- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Csatlakozom. A Note 9 egy baromira jól eltalált telefon. És már most kellő fejfájást okoz, hogy mire fogom majd csrélni. Mivel hogy anno ez volt kb 330, A flagship, most meg már lassan 500k A flagship. :/
Igaz az ultrának nekem pl tetszik a hátlapi kameraelrendezése nagyon is, főleg abban a bronz színben de az árából veszek már vmi használt autót, vagy építek magamnak eg PC-t, amit szerintem jóval több mindenre tudok használni. -
francz'70
senior tag
Tollat leszámítva nem igazán van különbség a 2 teló között használat közben.
Mondjuk nekem N10+ van és egyszerre használom az S8+ al felváltva, hát van különbség, nem kicsi
Úgy összességében mindenben, de igazából a sebesség, smoothság amiben köröket ver az S8+ ra.
Viszont az igaz ha nem kellene a pen akkor még mindig csak az S8+ t használnám, nagyon jó kis teló -
tgabe25
tag
Én S8-ról szeretnék váltani és nincs meg a "must have" egy új készüléknél sem pedig az s8-ig folyamatosan csúcsmobiljaim voltak. Jó ideje a Note szériákat nézem de annyira elszaladt a csúcskészülékek ára, hogy kösz inkább nem kategória az összes. Pedig folyamatosan tapicskolom az új készülékeket ha megjelennek hátha valamelyiket azonnal a helyszínen megveszem de ránézek az S8-ra és nem érzem, hogy ki kéne dobnom 300k+-okat pár új feature-ért. Még egy évet látok a jelenlegi készülékemben, addigra hátha lemegy értelmesebb árra a 20 és az Ultra.
-
hito
nagyúr
Na akkor már 3-an vagyunk ugyanígy ezzel a dologgal röpke 2 óra alatt
Félelmetes, hogy 2 generációval későbbi modellre sem érdemes váltani. Egy 50-est rádobnék az Ultrára gyenge pillanatomban, de kis túlzással majdnem egy 0-val többet kéne a kasszánál hagynom az upgrade-ért.
Megőrült a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest