már jön is a samsung boot logó), akkor a telefont le lehet húzni a kábelről."
Ez az összefoglalóból van kimásolva. Ott megtalálod a linkeket a letöltéshez.
Mivel be tudsz lépni a download módba, így nincs ok az aggodalomra. Nekem is már írt ki csúnyákat bekapcsoláskor, mert romolás közben a kábelt ki kellett húznom, de a 3 fájlos rom segített, nem lett belőle papírnehezék.
Tudod, ha kiírtad volna, h hol laksz és kéne helyi segítség, esetleg 2 sör a jutalma annak, aki visszahozza a telefonod... -
Dr V
őstag
válasz
nggabi #29270 üzenetére
PH! Nagyuram!
Tegnap a gyári, telenoros romot feltettem, MJ5 loaderrel, Pzoley segített a loader cserében. Az imeim elszállt. Vissza a 4.1.x és lőn imeim. Szted ez hogy lehet? A telenor függő telefon nem megy a telenoros rommal? A DN3at megértem, de ez már érthetetlen... Van vmi ötleted, h hogyan lehet? Lapcserekor független romot kértem és a csere miatt vissza kellett írni az imeim. Természetesen szervizfutár csinálta.
-
Dr V
őstag
válasz
Rabidsnail #29257 üzenetére
Az xda-n keress egy 4.3, nyitott loadert. Az MJ5öt szokták ajánlani a 7100hoz, h legyen wifi.
-
Dr V
őstag
válasz
eladogeppc #29191 üzenetére
Nekem hagyta. Telenoros készülékemre kérésemre független romot tett fel a szerviz.
Egy próbát megérne: akinek 0-ás 4.3asa van, kihívhatná a szevízt, h nem jó a rom, kéri vissza a régit
-
Dr V
őstag
Nekünk sztem csak szoftveres knoxunk van. Már mutatott nekem 1et az új, de még nem zárt bootloader, majd amikor később visszatettem az knoxos loadert 0-t mutatott...
-
Dr V
őstag
válasz
AliceWake #29097 üzenetére
Tudtommal az összes gyári 4.3as knoxos. Amire sztem oda kell figyelni, az a zárt bootloader elkerülése.
Nekem volt 4.3as MJ5 loaderrel, mert a wifi patch nem működött. A knox 1en állt, de mivel nyitott volt, vissza tudtam térni 4.x-re. Azóta más okból próbaképp feltettem a gyári 4.3 leaket, ami még nyitott loaderes volt és 0 mutatott. Ez utóbbiról tettem fel a fórumba képet. -
Dr V
őstag
válasz
korcsillio #29018 üzenetére
Ez egy jó kérdés, erre még nem gondoltam.
Viszont nekem az RR3at és hasonló teljes képernyő alkalmazásokat nem rak ki tvre... Ez normális? -
Dr V
őstag
válasz
pzoley #28927 üzenetére
Letöltöttem az EMK9et, kicsomagoltam a system.img tartalmát egy külön mappába. Most töltöm a revolution hd-t, h annak a systemére cseréljem a gyárit.
Csak a cserét nem értem, h hogy gondolod: a teljes system.img-t cseréljem vagy mit? system könyvtárat nem találtam a .img-n belül.
Szignózni mivel tudom pontosan? Gondolom van hozzá linked, gyorsabb, mintha nekem kéne utána olvason. -
Dr V
őstag
A kocsimba szeretnék egy aux bemenetet, ezen leírás alapján. Ha olyan jacket vennék hozzá, ami ugyanolyan lábkiosztású, mint a headseté, akkor vajon fogom tudni a rádióval léptetni a számokat?
-
Dr V
őstag
válasz
Thomeee #28931 üzenetére
A zártságot a profik tudják megmondani. Írd ide be, h milyen rom van pontosan! a telefonodon, amit a beállítások->az eszköz névjegye alatt találsz.
Ezt is könnyű romolni, de a knoxra oda kell figyelni.
A független, repartost a pdafancluról le tudod szedni, ott megtalálod. Esetleg itt a fórumon is megkeresheted, biztosan linkelték már. AZ összefoglalót ajánlom figyelmedbe, ha még nem olvastad el.
Ha nincs garanciád/gyári garanciád, akkor nincs mit vesztened. -
Dr V
őstag
válasz
pzoley #28927 üzenetére
A szignózásd kifejtenéd? Még a symbian alatt találkoztam vele, de az már rég volt.
Ha tehát a DN3ban lévő system.img-re cserélem az eredetit, akkor DN3 lesz a telefonomon, minden finomságával és működő imeivel?
Már számítottam rád
Egyébként köszönöm a felajánlott segítséget, élnék is vele. A knox nem játék... -
Dr V
őstag
Telenorra már kijött a frissítés? Ha kijön meg lehetne úgy csinálni, h ne zárjon le a bootloader?
-
Dr V
őstag
Mi az a Samsung Push Service? 3 nap alatt több, mint 600x ébresztette fel a telefonomat. Másik sokat ébresztő a face volt. De csak volt, töröltem a fenébe, elegem lett belőle, mert csak akkor engedne üzenetet küldeni, ha a messengert feltenném...
Most 40%on van az akksi, 2 óra kijelző és 40 perc telefonálás. Mindezt bekapcsolt energiatakarékos üzemmódban, de csak a cpu van visszafogva. Viszont nem szaggat így se
-
Dr V
őstag
A füles vezetékére hogy tudok vigyázni, h sokáig jó maradjon? Ált. 1,5év használatot bírtak eddig a füleseim. Mindig a csatlakozónál tört meg a vezeték és ment tönkre.
-
Dr V
őstag
Vettem egy mhl kábelt. Galária, net és egyéb dolgok jól mennek fullHdban. De! Igo, RR3 nem megy, csak a hangyafoci... SOk neki a full hd vagy a kábel nem bírja??
Ámbár a kábelnek bírnia kéne..
-
Dr V
őstag
Végül sikeresen kaptam új fülest és töltőt. Nem kérdezősködött semmit a szervizes, nagyon rendes volt.
Viszont kérte a garancia hosszabítást igazoló lapot, mert a tartozékokra csak 1év+2hó.
Aki még nem nyomtatta ki az igazolást, az nyomtassa ki és a garancia papírral együtt tárolja!!
Remélem ezzel újat mondtam -
Dr V
őstag
Most épp itt vagyok a szervizben. Eddig még van garim. Azt mondta, h szoftverében nem fogja bántani.
-
Dr V
őstag
válasz
korcsillio #28613 üzenetére
Mert úgy nincsi meim.
-
Dr V
őstag
Csak a repartos és philzben történt törlès segített volna, de a számláló miatti root után módosított az álllapot. Mind1 hátha nem lesz baj. Füles és töltő miatt megyek Győrbe.
-
Dr V
őstag
Ha a letöltött 3 fájlos repartos független romnál a pda-ba a telenorost teszem, az úgy működne? Sztem igen. Jó lenne, mert a 3 fájlos repartosnál az előbb jó volt az állapot.
-
Dr V
őstag
válasz
pzoley #28591 üzenetére
Sztem úgy csináltam, ahogy írtad, de még mindig nem jó.
Gyári rom, cf autoroot, majd triangle nullázás és a bevált 1 fájlos telenoros rom vissza. Utána akksi ki recovery alól full törlés. Még mindig módosítottCsak azt nem értem, h eddig tudtam unrootoli és most miért nem, hisz tdtommal mindent a nagykönyv alapján csinálok.
-
Dr V
őstag
válasz
dancsuri #28592 üzenetére
Hol tudom módosítani, ill hogy hogy elmászott? Hiába teszem visza a gyári rendszert, triangel nullázás után, full törléssel, még mindig nem akar összejönni.
Most újra kezdtem, de a cf autoroottal rootlotam. Most teszem vissza az 1fájlos telenoros romot, amivel újra lett imeim. -
Dr V
őstag
válasz
pzoley #28584 üzenetére
Az első szerviznél, kb 1 éve nem is nézték, mert a töltő volt rossz.
Lap csere előtt 1szer volt rootolva, de azóta visszaállítottam már rég.
Után lapcsere után, amikor a DN3at tettem volna fel. Ekkorájt készült az efs mentésem, ami jó kell, h legyen.
A telenoros rom jó volt, az alá tettem fel a jól bevált philzt. Majd a leírás alapján unrootoltam (volna). A repartos rom sem segített, a custom állapot megmaradt. Épp most tolom vissza a 4.1.2es telenorosat, amivel visszajött először az imeim. -
Dr V
őstag
válasz
pzoley #28581 üzenetére
Csak sima 4.1.1 volt fent, rootolva a philz recorveryvel. Azért tettem fel a philzt, h le tudjam menteni a romot.
Most a exynos abuseval próbáltam volna rootolni, de hibát ír ki
Mégegyszer felteszek egy repartos 3 fájlos romot. Igaz, utána mehet az egyfájlos telenoros, mert csak így lesz imeim. A 3 fájlos függetlent nem szereti a finnyás készülékem..A triangle a system statust is tudja módosítani vagy sem? A számláló nullán áll, csak a státusz a custom.
-
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #28570 üzenetére
Nulláztam, igaz a Triangle az elős indításnál hibával leáll, de utána jó. Gyári telenoros rom vissza, majd factory reset. Nem sikerült
A philzt használom roothoz.
Az vajon mennyire jó duma, h a kisetől elszállt, de vhogyan visszahoztam és azért lett módosított? -
Dr V
őstag
Gondban vagyok.
Holnap a szervizes kezei közé kerül a telefonom. Rootolt volt. Hiába teszem fel az eddig jól bevált gyári romot, még mindg módosított a telefonom állapota. Természetesen megvolt a factory reset is. Próbáltam már cwm alól, ill a beállításokból is, de eddig még mindig nincs eredmény. Mivel próbálkozzak? Nem akarom bukni a garit. -
Dr V
őstag
válasz
Vismajor01 #28457 üzenetére
Headste Button Controller.
-
Dr V
őstag
válasz
AliceWake #28368 üzenetére
Egyenlőre nem hozta meg az elvárt üzemdőt. Mondjuk készenlét érzésre javult, kijelző idő is, viszont ha kb 10 percenként hozzányúlok akkor estére töltenem kell, mert nem alszik vissza... Valami nem hagyja aludni a telefont, de még mindig nem tudom, h mi az. Ha jól vettem ki a Better Batery Stasból, akkor a kernellel lehet vmi, de a fene se érti.
Ma is sokat volt ébren, de a kijelző alig ment. A ludas programot meg semmi sem jelzi ki egyenlőre.Győrben holvan a samu szerviz? A szerelő (Ferenc) az Árkád környékét emlegette, de ott nem találtam, csak a Pálfy utcában. Mondjuk nem is győri vagyok
Ott cserélik ki az akksimat és a fülest. Pont a gari vége előtt nggabi segtíségével "hibás" lett.. Eddigi füleseim amúgy is kb 1 évet bírtak, szal nem árt az új...
Ha valakinek kell egy őszi akksi és az övé hibátlan, csak használt, azzal cserélnék most hétvégén Budapesten, mivel úgyis újat kapok. Beázott vackokkal ne zargassatok. Legyen másnak is jó napja
-
Dr V
őstag
válasz
s3nsitivity #28313 üzenetére
Ha még van garid akkor próbálj meg lapcserét összehozni. Én megírtam, h random újraindul a készülék. Új alaplapot kaptam
-
Dr V
őstag
Ha már ennyire a merülés a téma, akkor az nálam miért lehet, h ha pl az időt megnézem vagy egy-két szót a szótárban, majd utána lezárom a képernyőt, a statisztika szerint még nem alszik a telefon és úgy merül, mintha menne a képernyő?
-
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #28163 üzenetére
Az emailnél írta, h egy adatok törlése kell neki és utána jó lesz.
-
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #28161 üzenetére
Nekem a 3.1 nem volt bugos :S
-
Dr V
őstag
-
-
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #28127 üzenetére
Én is ezzel próbálkoztam anno, de én vhogyan át tudtam ugrasztani a bitet. Vagy masikkal. Viszont feltettem egy teljesen gyári 4.3at még nem zárt loaderrel és az 0át mutatott, szal ez az egész csak szoftveres dolog. Viszont a zárt loader már ciki
-
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #28122 üzenetére
Ez nem a patchelt változat? Annál nem ugrik elvileg a bit...
-
Dr V
őstag
Ha ilyen gyorsan fejlődik a technika, pár év és alienekre vadászhatunk...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest