- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterzon94
tag
Ki honnan rendelte elő a telefont? Szerintetek honnan lehet megkapni leghamarabb?
-
stellaz
veterán
válasz
FireFox1996 #5 üzenetére
Nekem nem esik le, pedig kinagyítva nézem a képet.
Mi a megoldás?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Peterzon94 #143 üzenetére
Biztosan nem pörgősebb a rendszer, maximum akkor lehet alternatíva ha nagy mennyiségű adatot tárolnál, videót rögzítenél 4k-ba, de akkor is érdemes összevetni a memkari árakkal is. A plusz 2 giga ram annyiban lehet mérvadó, hogy ha több évre tervezed a telefont, viszont várható, hogy egy év múlva komolyabb fejlesztésekkel jön ki a samu a következő generációnál, én ezeket venném figyelembe vásárlásnál.
Ha neked megéri a plusz háttértár, ram akkor oké, de én a samu helyében dobtam volna bele még vmi plusz featuret, amivel vonzóbbá teszem. -
Peterzon94
tag
Szerintetek a 8/512gbos megéri a felárat? Esetleg pörgősebb vele a rendszer, vagy hosszútávon stabilabb marad, nyújt hasonló pluszt vagy bőven elég a kisebbik?
-
Mr.Silkó
veterán
Szerintem nagyon rendben van ez a telefon, nem nagyon tudnék belekötni, maximum az árába, de azt meg csillapítják a különféle előrendelési akciók és beszámítási lehetőségek. Ha találnék rá ésszerű okot, hogy a megelégedéssel használt mostani készülékemet lecseréljem rá, meglépném a váltást. Így viszont nem fogom, legalábbis nem mostanság.
Bocs viera, itt nem pályázom meg a topikgazda posztot, hiába viccelődtünk még korábban ezzel valamelyik ide kapcsolódó cikk alatt..
-
doooo
veterán
válasz
ForRedGlory #137 üzenetére
"Meg sem merem mondani, hogy mennyit kapott a Telekom az elorendeleshez."
Ha tudod, ki vele. Kíváncsi vagyok.
-
ForRedGlory
félisten
Telekomnal mar nem lehet a fekete 128-as verziot elorendelni. Valszeg elfogyott a keszlet... Meg sem merem mondani, hogy mennyit kapott a Telekom az elorendeleshez.
-
viera
őstag
válasz
#24536576 #128 üzenetére
Én még nem döntöttem el,de ha váltok akkor S9+ -ról.Csak még nem tudom,hogy Note9 vagy megvárjam az S10-et.Ha viszont Note9 lesz akkor legközelebb csak Note10.Nekem megéri a különbség,viszont élőben annyira nem tetszett a kék.Ma néztem meg a Telekomnál,de mintha nem ugyanaz a kék lenne mint S9-nél.Vagy csak a fények miatt volt,nem tudom.
Az S-Pen viszont tényleg jobb lett,pedig volt Note8-am.
-
Köszönöm a tesztet, erre vártam!
Előrendeltem, remélem pénteken jön. Kékbe jobban tetszett, de a toll színe nem épp nekem való.
Note 8-at váltja. Külön öröm, hogy kicsit szélesebb, nekem a vékony dizájn nem jön be. -
S e t h
nagyúr
Nem tudom, hogy két egymást követő Note generáció között volt-e valaha ennél kevesebb fejlődés, de külsőségekben ennyire megnyilvánuló biztosan nem, és ekkor még nem is boncolgattuk a belsőt.
És hogy ez tudatos-e, hát persze, egyrészt nagyon lelassult a fejlődés, nem nagyon látunk más gyártónál sem kézcsettintésre okot adó fejlesztést, másrészt a gyártók sem hülyék, óvatosan csepegtetik a változásokat, mert a következő évre nem marad semmi, vagy éppen marad a csikicsuki, pl. elvesszük a memkarit, majd 1 év múlva újra megkapjátok, hurrá, fejlődtünk.
Ez a telefon egy S9 ceruzával, vagy éppen nagyobb tárhellyel plusz 2 gigával, amit az elvakultak még észre is vesznek használat közben.
Akik régen cseréltek készüléket azoknak tökéletes választás, mondhatni a legjobb a piacon, bár a fotóival még most sem vagyok elégedett, mert úgy érzem a samu igazán odatehetné magát ennyi pénzért, főleg akkor ha más korábbi telefonok megelőzik képalkotás terén.
Az évenkénti piacra dobás a fejlesztések hiánya miatt kizárólag a profit hajhászattal igazolhatóak és kb. annyira alátámaszthatóak mint az évenkénti android verziók, ami miatt a fragmentáltság a kitűzött célok ellenére sem csökken.
Szóval a Note ismét jött, látott, győzött, de már nem akkora előnnyel és oka sincs hátradőlni, mert az inkább Note 8 és S9 klónként funkcionáló készüléknek hamarosan a Mate 20 Proval - mint az egyik legnagyobb riválissal - kell megküzdenie és a Huawei évről-évre bizonyítja, hogy egyre bátrabban nyúlnak a fejlesztésekhez, a Note 10 vagy X (?)-hez ilyen nyúlfarknyi fejlesztések nem lesznek elegek a piacon.
-
seger
addikt
válasz
thebear007 #121 üzenetére
Mihez hasonlítanék? Most veszem....
-
Na ez komoly lesz Bog várjuk .
Oliie témához annyiban szolnék hozzá hogy én a OP3 topik óta ismerem neki is volt ha jól tudom . Teljesen objektíven beszélt amikor pl S7 és a OP3 hasonlította össze és mint látjátok OP telefonom van .
Bocs az offert de ezt le akartam írni.
-
Ste
addikt
Zack szerint a Stylusban nem akku van hanem kondi, azért töltődik fel olyan gyorsan, s merül le 30p alatt.
A másik cikkben linkelt videóban ketté is töri, s látható is, hogy nincs benne akku.
Ezt is, s a megmaradt pár typeo-t is célszerű lenne javítani -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #103 üzenetére
Csak olvastam valahol, de ha azota is azt hasznalod, gondolom elegedett vagy vele. Off vege.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Na, elvittem a témát OFF-ba, amit nekem aztán tényleg nem illik, back2Note9, a kameratesztben lesz dögivel fotó és videó, nappal, este, előlapival, hátlapival, 4K-ban, RAW-ban, makró, meg minden. És majd írunk hozzá egy blogot, hogy hogyan készült, mert az legalább olyan szórakoztató lesz.
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
seger
addikt
válasz
thebear007 #104 üzenetére
Hát nem tudom te melyik világban élsz, de pl MM 275 vs 335...
Emag 270 n8
Tényleg ugyan annyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest