- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorviGabi
aktív tag
válasz Mo Bill #1193 üzenetére
Köszi a választ. Én is magentás vagyok, 4 előfizuval, kíváncsi vagyok nekem mennyit hoz ki kedvezménynek összesen. Tényleg megérte akkor. Én sem hagytam volna ott Nekem 10+ van már két éve, tény hogy még mindig nagyon jó telefon, de azért a note mégis csak egy új modell, ráadásul csúcsmodell
[ Szerkesztve ]
-
HorviGabi
aktív tag
Telekomos a telefonom, október elsejei az utolsó update, itt is ílyen gyakran jönnek a frissitések? Az s10+ pluszra annak idején tettem Xeh szoftvert, itt is meg lehet oldani?
-
HorviGabi
aktív tag
válasz tomee007007 #1335 üzenetére
Én bronzban vettem, szerintem egyáltalán nem csajos, inkább olyan a színe mint a vörösréznek. A nejem kedvéért mellé tettem egy gyári s20 ultra pink tokot, ég és föld a két szín között a különbség. Nekem még a tok is gyári ugyan ebben a színben. Ütös együtt
-
HorviGabi
aktív tag
Valaki nem tudja esetleg miért irja ki a készülék telefonálás előtt és néha random módon hogy "hiba történt a hálózati kapcsolódas során stb stb.."
Ja most látom hogy másnak is csinálja. Nekem csak 1 sim van benne mégis kiirja néha. Szerintem valami alkalmazás akar felmenni a netre, de nincs folyamatosan bekapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
HorviGabi
aktív tag
Nem teljesen ide való, de hátha tudja valaki, facebook alkalmazásban a csoportjaimnál hogy tudom azt kikapcsolni hogy ne ajánlgasson más csoportokat? Tehát csak azoknak a csoportoknak a bejegyzéseit szeretném látni amibe be vagyok lépve. Sehol nem találom hol lehet kikapcsolni, csak ma kezdte el. Köszönöm ha valaki segít.
-
HorviGabi
aktív tag
Valahol van esetleg leírás hogy TMH-ból hogy tudok XEH szoftvert csinálni? Annak idején S10+ ra fel tudtam tenni, volt a topikjában komplett leirás, létezik erre is esetleg valahol?
-
-
HorviGabi
aktív tag
Az miért van hogy a messengerbe a sima üzenet hang van ha bármit kapok, hiába van beállítva a saját jelző hangja. Frissítés után mindig ez van de most nem tudom beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest